Çamaşır suyu ile gebelik testi yapanşar fotoğraflı

MasaAllah baya belli pozitif çizgisi kaç gün var adetinize ya da geçti mi hiç insaAllah bebiş yükleniyor 🤰
Yani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test

Yani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test
Ahahh bende de olmustu üzülme diye çünkü hayal kırıklığı yasadım hep 😁 nys şükür dikkat et kendine yavas otur yavas kalk ani hareketten çekin yarın kan vermeye git hemen hayırlı olsun 😊

Bende evde gebelik testi yapmıştım negatif cikmisti camasir suyu denedim köpürmüştü kan verince 50lerde deger cikti.sanirim bu camasir suyu gerçekten tutuyor 🤣

Çamaşır suyunu yaptın mı 😅

Bende evde gebelik testi yapmıştım negatif cikmisti camasir suyu denedim köpürmüştü kan verince 50lerde deger cikti.sanirim bu camasir suyu gerçekten tutuyor 🤣
Ahahahhh 😅 beni de yanıltmadı 😁 ben şeker de yapmıstım 😅 tövbe tövne nimetti pişman oldım ama annelik isteği işte dayanamadım 😁

Ahahahhh 😅 beni de yanıltmadı 😁 ben şeker de yapmıstım 😅 tövbe tövne nimetti pişman oldım ama annelik isteği işte dayanamadım 😁
Aaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştum 🤣 hatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti 😂

Aaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştum 🤣 hatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti 😂
Benim resmen ayran köpüğü gibi olmuştu 😅 o zaman çok yeniymiş meğer 10 gün sonra öğremdim

Kaç haftalık hamilesin peki 😊

Sabah konuştuk ya seninle benimkinde köpürdü dedim 😂 Sen ve çamaşır suyu sayesinde gaza geldim zaten 😂
Ahhh 🤦‍♀️ben ve hafızam söyledin de hatırladım 😁 hadi hayırlı olsun Rabbim selametle kucagına almayı nasip etsin 😊

Ahhh 🤦‍♀️ben ve hafızam söyledin de hatırladım 😁 hadi hayırlı olsun Rabbim selametle kucagına almayı nasip etsin 😊
Amin inşallah ben hala inanamıyorum gerçi ama 😍 Allah sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin🙏🏽 Ben dahil isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏽

Ben çamaşır suyunu ilk defa burda duydum hala inanamiyorum.
Hamileligi gerçekten çamaşır suyuyla öğrendiniz mi ?
Bat gününden 10 gün önce demişsiniz.benim de 9 gün var.denesem mi.
Bide yumurtlama yeni oldu 4 gün kadar oldu.erken diye düşündüm bende ama beklemek çok zor geliyo.
Bide umitlenmekten korkuyorum ya.

X