- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
Bide kurutma makinesi al cevabi bolca gelmis. Bakkaldan ekmek al gibi.Ya petek petek diyosunuzda sanki herlesin evinde doğalgaz varbizde yok mesela
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide kurutma makinesi al cevabi bolca gelmis. Bakkaldan ekmek al gibi.Ya petek petek diyosunuzda sanki herlesin evinde doğalgaz varbizde yok mesela
![]()
Evet oda var tabiBide kurutma makinesi al cevabi bolca gelmis. Bakkaldan ekmek al gibi.
Off herkeste ayni dert ben de camasirdan sogudum kucuk evde cok zor oluyoEvet oda var tabibende inş. Kurutmalı çamaşır makinası alırım birara yerim müsait olmadığından 2si birarada olmalı kışın çok zor oluyor benim için ev küçük lurumuyor çamaşırlar birikiyor maalesef
![]()
Evimi çok seviyorumda kışın zor oluyor işte inş. AlırızOff herkeste ayni dert ben de camasirdan sogudum kucuk evde cok zor oluyo
Ben yumuşatıcı hiç kullanmıyorum, en az iki kere de ek durulama yapıyorum bu yüzden çamaşırlar yıkandıktan sonra makinede yarım saat dahi kalsa bahsettiğin koku oluyor; hele çoraplar. Yıkanır yıkanmaz asıyor musun çamaşırı?
Su faturamın 50 tl yi geçtiğini hatırlamıyorum yıllardır; su tasarrufu konusuna gelince elime su dökecek kadın/erkek az bulunur emin ol:) Savruk bir insanın dişini fırçaladığı kadar suyla duş alacak kadar dikkatli ve cimriyim su kullanımı konusunda. Oğlumun her türlü deterjana alerjisi olmasaydı da yine bu yöntemi uygular mıydım diye düşündüm şimdi; evet sanırım yine yapardım; deterjanı minimum ölçüde kullanmam, yumuşatıcıyı 14 senedir ( ki oğlum 12 yaşında) eve sokmamam, yer silme suyunu mis kokulu,su faturanızı merak ettim.
ayrıca yazık, su kaynakları her geçen gün azalıp kirlenirken bu derece su sarfiyatı niye?
normal durulama üzerine en az 2 kere ek durulama, ne gerek var ki? cinayet mahallinde kriminal olarak falan mı çalışıyorsunuz
mis gibi kokuyooKışın bende ewin icinde kurutuyorum zararli ama mecbur arti mus gibi okuyo ve iki güne kalmadan kuruyo çünkü ew sicak petek yanina asiyorum kisin disari asinca kötü kokuyo bence sizin ewde sorun var.
1 senelikmakina eskiyse yumuşatıcıyı yeterince almıyor olabilir.
Merhaba bayanlar.
(Evim birinci kat kapıdan çıkıldığında direk yola çıkıyor balkonum yok.)
Balkonum olmadığı için çamaşırlarımı içeride kurutmak zorundayım ama kuruturken ne kadar cam falan açsamda çamaşırlarım 2 günde kuruyor ve sanki yıkamamışımda suda ıslanmış gibi kötü kokuyor defalarca yumuşatıcımıda değiştirdim ama sonuç aynı ne yapmam lazım neler önerirsiniz.