Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet insaAllahyaaaa gerçekten miii yaaaaa
Adetten önce mi sonra mı yaptınYa varya şuan size nasıl dua ediyorum anlatamam yaaa inşallah doğrudur yaaa
Yani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım testMasaAllah baya belli pozitif çizgisi kaç gün var adetinize ya da geçti mi hiç insaAllah bebiş yükleniyor
Ahahh bende de olmustu üzülme diye çünkü hayal kırıklığı yasadım hep nys şükür dikkat et kendine yavas otur yavas kalk ani hareketten çekin yarın kan vermeye git hemen hayırlı olsunYani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test
Çamaşır suyunu yaptın mıYani pepapp uygulamada bugün adet günüm. Ama 1-2 gün falan şaşıyo o. O yüzden yarın yada öbürgün adet olurum diye düşünüyodum.Sen bana bekle demiştin ama dayanamadım yaptım test
Ahahahhh beni de yanıltmadı ben şeker de yapmıstım tövbe tövne nimetti pişman oldım ama annelik isteği işte dayanamadımBende evde gebelik testi yapmıştım negatif cikmisti camasir suyu denedim köpürmüştü kan verince 50lerde deger cikti.sanirim bu camasir suyu gerçekten tutuyor
Sabah konuştuk ya seninle benimkinde köpürdü dedim Sen ve çamaşır suyu sayesinde gaza geldim zatenÇamaşır suyunu yaptın mı
Aaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştum hatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemistiAhahahhh beni de yanıltmadı ben şeker de yapmıstım tövbe tövne nimetti pişman oldım ama annelik isteği işte dayanamadım
Benim resmen ayran köpüğü gibi olmuştu o zaman çok yeniymiş meğer 10 gün sonra öğremdimAaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştum hatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti
Kaç haftalık hamilesin pekiAaa onu duymamistim. Ya ben suphem vardi evdeki testler hep negatif cikiyordu. Tuvaleti yikarken bi deneyim deyip kopurunce aok olmuştum hatta emin olmak icin arkadasima yap demistim hamile olmadigina emin oldugum o da yapmisti kopurmemisti
Kendisi suan 4.5 yasindaKaç haftalık hamilesin peki
Ahhh ben ve hafızam söyledin de hatırladım hadi hayırlı olsun Rabbim selametle kucagına almayı nasip etsinSabah konuştuk ya seninle benimkinde köpürdü dedim Sen ve çamaşır suyu sayesinde gaza geldim zaten
Yaaaa MasaAllah yeni hamilesin sandım Allah bağışlasım benim 13+3 daha çok küçükKendisi suan 4.5 yasinda
Amin inşallah ben hala inanamıyorum gerçi ama Allah sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Ben dahil isteyen herkese nasip etsin inşallahAhhh ben ve hafızam söyledin de hatırladım hadi hayırlı olsun Rabbim selametle kucagına almayı nasip etsin
Amin amin ilk miAmin inşallah ben hala inanamıyorum gerçi ama Allah sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Ben dahil isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saglikla kucagina almak nasip olsun. Allah bagislasinYaaaa MasaAllah yeni hamilesin sandım Allah bağışlasım benim 13+3 daha çok küçük