Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki orjinal miydi acaba? nanomatik.com sitesinde hangi sitelerde orjinal ürün satışı yapıldığı yazıyor canım onlar dışında satış yapanlar sahte olanlarıymış
ben kullanıyorum canım ama surda bı yanlıs anlasılma var.. hiç deterjansız değil sadece calgon kirec onleyeıcı gibi yanı krec onleyıcı ayrıca temızlık maddesi kullanmıyorsun makınana..
benim ananem ben 13 yasındayken almıstı ozamanlar çok pahalıydı sımdıkı fiyatına bakarak.. gerci şimdide bi top 50 tl az para değil.. neyse ozamandan bu zamana ananemın teyzelerımın yengelerımın vede annemın makınasına bısey olmadı..
bende evlendım ceyızıme bu toplardan almıstım :) suan 1yıllık evlıyım , esımde çok beyendı masrafsız sayılır nede olsa..kirec önleyıcı hiç kullanmıyorum ,calgon hiç almadım onun yerıne daha uygun fiyatta olan rinso bingo vb deterjanlar kullanıuyorum..
neyse esımde bu yonunu beyendı ve k.validemle görümcemede aldık bu toplardan :)
ben hem camasır mak hemde bulasık mak için aldım mak.hiç çıkarmıyorum ..
kesınlıkle tavsiye ederim..zaten o calgon veya herhangi bi kirec önleyıcı deterjana bı yılda verdigin para bu topa veridigin parayı gecıyor suan senın.
reklamlarda hiç gormedım sahsen bu avon gibi satılır.. avonunda önceden reklamları yoktu zaten tvlerde yenı yenı cıkmaya basladı.
uzun lafın kısası tavsiye ediyorum bu topu kullanmanızı.ben çok memnunum
bende iki gündür kullanıyorum. çok memnun kaldım. kirleri temizliyor. ama beyazlar için biraz çamaşır suyu vb. atmak gerekiyor. ama yinede çok ekonomik. ben yeşil olanlarından aldım. 20 tl. ye. tavsiye ederim