• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırların Güzel Kokması Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi noram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

Hangi deterjan kiz o markasi neyyyy:KK66:

Önce yumoş konsantre lilyum böyle mavi olanı mükemmel bir parfüm kokusu var.
Alo da toz deterjan 1 kg luk .
Ben onu tüplerle birlikte veriliyor ya hediye olarak:halay: alıyorum kıyafetlerin arasına koyuyorum.
oH MİS...:KK48:

C267DC57-3C9E-4B95-BF33-CB5E26E3EB32.webp
3576BA48-DB56-4043-8AD6-6BFAC709E679.webp

Hiç değiştirmediğim iki yumuşatıcı
Lovely genelde nevresimlerime kullanıyorum.
Özellikle yumoş çok kalıcı.
Makinadan çıkarır çıkarmaz asıyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar,

Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarım:KK12:Sabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?:KK76:

:) size bingo'nun yeni çıkan yıldız çiçekleri yumuşatıcısını öneriyorum. Kokusu inanılmaz hoş ve kalıcı.
Sümbül çiçekleri de aynı şekilde. Ayrıca şişeleri de çok şık :))

Merhaba arkadaşlar,

Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarım:KK12:Sabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?:KK76:
Yumosun portakal cicegi konsantre kullaniyorum. Makine yumosu aldiginda 2 saat kadar bekletirim. Sonra sıktırır asarim. Mis gibi kokar tenine siner kokusu.

Yumos hanimeli konsantreyi dene. Gayet kalici. Birde disariya asma arkadaslarin dediği gibi iceride kurut.

Makinanın yumuşatıcı bölmesini çok mu dolduruyorsunuz acaba? Fazla doldurunca veya çekmece hızlı kapatıldığında hemen boşaltıyor çünkü yumuşatıcıyı.

A birde ben 1 kg deterjan alıp dolap içindeki çamaşırlarım arasına koyuyorum mis gibi kokuyor.
Yani örneğin gelenler veya sarılanlar parfümünün adı ne diyor o denli düşünün :KK66:

bildiğin küçük yumuşatıcılar mı peki nasıl
koyuluyor kokuyu nasıl veriyor yani çok anlayamadım ya..

Bende de bir ara öyle bir sorun vardı, makineyi temizledim geçti. 90 derecede sirke karbonat ve limon tuzuyla yıkama açtım yine eskisi gibi güzel koktu.

deterjan bölümüne mi koyuluyor bunlar bende hiç yapmadım yapayım
bari.

vernel in gül bahçesini kullanıyorum (konsantre).bir de yanında çamaşır spreyi oluyo onu da katlayınca dolaba boca ediyorum.mis gibi kokuyo.

çamaşır spreyi nerden temin ediliyor acaba ben hiç görmedim de
nasıl alabilirim.

Ayda bir 90 derecede boş calistir,çok etkiliyor kokuyu.

birşey koymadan mı peki.

Size yumoşun lilyum olanını öneririm.KOntsantre :KK66:
Bende de aynı problem vardı, hatta çamaşırlar nerdeyse kötü kokuyordu yıkama bittiğinde. Deterjanla alakalı değil, endüstriyel( özelllikle çamaşır makinesi temizlemek için) temizlik maddesiyle makineyi 90 derecede boş olarak 1-2 defa yıkadım, onun bayağı faydası oldu. Problem makinenin içinde ya da su alan borularında.

Makinam 2.5 yıllık daha, temizletmem gerekir mi?
Her ay düzenli kazan temizleme yapmalısın her çamaşır yıkamadan sonra kazanın altında elbise tüyleri kalıyor illaki bir bardak beyaz sirke ile yüksek ısıda yıkama yap deterjan kokusunu alırsın mis gibi

Makineyi fazla doldurmayın, yıkama öncesi kirli çamaşırlarınızı makinede bekletmeyin, yumuşatıcıyı da maximum çizgisinden fazla koymayın. Makine onu deterjan olarak algılayıp baştan alıyor deterjanla birlikte. Yumoşun konsantre lilyum lotus olanını (koyu mavi) ve yabani orkide yasemin (koyu pembe) olanını kullanırım dönüşümlü olarak. Yaz kış içerde kuruturum çamaşırlarımı, kurur kurumaz alırım. Rüzgarımdan bile alırlar mis gibi kokuyu :) Makineyi temiz tutmak çok önemli. Ayda bir mutlaka makine temizleyicilerle 90 derecede boş olarak çalıştırın makinenizi, özellikle sularınız kireçliyse. Sevgiler.

9455321743410.webp ben hep bunu kullanıyorum az koyduğuma ve dışarı astığıma rağmen güzel kokuyor..
Çarşaflarıma açık satan yerlerde komşular çatlasın diye bi karışım var onu alıyorum oda güzel kokuyor..

Arada ben de kullanıyorum ama kullanmamak gerek. Cilde temas ediyor sonuçta.

Deodorant parfüm kullanıyoruz zaten, giysilerin kokmasına ne gerek var...

Ama illa benimkiler koksun diyorsanız ve herşeye rağmen kokmuyorsa makineniz kirlidir. Ben ayda bir 90 derecede çamaşır koymadan ama deterjan koyarak çalıştırıyorum.

Nemli halde bekleyip kötü kokmaması için makinenin kapağını açık bırakırım içi kuruyana kadar.

Makineyi fazla doldurmamak gerekiyor.

Bir de çamaşırların olduğu çekmecelere banyo ve el sabunlarını koyabilirsiniz. Ben nevresimlerin olduğu çekmecelere koyuyorum toplu halde aldığım katı sabunları.

Ben öyle direk makinenin içine atıyorum, sirkeyi o sıvı deterjan için olan plastiğin içine döküp, limon tuzu ve karbonatı direk makinenin içine döküyorum. Ama bir de deterjan gözüne döküp de deneyeceğim bir dahakine.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Artık acaba diyorum makineden mi kaynaklanıyor. 90 derecede kazan temizleme yaptım yok yok yok yine aynı.

İlk zamanlar böyle olmuyordu çıkarıp astıgımda eve her giren çamaşırlarını neyle yıkıyorsun çok güzel kokuyor diye soruyordu . Şimdi o koku yok .

İlk zamanlar bingo deterjan ve bingo yumuşatıcı kullanıyordum . Deterjandan memnun kalmadım ariele geçtim acaba diyorum kokular mı birbirine yakışmıyor.

Dışarda kurutmuyorum evin içinde kurutuyorum , kurutma makinesi çözümmü bilmiyorum ama ona da yerim yok.

Son zamanlarda Önce deterjanla yıkayıp bittikten sonra yumuşatıcı koyup durulamayı denedim yok, makine Yumuşatıcıyı aldığında makinayı beklemeye aldım 1 saat yumuşatıcılı suda bekletip sonra duruladım yine yok.

Ön yıkamalı yapıyorum basıyorum deterjanı yumuşatıcıyı yinede güzel kokmuyor.

bildiğin küçük yumuşatıcılar mı peki nasıl
koyuluyor kokuyu nasıl veriyor yani çok anlayamadım ya..

deterjan bölümüne mi koyuluyor bunlar bende hiç yapmadım yapayım
bari.

çamaşır spreyi nerden temin ediliyor acaba ben hiç görmedim de
nasıl alabilirim.

birşey koymadan mı peki.
Evet hiç bir şey koymadan.Benim makinada kazan temizleme programı var. Deterjan vs. almadan,yüksek derecede 1 saat dönüyor.Siz de bir şey koymadan 1 saate ayarlayın boş çalışsın.

Bende herseyi denedim,bingo sensitive ve abc guzel kalici parfum kokulu olani

Bingo bebeğimin kokusunu denemediyseniz bir deneyin derim çok kalıcı kokusu var üç hafta kadar dolapta dursa da gitmiyor

Back
X