Merhaba arkadaşlar,
Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarımSabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?
Bende tek basima yapmiyorum esim yardim ediyor yada kayinvalidemSüpersiniz. İnşallah bu 2 nokta yeterli olur.
İnternette bakındım biraz yok su filtresi, hortumu, pompasııı....pff, o kadarını beceremem ya.
Merhaba arkadaşlar,
Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarımSabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?
Merhaba arkadaşlar,
O çamaşırların hava alması lazım Eve serince kokmasi normal...Evde çamaşırlıkta kurutuyorum. Yani ondan değil.
Bir komsumda ayni sorun vardi. Sonra anlasildi onun makinasi yumusaticiyi detrjanla birlikte alıyormuş. Belki sizinki de oyle birseydir.Sanırım makinayı çok dolduruyorum ben, şimdi dikkat edeyim bakayım.
Perwoll siyah harika kokuyor gerçektenBen perwol kullanıyorum 1 ay da kalsa o koku çıkmıyor çamaşırların üstünden. Ben bunu deterjanı yanlış kullanmaya bağlıyorum.
Sıvı deterjanı direk toz deterjan bölümüne dökmeyeceksiniz mesela. Sıvı deterjan için ekstra parça var onu yerleştirip dökeceksiniz/ ama sizin makinenin yoksa da makina ilk kısa su alımında değil de ikinci su alımında sıvı deterjanı dökeceksiniz.
Böylece çok da güzel temiz kokacak.
Ben bebek yumuşatıcısı kullanıyorum. Hem mis gb kokuyor hem de yumuşacık oluyor kıyafetlerimiz çarşaflarımız havlularimiMerhaba arkadaşlar,
Evde çamaşırlıkta kurutuyorum. Yani ondan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?