Camasirlar en iyi nasil kokar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yumuşatıcının kokusunun çabuk geçtiğini düşündüğüm için Yumoş sprey aldım süper bişiy yeni yıkadığım çamaşırlara odama sıkıyorum mis gibi kokuyor :dance:

Bende bıngo soft u tek geçerim gerçektende kokusu kalıcı yanlız geçenlerde ben bir şey keşfettim tursilmatik renklıler için gerçektende güzel kokuyor tavsiye ederim

yumoş sprey odalar için kullanıyorum gerçekten oda çok kalıcı ve uzun süre kokuyu evde muhafaza ediyor

meraba arkadaşlar benim çamaşırlarımda yumuşatıcı kullanmama rağmen güzel kokmuyor birde benim balkonum yok evde kurutuyorum bazende camdan sarkıtıp öyle kurutuyorum ama dışarda kuruduğu zamanda çok tuhaf kokuyor evde birazdaha iyi sanki ama bende denicen bingo softu vernel kullanıyordum birde kitapların içinde üzerinde dolaşan çok küçük belli belirsiz böcekler var onlar için ne yapmam lazım bilgisi olan varsa bana yazabilirmi teşekkürler.

Kitap böcüklerinden bendede var nedir orda ne ararlar hep merak etmişimdir ne yerler kitaplarımı :1hug:

tam 13 yıldır bıngosoft pembe kullanıyorum,tek kelıme ıle mukemmel,makıne yumusatıcıyı aldıgında kısa bır sure bekletıyorum ve sıktırıyorum bu sekılde daha kalıcı oluyor ozellekle tullerım astıgımda en az uc gun buram buram kokuyor ve elınıze aldıgınız butun camasırlar mıs gbı kokuyor gıymek daha bır zevklı oluyor,ben bıngo nun pembesınden vazgecemıyorum ama kırmızıyı da merak ettım acıkcası bırdahakıne onu deneyecegımm....

Bingo kırmızı bende arıyorum, ben kışın almıştım geçen bitti. Şimdi marketlerde arıyorum, bulsam hepsini alacağım :) Sizler nerede buldunuz?

benimde makineden çıkardıktan sonra çok güzel kokuyor ama balkonda kuruduktan sonra hem kaskatı hem kötü is kokusu gibi kokuyor.

Ayrıca beyaz çamaşırlarda deterjana bulaşık makinesi toz deterjan ekleyen varmı çokbeyaz yapıyormuş hep unutuyorum deneyen varmı? fisfisfis

yumoş extra pembe
vernel mavi
bunlar şimdiye kadar en beğendiklerim. yumoş ve vernel dışına hiç çıkmadım ama bingoyu deneyeceğim,merak ettim.

kızlar bugun dusundumde acaba ben calgon kullanmıyoru dıyemı yumusatıcım bı ıse yaramıyo bende yumos extra kullanıyorum pembe olan

Son düzenleme:
kızlar bugun dusundumde acaba ben calcon kullanmıyoru dıyemı yumusatıcım bı ıse yaramıyo bende yumos extra kullanıyorum pembe olan

yumuşaklık açısından soruyorsanız, deterjana bağlı.
ariel benim çamaşırlarımı,özellikle havlularımı kazık gibi yapıyor.

koku açısından ise, calgon pek etkilemez sanırım.

yumuşaklık açısından soruyorsanız, deterjana bağlı.
ariel benim çamaşırlarımı,özellikle havlularımı kazık gibi yapıyor.

koku açısından ise, calgon pek etkilemez sanırım.

deterjanım omo ariel camasırlarımın rengını alıyo dıye kullanmıyorum
bızım burda sular cok kıreclı acaba oyuzdenmı kokmuyo dıye merak ettım bıde calgon kullanınca benım camasırlarım kopurmuyo yıkanırken buyuzden kırının çıkmadıgını dusunuyorum kullanmıyorum

bende vernelin mor olan vanilyalı lavantalı olanını kullanıyorum cok memnunum

dalinin çamaşır yumuşatıcısıda çok güzel kokuyor tavsiye ederim.bingo soft pembeyide çok uzun süre kullandım ondan da çok memnundum.dalin bitince bingo kırmızıyı alıcam ben de merak ettim carrefour da gördüm var.

Ben bingo kırmızıyı buldum altın sarısı kapaklı
hemen 2 şişe aldım zaten 2 litrelik
fiyatı da çok uygun 4,75 ytl
deneyecem inşallah güzeldir

bende vernelin morunu kullandım uzun bir süre sonra bitince bingo aldım ben hep çamasırlarımın güzel kokmadığını düşünürdüm geçen gün nevresimleri değiştirdim mis gibi vernel kokuyodu demekki gercekten insan bi kokuya alışınca o kokuyu daha duymuyo ama bende bingonun kırmızısını çok merak ettim denicem

ben lavanta kokusuna bayılırım;deterjanım ariel lavantalı, yumuşatıcım bingo lawanta,
eh çamaşırların arasına da toz lavanta keseleri koyuyorum, oh misxs

bende bunların çoğunu kullandım ama şimdi amway i keşvettim süper küçüöük miktarlarla harika sonuçlar çıkıyor kızlar mutlaka denemelisiniz pişman olmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…