söylemek derken,ben anlamadım:uhm:
kimin kime söylemesi...kızın erkeğe mi:1ninca:
valla evlenirken bukadar cadı değildim hee...yeminnen...:kedi::kedi:
ama sorun çıkarmamışlardı bana...kaydirigubbakcemile5
Buda cok enteresan bir bakis acisi.....üniversite mezunu olmakla ne alaka bu anlamadim seda arkadasim....Ne yani üni mezunu diye bu tip seyleri dert etmesi sacmami?
Bunlari sadece lise ilk okul mezunlarimi dert eder?
Inanin cok gereksiz gibi görünsede baslarda is basa gelince hicte öyle olmuyor!
Tabikide aslina bakarsaniz degmez bu tip olaylar yüzünden tatsizlik huzursuzluk cikarmaya lakin karsi tarafda böyle düsünecek.....uyaniklik yapalim, bedavaya getirelim ile olmaz bu isler....
Bakin zaten derya arkadasimiz bircok seyden vazgecmis, dügün bile istememis, gereksiz masraf olmasin diye....nikah olsun demis.....
Kiz tarafi bu denli ilimli yaklasabiliyorsa erkek tarafida bunu yapmali....ohh bulduk enayileri herseyden yirtalim diye düsünmemeli.....
O yüzden karsimdaki insanlar bir bez parcasini sorun etmeyecek kapasitede olurlarsa bende olmam.........
Büyükler olarak, oturup konusmali, siz sunu alin biz bunu alalim, evladlarimiza böyle yardimci olalaim diye düsünseler zaten bu tip sorunlar cikmaz....ne yazikki erkek tarafi cogunlukla böyle düsünmüyor....
Aslında bu işler nasıl çözülür bileyor musunuz :))))))))
Çocuğunu büyüttün, okuttun, adam ettin iyi bir meslek sahibi oldu evlenirken ailesinden birşey istmeyecek ne yapacaksa kendi yapacak.
Öbür türlü kız diyor benim ailem 10.000TL. harcadı, bak oğlanın ailesi 7.989 TL harcadı olmazzzz yada tersi.
Ne dersek diyelim bazı harcamaları aileler yapıyor diye bu oluyor.
Biz ikimizde çalışıyorduk, birikmiş paralarımızı koyduk kredi çektik evimizi aldık içinede gücümüz neye yetiyorsa koyduk oldu bitti.
Maaşları alıp masaya koyuyor borçları ödüyor kalanı bölüşüyorduk. Hem daha zevkli.
Nikahtada bekarken aldığım inci kolyeyi taktım.
allahım ya şu araları okumadan direk nolcak arakadaşım bende çamaşırımı aldım nolcak al diyen üyeler lütfen ya olay
BAŞKAAAAAAAAAAAAAAAA
evimin resimlerine balmıssınız herşeyi beraber aldık beyaz eşyaarı o çok önce aldı mobilyalarda söden hemen sonra alındı ve borçları biteli baya oluyor hiç borcumuz yok ben kimseyi sıkıştırıyorum
sadece bir sette ağzımı açtım birde çamaşırda ama ikisinide yapmamak için binbir takla attı kalbimi kırdı
iki laf ettim burayada onları dürüstçe yazdım çok isteyen gelin gibi oldum iyice kötü hissettim kendimi sanki hatalıym mı herkes neler yaptırıyor neler sade bir set pahalısını zaten almayacağı çamaşırıda konuşmuştuk yoksa beraber alacaktık sonra ne gerek var evdekşni giy deyince gücüme gitti
canım bende evlenirken hiç birşey beklemedim...
zaten asla altın takmam...
ama bu kişisel bir tercihtir eğer istenirse alınır ...
evlendikten sonra çoğu şeyi eşimle biz ödedik... ama biliyorum ki birşey isteseydim yerine getirmeye çalışırdı...
deryanın kızdığı şey 3 kuruşluk şeyin lafının yapılması ki bu bence hiç hoş değil..
evimin resimlerine balmıssınız herşeyi beraber aldık beyaz eşyaarı o çok önce aldı mobilyalarda söden hemen sonra alındı ve borçları biteli baya oluyor hiç borcumuz yok ben kimseyi sıkıştırıyorum
sadece bir sette ağzımı açtım birde çamaşırda ama ikisinide yapmamak için binbir takla attı kalbimi kırdı
iki laf ettim burayada onları dürüstçe yazdım çok isteyen gelin gibi oldum iyice kötü hissettim kendimi sanki hatalıym mı herkes neler yaptırıyor neler sade bir set pahalısını zaten almayacağı çamaşırıda konuşmuştuk yoksa beraber alacaktık sonra ne gerek var evdekşni giy deyince gücüme gitti
Senin neden gergin olduğun şimdi anlaşıldı.
.
Benim de bazı isteklerim olmamıştı misal ben açık bir aileden geliyordum eşimin ailesi inanılmaz muhafazakar.
Ben isterim kına kıyafetim biraz dar olsun olmaz birazcık bacağım gözüksün olmaz.(herşey kadınlar arasın da birde.)
Canım bazı şeyler bi yerden kesilir bi yerden daha çok açılır.Benim de evime çook masraf yaptılar.
Ama gelin makyajımı bile kendim yapmıştım kuaföre bile götürmediler.Bu durumdan gocunmadım da.
İlerde bugünleri düşünüp amaan boşuna sıkmışım kendimi diyeceksin emin ol.:teselli:
aynı fıkırde dusunmemız hoşuma gıttı arkadasım demekkı ben sacma dusunmuyomusum...ıkı kısı evlılık kararı verdımmı ıkısıde bı koseden dıdınır kı hersey olsun bıtsın dıye..konuyu acan arkadasda demıs zaten bı ıc camasırı bıde takıda sorun yasamıs dıger hersey dortdortluk yapılmıs..dıye..hay ağzına sağlık işte anlatmak istediğim bu yaaa , evlilik elbette ortak , onun ailesi oğlunu evlendiriyorsa senin ailen de kızını evlendiriyor , böyle bir ayrım olabilir mi beyaz eşyayı sen alırsın çamaşırı ben alırım nedir bu????? bir araya gelinir ihtiyaçlar neler , alınması istenenler neler konuşulur herkes elini taşın altına koyar el birliği ile bir yuva kurulur ...sonra da yapılanın yapılmayanın lafı edilmez ki huzur olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?