• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasirlar en iyi nasil kokar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dün eşime aışverişe gittim bende bingonun kırmızısını aldım kokusu kalıcı ama ben çok beğenmedim kokusunu aslında gucci rush parfümüne benziyo meraktan ilk iş çamasır yıkamak odu denemek isterseniz deneyebilirsiniz tabi herkesin zevki farklı

ÇAMAŞIRLARIN MİS GİBİ KOKMASINI İSTİYORSANIZ.:CüvCüv:

çamaşırlarınızı katlayıp yerleştirdikten sonra da yumoşun veya başka markaların çamaşır spreyleri var mesela ben yumoşun springini kullanıyorum havlulara çarşaflara gardolabımın içine ara sıra sıkıyorum
bazende koltuklara perdeye falanda sıkıyorum mis gibi kokuyor bu kadaaar.sengözlerimebaksanab

2, sayfada konu ile ilgili bunları yazmıştım ama kullanma tarifinde dikkatten kaçan şu nokta var hepsinde yazıp yazmadığını bilmediğim için yazıyorum MAKİNA YUMUŞATICIYI aldıktan sonra bir süre bekletmek ve ya da makinaya bir iki tur yumuşatıcı ile çalıştırmak gerekiyor.

bir de konunun nerede olduğunu bulamadım bir arkadaşımız ermeni komşusunun çamaşırlarının balkondan bile mis gibi koktuğunu ama apt. komşuluk ilişkileri zayıf olduğu için kokusunun ne olduğunu soramadığını yazmıştı NE OLDU ÖĞRENİLDİ Mİ acaba bilen varsa cevaplarsa memnun oluruz.kaydirigubbakcemile4

ben boş parfüm şişererini dolabımın içine sıkıstırıyorum ğüzel kokuyor deneyin memnun kalırsınız

sonunda bingo soft kırmızı yı süpermarkette buldum ve aldım.
büyük boyu yoktu, 1 lt sini 2,65 ytl ye aldım. bana biraz pahalı geldi.
kullanınca da kokusunu öyle çok beğenmedim açıkçası. normal bir koku.

yumoş extra pembe ye devam ederim bundan sonra.şimdiye kadar en çok beğendiğim yumuşatıcı.

bende yumoş extra mavi kullanıyorum güzel kokuyor ama diger renklerinide deniycem

selam arkadaslar ben Vernel güllüsünü kulaniyorum cok memnunum
kokusunu hic kaybetmiyor.

Biz de buradan duyup bimden bulutun pembesini aldık. Bakalım fark edecek mi?

EVET ARKADASLAR IYI BIR EV HANIMI HERSEYIN EN GUZELINI YAPMAYA MUKEMMELIYETCI OLMAYA CALISIR PEKI BENIM SIZE BIR SORUM VAR CAMASIR YIKARKEN CAMASIRLAR YASKEN VE KURUYKEN MISLER GIBI KOKMASINI VE BU KOKUNUN DEVAMLILIGINI NASIL SAGLARSINIZ HANGI DETERJAN KULLANIRSINIZ KAC DERECEDE KAC SAAT YIKARSINIZ PRATIK VE DEGISIK YONTEMLERINIZ VARMIDIRa.s.

bendede biraz koku hastalığı var
çamaşırları yıkarken omo kullanıyorum yumuşatıcı olarak yumoş kullanıyorum fakat ne olursa olsun koku gidiyo
özellikle çamaşırlar dışarı asılınca hiçö kalmıyo gibi bişey fakat ütülerken ütülenen kıyafetlere ayrıca yumoşun parfümlü fıs fıslarından sıkıyorum hem kıyafetlerde koku kalıcı oluyor hemde dolabı açar açmaz o koku geliyor. tavsiye ederim. kullanırkende,dolaptaykende mis kokuyor. :lepi:

bende bingo softun beyazını kullanıyorum.üstünde de bebek resmi var.çok hoşşşş kokuyor...

bende çamaşırları dışarıya asmıyorum dışarıya astığım zman koku falan kalmıo hangi yumuşatıcı olursa olsun hele kışınn sobalardan daha kötü oluyor en iyisi içerde asıorum kokusu çok kalıcı oluyor ;)

ben kışın zaten asmam ama yazın çamaşırlarımı mutlaka dışarı asarım
özellikle de beyazlarımı
güneşten hem beyazlasınlar hem de mikroplar kırılsın diye

bizim bi müdürümüz vardı sürekli yumoş kokardı adam:) heralde gömleği kokuyordu o da hoş olmuyor bende eşimin kıyafetlerinin yumoş kokmamasına özen gösteririm

2, sayfada konu ile ilgili bunları yazmıştım ama kullanma tarifinde dikkatten kaçan şu nokta var hepsinde yazıp yazmadığını bilmediğim için yazıyorum MAKİNA YUMUŞATICIYI aldıktan sonra bir süre bekletmek ve ya da makinaya bir iki tur yumuşatıcı ile çalıştırmak gerekiyor.

bir de konunun nerede olduğunu bulamadım bir arkadaşımız ermeni komşusunun çamaşırlarının balkondan bile mis gibi koktuğunu ama apt. komşuluk ilişkileri zayıf olduğu için kokusunun ne olduğunu soramadığını yazmıştı NE OLDU ÖĞRENİLDİ Mİ acaba bilen varsa cevaplarsa memnun oluruz.kaydirigubbakcemile4

o konu değerli toprak arkadaşınızın idi malesf öğrenememiş ben özelden görüştüm
komşulukları olmadığından sormadım dedi
öylece kaldı yani:1hug:

valla yıkarken ne yapıyo bilemicem ama annem çamaşırlarımızın arasına ve dolaplara koku poşetleri yerleştiyor-vanilyalı ve lavanta kokulu olanlarından-çamaşırlarımız ve dolaplar nasıl güzel kokuyor anlatamam yerimseniben

arkadaslar bende bişi merak ettim ...
bingonun yumusatıcısını kullanıyorsunuz ama deterjanını kullanmıyormusunuz?
ben kullanıyorum pek bişi farketmıyorum ben yaa...körmüyüm acaba..deterjan bakımından..

arkadaslar ben yumusatici kullanamiyorum,cocuklarimin alerjisi var cunku....
baska ne yapabilirim camasirlarimin daha yumusak ve guzel kokmasi icin...
bi ara sirke duymustum camasiri yumusatir diye ama denemedim,kokusu kalir korkusu ile.

bingo soft mavi ve beyaz cokk güüsel genelde ondan alırım ama gecen bulut diie marka kesvettim beyaz rengii güüseelll cok begendm

kızlar makinem yumuşatıcıyı aldıktan sonra beklettim ki kokusu kalsın ama daha çalışmadı servis çağırdım benim makinem digital olduğu için beyni karışmış adam digitallerde çok sık olur dedi eğer makinesi benimki gibi olan varsa dikkat etsin güzel koksun diye makineden olmayalım

Back
X