- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
Hangi yumuşatıcıyı kullanırsam kullanayım çamaşırlarım mis gibi kokuyor.
Makine biter bitmez seriyorum, balkonum olmadığı için boş odama asıp penceresini açıyorum, gündüz serdiysem kapıyı da açıp güzelce havalanmalarını sağlıyorum. Dışarıya(camın dışına aparatla) astığım zaman kokmuyor, sizde öyle yapıyorsanız o yüzden kokmuyor olabilir..
Bunların hepsini deterjan gözünemi koydunuz acaba.bende yapmayı düşünüyorum o sebeple sordum ayrıca hepsinden ne kadar koymalıyızBende de bir ara öyle bir sorun vardı, makineyi temizledim geçti. 90 derecede sirke karbonat ve limon tuzuyla yıkama açtım yine eskisi gibi güzel koktu.
Merhaba arkadaşlar,
Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarımSabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?
Dolap içlerine beyaz kalıp sabun veya dolap içi kokularından da alabilirsin oda desteklerArkadaşlar, ilk yıkadığımda mis gibi kokuyorlar ama 3-4 gün sonra giymek istediğimde o kokudan eser yok. Teyzem yurt dışından bir yumuşatıcı getiriyordu, o mesela 10-15 gün kalıyordu. Dolaplarım da ev de mis gibi kokuyordu.
Ben de odama asıp camları açıyorum. Evim en üst katta. Zaten cayır cayır güneş alıyor akşama kadar. Rutubet filan da yok. Zaten çamaşırlarımın kokusu kalıcı olmuyor, dert ettiğim konu bu. Kimyasal olduğunu çok iyi biliyorum ama bu da benim zaafım işte maalesef.
Anladim aslinda kotu koku yok sadece yumusatiçi kokusu bikaç gun sonra geçiyo mu diyon o hepimizde oyle... sen yinede varsa balkona as camasirlariniArkadaşlar, ilk yıkadığımda mis gibi kokuyorlar ama 3-4 gün sonra giymek istediğimde o kokudan eser yok. Teyzem yurt dışından bir yumuşatıcı getiriyordu, o mesela 10-15 gün kalıyordu. Dolaplarım da ev de mis gibi kokuyordu.
Ben de odama asıp camları açıyorum. Evim en üst katta. Zaten cayır cayır güneş alıyor akşama kadar. Rutubet filan da yok. Zaten çamaşırlarımın kokusu kalıcı olmuyor, dert ettiğim konu bu. Kimyasal olduğunu çok iyi biliyorum ama bu da benim zaafım işte maalesef.
Aynen kötü koku yok, kokular uzun süre dayanmıyor sadece.Anladim aslinda kotu koku yok sadece yumusatiçi kokusu bikaç gun sonra geçiyo mu diyon o hepimizde oyle... sen yinede varsa balkona as camasirlarini
Ben uzun tutuyorum işte tembelliğimdenDaha önce yazılanları okumadım ama bende fikrimi yazayım. Çamaşırlarınızı makinede uzun süre tutmayın makine bitirir bitirmez serin çamaşırları. Ve ben yumoş eksta mavi olan şişe yumuşatıcı kullanıyorum çok uzun kalıyor kokusu ve herkes soruyor ne kullanıyorsun diye
O bizde de var... deterjanini yumusaticini değiştir ama zaten en iyisini de alsan çoğunun kokusu bikaç gun sonra kalmıyor giymesendeAynen kötü koku yok, kokular uzun süre dayanmıyor sadece.
Makinam 2.5 yıllık daha, temizletmem gerekir mi?Makinanı hiç temizledin mi kazan temizlemesi yaparsan kokular daha yoğun kalır
A birde ben 1 kg deterjan alıp dolap içindeki çamaşırlarım arasına koyuyorum mis gibi kokuyor.
Yani örneğin gelenler veya sarılanlar parfümünün adı ne diyor o denli düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?