Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet insaAllahyaaaa gerçekten miii yaaaaa![]()
Adetten önce mi sonra mı yaptınYa varya şuan size nasıl dua ediyorum anlatamamyaaa inşallah doğrudur yaaa
![]()
Yani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım testMasaAllah baya belli pozitif çizgisi kaç gün var adetinize ya da geçti mi hiç insaAllah bebiş yükleniyor![]()
Ahahh bende de olmustu üzülme diye çünkü hayal kırıklığı yasadım hepYani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test
Çamaşır suyunu yaptın mıYani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test
AhahahhhBende evde gebelik testi yapmıştım negatif cikmisti camasir suyu denedim köpürmüştü kan verince 50lerde deger cikti.sanirim bu camasir suyu gerçekten tutuyor![]()
Sabah konuştuk ya seninle benimkinde köpürdü dedimÇamaşır suyunu yaptın mı![]()
Aaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştumAhahahhhbeni de yanıltmadı
ben şeker de yapmıstım
tövbe tövne nimetti pişman oldım ama annelik isteği işte dayanamadım
![]()
Benim resmen ayran köpüğü gibi olmuştuAaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştumhatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti
![]()
Kaç haftalık hamilesin pekiAaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştumhatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti
![]()
AhhhSabah konuştuk ya seninle benimkinde köpürdü dedimSen ve çamaşır suyu sayesinde gaza geldim zaten
![]()
Yaaaa MasaAllah yeni hamilesin sandım Allah bağışlasım benim 13+3 daha çok küçükKendisi suan 4.5 yasinda![]()
Amin inşallah ben hala inanamıyorum gerçi amaAhhhben ve hafızam söyledin de hatırladım
hadi hayırlı olsun Rabbim selametle kucagına almayı nasip etsin
![]()
Amin amin ilk miAmin inşallah ben hala inanamıyorum gerçi amaAllah sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Ben dahil isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Saglikla kucagina almak nasip olsun. Allah bagislasinYaaaa MasaAllah yeni hamilesin sandım Allah bağışlasım benim 13+3 daha çok küçük![]()