H
Hangi deterjan kiz o markasi neyyyy![]()
Önce yumoş konsantre lilyum böyle mavi olanı mükemmel bir parfüm kokusu var.
Alo da toz deterjan 1 kg luk .
Ben onu tüplerle birlikte veriliyor ya hediye olarak

oH MİS...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
H
Hangi deterjan kiz o markasi neyyyy![]()
Merhaba arkadaşlar,
Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarımSabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?
![]()
Yumosun portakal cicegi konsantre kullaniyorum. Makine yumosu aldiginda 2 saat kadar bekletirim. Sonra sıktırır asarim. Mis gibi kokar tenine siner kokusu.Merhaba arkadaşlar,
Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarımSabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?
![]()
A birde ben 1 kg deterjan alıp dolap içindeki çamaşırlarım arasına koyuyorum mis gibi kokuyor.
Yani örneğin gelenler veya sarılanlar parfümünün adı ne diyor o denli düşünün![]()
Bende de bir ara öyle bir sorun vardı, makineyi temizledim geçti. 90 derecede sirke karbonat ve limon tuzuyla yıkama açtım yine eskisi gibi güzel koktu.
vernel in gül bahçesini kullanıyorum (konsantre).bir de yanında çamaşır spreyi oluyo onu da katlayınca dolaba boca ediyorum.mis gibi kokuyo.
Ayda bir 90 derecede boş calistir,çok etkiliyor kokuyu.
Bende de aynı problem vardı, hatta çamaşırlar nerdeyse kötü kokuyordu yıkama bittiğinde. Deterjanla alakalı değil, endüstriyel( özelllikle çamaşır makinesi temizlemek için) temizlik maddesiyle makineyi 90 derecede boş olarak 1-2 defa yıkadım, onun bayağı faydası oldu. Problem makinenin içinde ya da su alan borularında.Size yumoşun lilyum olanını öneririm.KOntsantre![]()
Her ay düzenli kazan temizleme yapmalısın her çamaşır yıkamadan sonra kazanın altında elbise tüyleri kalıyor illaki bir bardak beyaz sirke ile yüksek ısıda yıkama yap deterjan kokusunu alırsın mis gibiMakinam 2.5 yıllık daha, temizletmem gerekir mi?
Evet hiç bir şey koymadan.Benim makinada kazan temizleme programı var. Deterjan vs. almadan,yüksek derecede 1 saat dönüyor.Siz de bir şey koymadan 1 saate ayarlayın boş çalışsın.bildiğin küçük yumuşatıcılar mı peki nasıl
koyuluyor kokuyu nasıl veriyor yani çok anlayamadım ya..
deterjan bölümüne mi koyuluyor bunlar bende hiç yapmadım yapayım
bari.
çamaşır spreyi nerden temin ediliyor acaba ben hiç görmedim de
nasıl alabilirim.
birşey koymadan mı peki.