Allah razı olsunSaglikla kucagina almak nasip olsun. Allah bagislasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunSaglikla kucagina almak nasip olsun. Allah bagislasin
Evet ilk olucak inşallah Hamileysem tabi gerçi ben çok havaya girdim
[/QUOTEAmin Allah razı olsunSaglikla kucagina almak nasip olsun. Allah bagislasin
Ya ben ne yazılsa cevap yazıyorum nasıl havaya girdiysemAllah razı olsun
Evet ilk olucak inşallah Hamileysem tabi gerçi ben çok havaya girdim
[/QUOTECanım kesin çıkar demiyorum bende öyle olmuştu bayaaa oldu hem çıkmaz dedim ama çok köpürdü yine de itimad etmedim adetim geçti çubuk test yaptım pozitif çıktı.Ben çamaşır suyunu ilk defa burda duydum hala inanamiyorum.
Hamileligi gerçekten çamaşır suyuyla öğrendiniz mi ?
Bat gününden 10 gün önce demişsiniz.benim de 9 gün var.denesem mi.
Bide yumurtlama yeni oldu 4 gün kadar oldu.erken diye düşündüm bende ama beklemek çok zor geliyo.
Bide umitlenmekten korkuyorum ya.
... Ki senin de yumurtlaman çok yeni olmus erken gebelikte de yapsan çıkacagını sanmıyorum
Canım benim kıyamamYa ben ne yazılsa cevap yazıyorum nasıl havaya girdiysem
Haklısın çok iyi anlıyorum insaAllah sende bu ay hamile kalırsında müjdeni alırızO zaman ben biraz daha bekleyeyim.yumurtlama yeni oldu zaten olsa bile rakime yerleşmiş bile olur.cikmayabilir haklısın ama bende konuya denk gelince heyecan yaptım.
İnşallah dayanamayıp yapmayi düşünüyorum ama biraz daha bekleyeyim çamaşır suyu miktarı önemli miHaklısın çok iyi anlıyorum insaAllah sende bu ay hamile kalırsında müjdeni alırız
Sabret bence ben netten çok çok duydum sonra hamile olan arkadasım yaptım çıktı dedi o da biraz zorladı illa yap dedi foto attım aynen benimkisi gibi oldu dedi ama yine pek itimad etmedim. E idrar asit çamasır suyuda asit köpürmesi normal dedim ama artık denk mi geldi gerçekten ondan mo kaynaklı anlamadımİnşallah dayanamayıp yapmayi düşünüyorum ama biraz daha bekleyeyim çamaşır suyu miktarı önemli mi
Ya siz gerçekten bunu nasıl buldunuz ben hiç duymamistim.ufak bı şok gecirmedim desem yalan olur.
Şimdi ben bu çamaşır suyunu yaptım.Sabret bence ben netten çok çok duydum sonra hamile olan arkadasım yaptım çıktı dedi o da biraz zorladı illa yap dedi foto attım aynen benimkisi gibi oldu dedi ama yine pek itimad etmedim. E idrar asit çamasır suyuda asit köpürmesi normal dedim ama artık denk mi geldi gerçekten ondan mo kaynaklı anlamadım
Ahahhahh ben deodorant şişesini kesmiştim ordan yaptımŞimdi ben bu çamaşır suyunu yaptım.
O kadar çok kôpürdü ki taştı şişeden.tabii umitlenmek istemiyorum yarin bı daha deniyeyim.
Bide şişede yapmayayım çukur bı kapta yapayım belki taşmaz.tasinca bütün köpük gitti biraz kaldı.
Ne kadar çamasıe suyu koydun pekiŞimdi ben bu çamaşır suyunu yaptım.
O kadar çok kôpürdü ki taştı şişeden.tabii umitlenmek istemiyorum yarin bı daha deniyeyim.
Bide şişede yapmayayım çukur bı kapta yapayım belki taşmaz.tasinca bütün köpük gitti biraz kaldı.
Canım msj atacam sana ama kapalı bana msj atar msn bska bir şey daha yap dicemŞimdi ben bu çamaşır suyunu yaptım.
Hamile misin canim merak ettimCanım benim kıyamam
Bana da desen baska ne yapiliyorCanım msj atacam sana ama kapalı bana msj atar msn bska bir şey daha yap dicem
Hamile misin canimŞimdi ben bu çamaşır suyunu yaptım.
Hayır canım regli oldumHamile misin canim
Allah gonlune gore verir insallah tez zamandaHayır canım regli oldum
Evet canım 15 haftalıkHamile misin canim merak ettim
Allah anali babali buyutur insallah bana dua eder misin bu gece hayirli bi evlat icinEvet canım 15 haftalık