Ben bingo kırmızıyı buldum altın sarısı kapaklı
hemen 2 şişe aldım zaten 2 litrelik
fiyatı da çok uygun 4,75 ytl
deneyecem inşallah güzeldir
ÇAMAŞIRLARIN MİS GİBİ KOKMASINI İSTİYORSANIZ.:CüvCüv:
çamaşırlarınızı katlayıp yerleştirdikten sonra da yumoşun veya başka markaların çamaşır spreyleri var mesela ben yumoşun springini kullanıyorum havlulara çarşaflara gardolabımın içine ara sıra sıkıyorum
bazende koltuklara perdeye falanda sıkıyorum mis gibi kokuyor bu kadaaar.sengözlerimebaksanab
selam arkadaslar ben Vernel güllüsünü kulaniyorum cok memnunum
kokusunu hic kaybetmiyor.
EVET ARKADASLAR IYI BIR EV HANIMI HERSEYIN EN GUZELINI YAPMAYA MUKEMMELIYETCI OLMAYA CALISIR PEKI BENIM SIZE BIR SORUM VAR CAMASIR YIKARKEN CAMASIRLAR YASKEN VE KURUYKEN MISLER GIBI KOKMASINI VE BU KOKUNUN DEVAMLILIGINI NASIL SAGLARSINIZ HANGI DETERJAN KULLANIRSINIZ KAC DERECEDE KAC SAAT YIKARSINIZ PRATIK VE DEGISIK YONTEMLERINIZ VARMIDIRa.s.
2, sayfada konu ile ilgili bunları yazmıştım ama kullanma tarifinde dikkatten kaçan şu nokta var hepsinde yazıp yazmadığını bilmediğim için yazıyorum MAKİNA YUMUŞATICIYI aldıktan sonra bir süre bekletmek ve ya da makinaya bir iki tur yumuşatıcı ile çalıştırmak gerekiyor.
bir de konunun nerede olduğunu bulamadım bir arkadaşımız ermeni komşusunun çamaşırlarının balkondan bile mis gibi koktuğunu ama apt. komşuluk ilişkileri zayıf olduğu için kokusunun ne olduğunu soramadığını yazmıştı NE OLDU ÖĞRENİLDİ Mİ acaba bilen varsa cevaplarsa memnun oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?