Çamaşırlarımın mis gibi kokması için ne yapmalıyıım?

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
96
40
İstanbul
arkadaslar camasırlarımı yıkayıp cıkarttıgımda ılk once yanı kuruyana kadar guzel kokuyo sonra kokusu gıdıyo senağlamayanı yumusatıcı falanda kullanıyorum ama durum aynıı:1no2:bende koku hastalıgı varılle hersey guzel mıs kokucaksırnaşık şey sızce ne yapmalıyıım:sm_confused::sm_confused:

teşekkürler bende deneyeceğim....
bende yumoş kullanıyorum makinadan çıkınca güzel kokuyo ama kuruyunca gidiyo en iyisi böyle yapmalı...

Kesinlikle yumoş extra pembe şişe kullanmanı tavsiye ederim.Kokusu günlerce çıkmıyor.Reklamlara girdi galiba biraz :)

bu konu tüketici köşesinde vardı arkadaşlar bu arada ben de yumoş extra pembenin üstüne tanımıyorum

Hatırlayamıyorum, ben pek fiyat tutmam aklımda, unutuyorum.Ama ekonomik olduğunu söyleyebilirim çünkü çok az kullanılıyor.Konsantre birşey.

fiyatı diğerlerine göre pahalı 6 ytl gibi bişiydi küçük şişe ama aslında ucuza geliyor hesaplayınca çünkü bunun kapağı düğerlerinin kapağının üçte biriymiş

Yumoşun ekstra parfümlükonsantre mavi şişesini(lilyum ve lotus çiçeği)tavsiye ederim her yıkamada bir kapak inanılmaz güzel kokuyor .Fiyatı 5.500 carrefourda diğer büyük şişedeki yumuşatıcılara göre daha karlı denemezi tavsiye ederim.

aynı fıkırdeyım yumoş harıka bır ürün ben de kulanıyom başka yumuşatıcı tanımıyorum
yumoşcuları selamlıyorum bu arada
:sm_cool:

yada çamaşır parfümüde kullanabilirsin ütüden önce çamaşırlara sıakrsın mis gibi kokar

ben de yumoş pembe ekstra kullanıyorum.süper kokuyo.hatta yer silme suyuna da katıyorum ondan biraz evim de mis gibi :teytey: tavsiye ederim yanii :)

bende vernelin beyazını kullanıyorum alıştım artık diğerleri kalıcı ve güzel gelmiyo bayanssulusmile

Bende bu konuda çok hassasım, yumoşun konsantre pembe yada lavantalısını kullanıyorum ayrıca sulandırıp gardroplarımı, çekmecelerimi ütü yapacağım zaman katlamadan önce çamaşırlarımı fsfıslarım...komşularım,misafirlerim, daha kapıdan girmeden mis gibi koktuğunu söylerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…