Arada bir sirkeyle yıkıyodum ama kısa programda. Bunu yapıcam akşama kesin. Teşekkür ederim çok.Bende de bir ara öyle bir sorun vardı, makineyi temizledim geçti. 90 derecede sirke karbonat ve limon tuzuyla yıkama açtım yine eskisi gibi güzel koktu.
Makine nasıl temizlenir? Temizlemek mi gerekiyor?Makinenizi temizlediniz mi? Belki ondan kaynaklaniyordur
Aslında 2.5 yıllık makinam. Makinadan kaynaklandığını pek düşünmüyorum. Ama belli olmaz tabii.Makinenizi temizlediniz mi? Belki ondan kaynaklaniyordur
Asagida sagda (benimkinde öyle) kapak gibi bisey var orasini temizleyebilirsin yada deterjan koydugumuz yeri cikarip arka kisimlariniMakine nasıl temizlenir? Temizlemek mi gerekiyor?
Valla bana sorarsanız dolaplarınıza lavanta poşetleri falan koyun derim. Hem dezenfektan, hem koku, hem de güzel bir uykuAslında her şeyi parfümsüz kullanıyorum, cilt bakım kremlerim de dahil ama deterjan kokusunu inanılmaz seviyorum. Heralde eski zamanlarla, ananem, annemin zamanlarıyla eşleştirmişim. Kokular beni eski zamanlara götürüyor, sanırım ondan.
Hiç bilmiyordum. Bu akşam inceleyeceğim. TeşekkürlerAsagida sagda (benimkinde öyle) kapak gibi bisey var orasini temizleyebilirsin yada deterjan koydugumuz yeri cikarip arka kisimlarini
Resimde yükledim sonradan bi bakarsiniz yukardaki yorumuma :)Hiç bilmiyordum. Bu akşam inceleyeceğim. Teşekkürler
Özellikle deterjanı koydugumuz yer leeeş gibi oluyorHiç bilmiyordum. Bu akşam inceleyeceğim. Teşekkürler
Nekadar sirke limon tuzu ve karbonat atiyordunuz? Direk makinenin icine mi yoksa deterjan koydugumuz yere mi?Bende de bir ara öyle bir sorun vardı, makineyi temizledim geçti. 90 derecede sirke karbonat ve limon tuzuyla yıkama açtım yine eskisi gibi güzel koktu.
Hadi yaa, ben de son zamanlarda tuhaf bi koku seziyordum :S Bir de organik kokusuz deterjan kullanınca kokuyu bastıracak bişey zaten olmuyor.Özellikle deterjanı koydugumuz yer leeeş gibi oluyor
Süpersiniz. İnşallah bu 2 nokta yeterli olur.Resimde yükledim sonradan bi bakarsiniz yukardaki yorumuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?