Camasirlar en iyi nasil kokar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de CarrefourSA nın beyaz yumuşatıcısını hem hoş kokulu hem de kalıcı buldum.
Oldukça da ekonomik. Bu mağaza her şehirde yoksada - gidenlerin alıp denemesini tavsiye
ederim.

bıngonun kırmızısını cok onceden denedım daha reklamı ıle cıkmamıstı yanı o kadar abartılı degıl normal bı kokusu war..sımdı vernelın kırmızısını kullanıyorum hısbıskus gül cook guzel ve kalıcı tavsıye ederıım arkadaslar

Bende Bingo kullanıyorum beyazını ve kırmızı yı,ama kırmızı olanı herzaman bulamıyorum beyazını alıyorum.Deterjan olarak beyaz ve nevresimlerde Ariel renklilerde Ace kullanırım senelerdir.Ve çamaşırlarımı hiç dışarı asmam bi odamı ütü ve çamaşır odası yaparım hep(kiracıyım)özellikle şimdi oturduğum evin balkonları pancurla kapalı ve balkonda çeşme var balkonun açıldığı odayı çamasır odası yaptım makinamı çeşmenin olduğu duvara koydum,çamaşırları da balkonda çamasır askılığında pancurlar kapalı kurutuyorum ütümü de burada yapıyorum.Çamaşırları dışarıya asarsak kokuları maalesef kalıcı olmuyor,birde yazın güneşten sertleşiyorlar,kışında hava kirliliğinden etkileniyor biraz uzun oldu afedersiniz, ben sürekli böyle kuruttğum için kokular kalıcı oluyor. Deterjan ve yumuşatıcıdan daha önemli olan sağlıklı kurutabilmek bence kokuların daha kalıcı olmasını sağlamak için

Son düzenleme:
bingosoft kullanıyorum bende.beyazını. burda okumuştum ve aldım. süper kalıcı kokusu var bir bidon vernel mavi var o kaldı öyle bingoyu alınca. beğenmedim verneli.bide 6 kg lık almıştım.

Yumoş extra pemdeden asla vazgecmem ve kesinlikle kısın çamasırları dısarı asmıcam gecen gunku son oldu berbat kokmustu ya resmen is kokusu aman içerde kaç gunde kurursa kurusun

yumoş ekstra kullanıyordum ama en son bingo aldım oda hoşuma gitti, bi deneyin derim ben

eveeet bende bunu kullanıyorum çok hoş gerçekten
buna kadar hep başka kokuları denemiştim bu güzel

kızlaar bingonun yeni çıkan soft kırmızısı süpeeer:asigim:

en kısa zamanda birkaç tane daha alıp stoklutycam çünkü bir süre sonra bunu da bozarlar ilk çıkanlar hep kaliteli oluur reklam meselesi...hihoyyyt

bingonun yeni çıkan lovendy olanı süper ya parfüm gibi kokuyor gucci gibi vallahi bende dün tesadüfen gördüm aldım ama harika hemen çamaşırlara koydum ahrika kokuyor aslında bitmeden bir tane daha alsam iyi olur nemelazım sonradan bozarlar gerçekten amaben bingoyu beğendim bundan öncede lilasını almıştım papatya lavanta kokulusu oda güzeldi bingo hakikaten yumoşu verneli geçti 10 üstünden 10 vallah

o kızmızı olan bingo sofl lovely yi geçen kış daha reklamı falan yokken kimse bilmezken aldım bayıldım kopamadım....ama bu senekiler sanki öyle etliki değil gibi...

(kızımın geçen sene kaldırdığım kıyafetlerini bu sene çıkardığımda resmen yoğun bi işekilde kokuyodu şok oldum)

vernel kiç kalmıyo gibi..

yumoşun pembe be mavisi hamilelikten kaldı midemi bulandırıyo..

yine bingodan şaşmam birazdan çıkıp alıcam mu sefer 1 litrelik çeşitler almayı düşünüyorum denemediğim renlerinden...

ama yine de bingo kırmızı forever :lepi:diyorum

bende evlendıgımden berı bu ıkı deterjanı kullanıyorum ama hıc kokmuyorlar ya.ıpten alırken bıle kokusu gıtmıs oluyor camasırın.

yumusatıcım bıtmek uzere bu kadar begenmıssınız madem bende bıngoyu alıp denıyım bakalım.vernel ve yumos eskısı gıbı degıl artık

Yumoş extra parfümlü pembe olanı kullanıyorum...Çamaşırları makinadan çıkarınca özelikle ütülenecekleri ve beyazları katlayıp ıslakken 1 saat kadar bekletiyorum sonra kurutuyorum hem ütülenmesi kolay oluyor hemde kokusu kalıcı oluyor...Deneyin görün...

bende bazıları gibi daha ilk çıktığında bingo softun kırmızı olanını almıştım eve daha o zamanlar adı yeni yılla ilgili başka bişeydi tutuldu diye adını değişip sanırım tekrar piyasaya sundular ilk aldığımda çokk kalıcıydı ama şimdi sanki çamaşırlar makinada ıslak ıslak kalmış gibi koku yapıyor yaa o yüzden en eskilere geri dönecem bingo soft beyaz kanımca miss gibi...hihoyyyt

bingo kış sürpriziydi o zaman
üüğa.s

sezonluktu ama dediğin gibi tutulunca başka bi adla sürekli üretime geçti ama kesinlikle ilk çıktığı zamanki gibi değil..........

bingo soft beyaz da süper ..kızımın hırkası arladaşımda kalmıştı bir ay kadar....arkadaşım çıkarıp çıkarıp kokluyomuş ne kokuyo bu diye sormuştu kaydirigubbakcemile3...

bingonun bütün çeşitleri çok uzun süre kokuyo..hatta şu yoğunlaştırılmış olanlardan daha kalıcı olduğunu düşünüyorum...

(vernel 1=4 aldım yine aynı yine aynı)

bende yumuşatıcalar arasında bingo softu beğendim hem hesaplı hem kokusu yumuşaklığı çok kalıcı .eşimin ilk aldığında umutsuzca kullandım ve makidan çamaşırları çıkarınca çok süper olduğunu gördüm o gün bugündürde değiştirmedim bingo soft beyaz olanı kullanıyorum bebek çamaşırları için yazıyo üzerinde 9 kg alıyorum baya gidiyo bana bu bitsin şu reklamlardakinden alıcam bingonun ..

ben pembe ve mavi lux sabun alıyorum
pembeyi kendi dolap ve çekmecelerime, maviyi de eşiminkilere koyuyorum birer kalıp

aylarca mis mis kokuyor :)

canım cok ilginctir bizde de bingo öyle topaklanma yaptı,makinadan cıkan camasırı asarken bile görüyoduk topaklanmayı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…