Çamaşırların Güzel Kokması Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi noram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bir de makinemi ayda bir, detarjan gözüne sirke koyarak boş çalıştırıyorum

Çamaşır makinesi temizleyiciler var boş makinede kullanın makinenin içi temiz değilse gzl kokmuyormş

Makinandan kaynaklaniyordur muhtemelen. Ayda bir bos sekilde sirke koyarak ya da limon tuzuyla yikat en yuksek isida.
O da cozum getirmezse servisi arayip makinanizi kontrol ettirin.

Bende de bir ara öyle bir sorun vardı, makineyi temizledim geçti. 90 derecede sirke karbonat ve limon tuzuyla yıkama açtım yine eskisi gibi güzel koktu.
Bunların hepsini deterjan gözünemi koydunuz acaba.bende yapmayı düşünüyorum o sebeple sordum ayrıca hepsinden ne kadar koymalıyız

Vernel hanımelinin kokusu çok güzel ve çamaşırların üstünde kalıyo.

Yumoşun mavi olanını çok beğeniyorum kokusu haftalarca kalıyor. Bi yakınımın tavsiyesiyle bingonun beyaz olanını aldım ama hiç beğenmiyorum sadece çamaşır serdiğim o da kokuyor çamaşırların üzerinde ki koku giydiğim an kayboluyor

Bunu denemelisin

Arkadaşlar, ilk yıkadığımda mis gibi kokuyorlar ama 3-4 gün sonra giymek istediğimde o kokudan eser yok. Teyzem yurt dışından bir yumuşatıcı getiriyordu, o mesela 10-15 gün kalıyordu. Dolaplarım da ev de mis gibi kokuyordu.

Ben de odama asıp camları açıyorum. Evim en üst katta. Zaten cayır cayır güneş alıyor akşama kadar. Rutubet filan da yok. Zaten çamaşırlarımın kokusu kalıcı olmuyor, dert ettiğim konu bu. Kimyasal olduğunu çok iyi biliyorum ama bu da benim zaafım işte maalesef.

Birde yikamadan önce elbiseleri kontrol et o tuhaf koku hepsinde değil bir ikisinde varsa o koku olanları diğerleriyle atma diğerlerine siner kokusu... Meselâ bir elbiseyi kullanmiyorsun uzun süre kapalı yerde kalmis cekyat altı gibi ister istemez pis koku oluşur o elbise de temiz olsa da uzunca kapalı yerde olduğundan.. Benim eski rutubetli evde bazi uzunca sakladiklarim koku oluyordu diğerleriyle atınca koku onlarada siniyordu ve ne kadar yikasamda gecmiyordu bende en son oyle olanları attım... Birde bazi elbiselerde kendiliğinden tuhaf bir koku olur yenı bile olsa artik kumasindan mi ipindenmi bilemem

Dolap içlerine beyaz kalıp sabun veya dolap içi kokularından da alabilirsin oda destekler

Anladim aslinda kotu koku yok sadece yumusatiçi kokusu bikaç gun sonra geçiyo mu diyon o hepimizde oyle... sen yinede varsa balkona as camasirlarini

Daha önce yazılanları okumadım ama bende fikrimi yazayım. Çamaşırlarınızı makinede uzun süre tutmayın makine bitirir bitirmez serin çamaşırları. Ve ben yumoş eksta mavi olan şişe yumuşatıcı kullanıyorum çok uzun kalıyor kokusu ve herkes soruyor ne kullanıyorsun diye

Anladim aslinda kotu koku yok sadece yumusatiçi kokusu bikaç gun sonra geçiyo mu diyon o hepimizde oyle... sen yinede varsa balkona as camasirlarini
Aynen kötü koku yok, kokular uzun süre dayanmıyor sadece.

Ben uzun tutuyorum işte tembelliğimden Ama artık bunu da yapmayacağım

Makinanı hiç temizledin mi kazan temizlemesi yaparsan kokular daha yoğun kalır

sorun camasir makinem olmasin?

Ozellikle esyalarda koku kaliyorsa temizlenmiyordur..yumusatici kullanmiyorum onun yerine sirkekullaniyorum ben..yymusaticiyi son durulamaya karistiriyor makina..ve hemen sıkıyor bu sefer kitafeti giydigimizde ter yoluyla aliyoruz o kimyasalı...
Yapmayin etmeyin ..kullanmayin yumusaticiyi..
Camasirlarin guzel kokmasi i istiyorsanuz esansiyel yaglar var onalrdannalin damlatin jir pamuga koyun dolaba ...yada lavanta keseli askilar var dolap susleri var ...herseyin en guzeli en dogal olandir

H
A birde ben 1 kg deterjan alıp dolap içindeki çamaşırlarım arasına koyuyorum mis gibi kokuyor.
Yani örneğin gelenler veya sarılanlar parfümünün adı ne diyor o denli düşünün

Hangi deterjan kiz o markasi neyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…