açık otamda hava almadan kurudukları için o koku yerin ypksa kurutma makinesi alman lazımMerhaba bayanlar.
(Evim birinci kat kapıdan çıkıldığında direk yola çıkıyor balkonum yok.)
Balkonum olmadığı için çamaşırlarımı içeride kurutmak zorundayım ama kuruturken ne kadar cam falan açsamda çamaşırlarım 2 günde kuruyor ve sanki yıkamamışımda suda ıslanmış gibi kötü kokuyor defalarca yumuşatıcımıda değiştirdim ama sonuç aynı ne yapmam lazım neler önerirsiniz.
Ama beyazlar 2 gün de kalsa kokmuyorBen yumuşatıcı hiç kullanmıyorum, en az iki kere de ek durulama yapıyorum bu yüzden çamaşırlar yıkandıktan sonra makinede yarım saat dahi kalsa bahsettiğin koku oluyor; hele çoraplar. Yıkanır yıkanmaz asıyor musun çamaşırı?
HayırBizimde balkon kapali buz gibi odada kurutuyoruz koku falan olmuyor. Camasirlari ust uste asmiyorsunuz demi?
EvetBen yumuşatıcı hiç kullanmıyorum, en az iki kere de ek durulama yapıyorum bu yüzden çamaşırlar yıkandıktan sonra makinede yarım saat dahi kalsa bahsettiğin koku oluyor; hele çoraplar. Yıkanır yıkanmaz asıyor musun çamaşırı?
nemlı kaldıgı ıcın kokuyordur, evınız kalorıferlı ıse peteklere asın ozellıkle kalın olanları yada camasırlıgınızı petegın yanına koyun hem daha kısa surede kurur hemde koku olayını çözersınız...Merhaba bayanlar.
(Evim birinci kat kapıdan çıkıldığında direk yola çıkıyor balkonum yok.)
Balkonum olmadığı için çamaşırlarımı içeride kurutmak zorundayım ama kuruturken ne kadar cam falan açsamda çamaşırlarım 2 günde kuruyor ve sanki yıkamamışımda suda ıslanmış gibi kötü kokuyor defalarca yumuşatıcımıda değiştirdim ama sonuç aynı ne yapmam lazım neler önerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?