- Konu Sahibi EU1
yumoş exstra diyorum başka bişi demiyorum.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıngonun kırmızısını cok onceden denedım daha reklamı ıle cıkmamıstı yanı o kadar abartılı degıl normal bı kokusu war..sımdı vernelın kırmızısını kullanıyorum hısbıskus gül cook guzel ve kalıcı tavsıye ederıım arkadaslar
ariel,omo bu deterjanlardan şaşmıyorum.ikiside çok güzel koku bırakıyorlar çamaşırda.ben renklileri 40 derecede beyazlarıda 95 te yıkarım.bu yöntemdedende memnunum.yumuşatıcı arada sırada kullanıyorum.alırsam yumoşun bebek için olan yumşatıcısını kullanıyorum.misler gibi kokuyor.....
bir şey soracağım. daha önce yumoş kullanıyordum mavi olan. yumuşatıcı gözünde ( yıkama işlemi bittikten sonra) yumuşatıcan topak topak beyaz parçalar kalıyordu. sanki deterjan ıslanmış orada kalmış gibi. neden acaba? yumuşatıcının içeriğindeki maddelerden mi kaynaklı. makineden desem ama bingoda bu sorun olmuyor. sizin de oluyor mu?
edebiyatcı arkadaşım bir de her çamaşırdan sonra makinenin kapağını açık bırak ki içi havalansın. ve deterjan koyma gözünü ara ara yıka. bunlarda bazen çamaşırda kötü kokulara neden oluyor. özellikle makinenin içi nemli kaldıysa ve havalanmadıysa off...mümkünse çamaşırdan sonrada kapaktaki lastiği kutu tutmaya çalış. kuru bir bezle sil yani...