Yani çamaşır suyu testini adetin gecikince yaptın Benim adetime 3 gün var bende yaptım köpürdü umutlanmıştım ama, sen adetin geçince yapmışsınEvet canım gecikti meğer o sürede gerçelten hamileymişim yani test yanıltmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani çamaşır suyu testini adetin gecikince yaptın Benim adetime 3 gün var bende yaptım köpürdü umutlanmıştım ama, sen adetin geçince yapmışsınEvet canım gecikti meğer o sürede gerçelten hamileymişim yani test yanıltmadı
Hayır canım gecikmeden yaptım adetime 10 gün gibi bsy vardıYani çamaşır suyu testini adetin gecikince yaptın Benim adetime 3 gün var bende yaptım köpürdü umutlanmıştım ama, sen adetin geçince yapmışsın
Yanlıs anlamısım msjınıYani çamaşır suyu testini adetin gecikince yaptın Benim adetime 3 gün var bende yaptım köpürdü umutlanmıştım ama, sen adetin geçince yapmışsın
Hayır adetime 10 gün gibi süre vardıAynen bende merak ettim adet geçince mi yaptınız bu testi
Aaaaa adet tarihime 3 gün var gebelik testi yapsam mı acabaHayır canım gecikmeden yaptım adetime 10 gün gibi bsy vardı
Canım yapma bence bekle kimyasal gebelikler yasanıyor sonra da hayal kırıklığı. 1 gün geciks2 bile yap belirtiler var mı pekiAaaaa adet tarihime 3 gün var gebelik testi yapsam mı acaba
Ya öyle bariz belirtiler yok psikolojik olduğunu düşündüğüm belirtiler var. Burdan okuyorum mesela sol kasık ağrım vardı yazmış biri sonra bi bakıyorum sol kasığım ağrıyo sankiCanım yapma bence bekle kimyasal gebelikler yasanıyor sonra da hayal kırıklığı. 1 gün geciks2 bile yap belirtiler var mı peki
Ahahahh normaldir. Mesela bende enfeksiyon vardı belirtiler hep gebelik belirtisini gösteriyor adetlerim düzensiz di bitkisel ilaç kullanıyordum enfeksiyın için 2 gün gecikti adetim nolur nolmaz diye test yaptım çıktı yani umutsuzca yapmıstım çok da belirtiler yoktu ama göğüs hassasiyetim baya vardıYa öyle bariz belirtiler yok psikolojik olduğunu düşündüğüm belirtiler var. Burdan okuyorum mesela sol kasık ağrım vardı yazmış biri sonra bi bakıyorum sol kasığım ağrıyo sanki
Bendede enfeksiyon vardı. Antibiotik kullandım. O yüzden bende çok ihtimal vermiyorum olmasına ama bu çamaşır suyu köpürdü benide köpürttüAhahahh normaldir. Mesela bende enfeksiyon vardı belirtiler hep gebelik belirtisini gösteriyor adetlerim düzensiz di bitkisel ilaç kullanıyordum enfeksiyın için 2 gün gecikti adetim nolur nolmaz diye test yaptım çıktı yani umutsuzca yapmıstım çok da belirtiler yoktu ama göğüs hassasiyetim baya vardı
Ahahahh ben çok da inanmıyorum aslında şu çamasır suyu olayına denk gelmiştir benimkisi ilk duyduğumda heyecan yaptım heralde idrar ve çamasır suyu birleşimi köpürmesi normaldir diye düşünüyorum gebe olmaynalarda da köpürüyorBendede enfeksiyon vardı. Antibiotik kullandım. O yüzden bende çok ihtimal vermiyorum olmasına ama bu çamaşır suyu köpürdü benide köpürttü
Yaaaa çok sevindimmm senin adına Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Bezdirdim seni ama sorularım bitmiyoooo Gebelik testini ne zaman yaptın peki adetin geçince miAhahahh ben çok da inanmıyorum aslında şu çamasır suyu olayına denk gelmiştir benimkisi ilk duyduğumda heyecan yaptım heralde idrar ve çamasır suyu birleşimi köpürmesi normaldir diye düşünüyorum gebe olmaynalarda da köpürüyor
Amin canım darısı sana olmayan herkese olaun insaAllah estağfurullah tabi sor adetim 2 gün geçtikten soneaYaaaa çok sevindimmm senin adına Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Bezdirdim seni ama sorularım bitmiyoooo Gebelik testini ne zaman yaptın peki adetin geçince mi
Aydınlattın beni valla Allah razı olsunAmin canım darısı sana olmayan herkese olaun insaAllah estağfurullah tabi sor adetim 2 gün geçtikten sonea
Amin cümlemizdenAydınlattın beni valla Allah razı olsun
Ya ben dayanamadım test yaptım silik çizgi mi var yoksa ben olmayan belirtileri hissettiğim gibi olmayan bişey mi görüyorumAmin cümlemizden
tebriklerYa ben dayanamadım test yaptım silik çizgi mi var yoksa ben olmayan belirtileri hissettiğim gibi olmayan bişey mi görüyorumEki Görüntüle 2818893
MasaAllah baya belli pozitif çizgisi kaç gün var adetinize ya da geçti mi hiç insaAllah bebiş yükleniyorYa ben dayanamadım test yaptım silik çizgi mi var yoksa ben olmayan belirtileri hissettiğim gibi olmayan bişey mi görüyorumEki Görüntüle 2818893