Çamaşırlarımdaki koku

makina eskiyse yumuşatıcıyı yeterince almıyor olabilir.

Bide kurutma makinesi al cevabi bolca gelmis. Bakkaldan ekmek al gibi.
Evet oda var tabi bende inş. Kurutmalı çamaşır makinası alırım birara yerim müsait olmadığından 2si birarada olmalı kışın çok zor oluyor benim için ev küçük lurumuyor çamaşırlar birikiyor maalesef

su faturanızı merak ettim.
ayrıca yazık, su kaynakları her geçen gün azalıp kirlenirken bu derece su sarfiyatı niye?
normal durulama üzerine en az 2 kere ek durulama, ne gerek var ki? cinayet mahallinde kriminal olarak falan mı çalışıyorsunuz

Yunusatici deterjan falan alakası yok.evin rutubetli olmasi yada evin soğuk olmasından kaynaklanıyor o koku.herkesin doğalgaz petegi yok kurutma makinası da hemen alamayabilirsiniz. tavsiyem binada apartman boşluğu falan varsa yada hava akışının olduğu biryer camasirlik askisini oraya kurup çamaşırları serin.evde petek yoksa havalar soğuk olduğu sürece çamaşırlar geç kuruduğu için kokacaktir.

deterjan degistirme su bu fayda etme cunku uzun sure islak kaldigi icin nem kokuyor sanirsam o kokuda yerlesiyor ben ogrenciyken kucuk tasinabilit vantilator almisti. camasir kuruttugum odaya koyuyordum isinize yarayabilir

Su faturamın 50 tl yi geçtiğini hatırlamıyorum yıllardır; su tasarrufu konusuna gelince elime su dökecek kadın/erkek az bulunur emin ol:) Savruk bir insanın dişini fırçaladığı kadar suyla duş alacak kadar dikkatli ve cimriyim su kullanımı konusunda. Oğlumun her türlü deterjana alerjisi olmasaydı da yine bu yöntemi uygular mıydım diye düşündüm şimdi; evet sanırım yine yapardım; deterjanı minimum ölçüde kullanmam, yumuşatıcıyı 14 senedir ( ki oğlum 12 yaşında) eve sokmamam, yer silme suyunu mis kokulu,
doğanın anasını ağlatan zehirlerle köpürtmeyişim, oda parfümü denilen saçmalığı kullanmayışım, herkesin artık peynir ekmekle beraber satın aldığı lavabo açıcıları eve sokmayışım sanırım bütün insanlık tarafından doğaya ve su kaynaklarına gösterdiğim hassasiyet bakımından teşekkür ve minnetle karşılanmak için yeterli olabilir. Ben şahsen böyle davranan insanlara minnet duyuyorum. Çift durulamaya devam:) tavsiye ederim. Yok yok laf sokuşturma derdinde değilim gerçekten:)) Keşke bu deterjan denilen şeyle muhatap olmak zorunda kalmasak da çift durulatmak zorunda olmasam; neler denemedim; sirkeler karbonatlar, sabun cevizleri, arap sabunu... Olmuyor maalesef çamaşırlar aynen kirli çıkıyor. Bulacağım ama bir yolunu; seni de haberdar edeceğim:))) sevgiler.

Kışın bende ewin icinde kurutuyorum zararli ama mecbur arti mus gibi okuyo ve iki güne kalmadan kuruyo çünkü ew sicak petek yanina asiyorum kisin disari asinca kötü kokuyo bence sizin ewde sorun var.

makinada sorun olabilir mi servisi ara baksınlar bizim mak motoru yanmş

Ben de odada kurutuyorum, ama şuana kadar hiç koku olmadı
Bence matikle de alakalı olabilir...
Çünkü odayı havalandırıyormuş sunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…