Evde çamaşırlıkta kurutuyorum. Yani ondan değil.Hepsini denediysen sorun disari asman olabilir rüzgar kokuyu aliyor iceriye as bide öyle dene
Aslında kullandıklarım içinde en sevdiğim bingonun beyaz olanıydı. Bunu da denicem mutlaka.canım ben bingo soft hipnozu kullanıyorum çok memnunum çok güzel kokuyor ve kalıcı kokusu diğer serileri de güzel onları da deneyebilirsin
A birde ben 1 kg deterjan alıp dolap içindeki çamaşırlarım arasına koyuyorum mis gibi kokuyor.Size yumoşun lilyum olanını öneririm.KOntsantre
Renklerine göre ayırıyorum da cinslerine göre ayırmıyorum, genelde pamuk ya da polyester ve 40 derecelik 1 saatlik programda yıkıyorum. Kısa mı kalıyor acaba?Yumuşatıcı bıle kullanmasam yine de çamaşır ılacının kendı kokusu yetıyor.
Çamaşırları renklerıne ve cınsıne göre ayırın.
Gereken ısıda Yıkayın. Makıneyı fazla doldurmayın. Makıne bıtınce hemen sermeye özen gosterın.
Cok terlı olan çamaşırlara ya on yıkama ya da önden bı durulama yaptırın.
A birde ben 1 kg deterjan alıp dolap içindeki çamaşırlarım arasına koyuyorum mis gibi kokuyor.
Yani örneğin gelenler veya sarılanlar parfümünün adı ne diyor o denli düşünün
Aslında kullandıklarım içinde en sevdiğim bingonun beyaz olanıydı. Bunu da denicem mutlaka.
Sanırım makinayı çok dolduruyorum ben, şimdi dikkat edeyim bakayım.Makinayı cok doldurmayın.ne kullanırsanız kullanın cok doldurunca güzel kokmuyor.benim favori kokum bingo beyaz renkli yumusatıcı.deterjan olarakta ariel dag esintiliye bayılıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Burda o kadar dert varken bu komik kaçabilir, biliyorum ama cidden ben de derman kalmadı. Size sorayım dedim. Aklınıza gelebilecek bütün yumuşatıcı deterjan markalarını ve denyebildiğim kadar çeşidini, sıvı ve toz kombinleriyle değişik değişik denedim ama yok. Mis gibi kokmuyor çamaşırlarımSabun rendeyip bile koydum, bildiğiniz beyaz kalıp sabun ama yok. Var mı sizin böyle püf noktalarınız?
Aslında her şeyi parfümsüz kullanıyorum, cilt bakım kremlerim de dahil ama deterjan kokusunu inanılmaz seviyorum. Heralde eski zamanlarla, ananem, annemin zamanlarıyla eşleştirmişim. Kokular beni eski zamanlara götürüyor, sanırım ondan.Kokmasa ne olur ki?
Parfum = kimyasal= zarar.
Ben kremin, sabunun bile en az kokusu olanı tercih ediyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?