arkadaslar camasırlarımı yıkayıp cıkarttıgımda ılk once yanı kuruyana kadar guzel kokuyo sonra kokusu gıdıyo senağlamayanı yumusatıcı falanda kullanıyorum ama durum aynıı:1no2:bende koku hastalıgı varılle hersey guzel mıs kokucaksırnaşık şey sızce ne yapmalıyıım:sm_confused::sm_confused:
fiyatı diğerlerine göre pahalı 6 ytl gibi bişiydi küçük şişe ama aslında ucuza geliyor hesaplayınca çünkü bunun kapağı düğerlerinin kapağının üçte biriymiş
Yumoşun ekstra parfümlükonsantre mavi şişesini(lilyum ve lotus çiçeği)tavsiye ederim her yıkamada bir kapak inanılmaz güzel kokuyor .Fiyatı 5.500 carrefourda diğer büyük şişedeki yumuşatıcılara göre daha karlı denemezi tavsiye ederim.
yumoş extra küçük bir kapak özellikle pembesi üstüne koku tanımıyorum ve bir fısfısın içinede pis kapak koyup ütüledikten sonra çamaşırlarının üzerine sık hafif dolabının içine yada aynı koku günlerce sürer ben kaldırdığım çamaşırları yıkayıp kaldırırım ve tekrar açtığımda aylar sonra aynı kokuyla giyerim tavsiye ediyorum.
Bende bu konuda çok hassasım, yumoşun konsantre pembe yada lavantalısını kullanıyorum ayrıca sulandırıp gardroplarımı, çekmecelerimi ütü yapacağım zaman katlamadan önce çamaşırlarımı fsfıslarım...komşularım,misafirlerim, daha kapıdan girmeden mis gibi koktuğunu söylerler...