• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır suyu ile gebelik testi yapanşar fotoğraflı

MasaAllah baya belli pozitif çizgisi kaç gün var adetinize ya da geçti mi hiç insaAllah bebiş yükleniyor 🤰
Yani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test

Yani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test
Ahahh bende de olmustu üzülme diye çünkü hayal kırıklığı yasadım hep 😁 nys şükür dikkat et kendine yavas otur yavas kalk ani hareketten çekin yarın kan vermeye git hemen hayırlı olsun 😊

Bende evde gebelik testi yapmıştım negatif cikmisti camasir suyu denedim köpürmüştü kan verince 50lerde deger cikti.sanirim bu camasir suyu gerçekten tutuyor 🤣

Çamaşır suyunu yaptın mı 😅

Bende evde gebelik testi yapmıştım negatif cikmisti camasir suyu denedim köpürmüştü kan verince 50lerde deger cikti.sanirim bu camasir suyu gerçekten tutuyor 🤣
Ahahahhh 😅 beni de yanıltmadı 😁 ben şeker de yapmıstım 😅 tövbe tövne nimetti pişman oldım ama annelik isteği işte dayanamadım 😁

Ahahahhh 😅 beni de yanıltmadı 😁 ben şeker de yapmıstım 😅 tövbe tövne nimetti pişman oldım ama annelik isteği işte dayanamadım 😁
Aaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştum 🤣 hatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti 😂

Aaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştum 🤣 hatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti 😂
Benim resmen ayran köpüğü gibi olmuştu 😅 o zaman çok yeniymiş meğer 10 gün sonra öğremdim

Kaç haftalık hamilesin peki 😊

Sabah konuştuk ya seninle benimkinde köpürdü dedim 😂 Sen ve çamaşır suyu sayesinde gaza geldim zaten 😂
Ahhh 🤦‍♀️ben ve hafızam söyledin de hatırladım 😁 hadi hayırlı olsun Rabbim selametle kucagına almayı nasip etsin 😊

Ahhh 🤦‍♀️ben ve hafızam söyledin de hatırladım 😁 hadi hayırlı olsun Rabbim selametle kucagına almayı nasip etsin 😊
Amin inşallah ben hala inanamıyorum gerçi ama 😍 Allah sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin🙏🏽 Ben dahil isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏽

Ben çamaşır suyunu ilk defa burda duydum hala inanamiyorum.
Hamileligi gerçekten çamaşır suyuyla öğrendiniz mi ?
Bat gününden 10 gün önce demişsiniz.benim de 9 gün var.denesem mi.
Bide yumurtlama yeni oldu 4 gün kadar oldu.erken diye düşündüm bende ama beklemek çok zor geliyo.
Bide umitlenmekten korkuyorum ya.

Back
X