- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- Konu Sahibi Tess of the Durbervilles
-
O zaman olur. Ama anlamadigim ev zaten kucukse niye ayri misafir odasi var? Benim evimde sadece bir salon var. Misafiri de orada agirliyorum, TV de ayni odada. Ayri bir oturma odam yok.Maalesef banyoda duş kabini koymak için bile yer yok duş başlığı ve su gideri var. Pardon eklememişim TV başka bir odada, bu oda televizyonsuz ve daha çok misafir ağırlamak için olacak. Muhtemelen misafir yokken çamaşır makinesi çalışacak :)) Misafir odası olarak düzelttim.
ya misafire neymiş , bizde de salonda değil de durduğu yerde böyle kapaklı bi dolap içinde duruyo, kapaklarını kapayınca sesi çok çok az geliyo.baya kesiyo sesi eğer kalın kapaklı bir şey olursa ses gider.koyun gitsin canım önemli olan pratikliği, size kullanışlı olması.sonuçta kuru temizleme işletilmiyo evde 7/24 çamaşır da yıkanmıyo.Merhaba arkadaşlar,
Sizden bir tavsiye istiyorum. Mutfak ve banyomuz oldukça küçük. Mutfaktaki çamaşır makinesini kaldırıp bulaşık makinesi almak istiyoruz. Evde sadece annem babam yaşıyor.Haklı olarak annem elde bulaşık yıkamak istemiyor. Çamaşır makinesini misafir odasında bir köşeye koyup boydan boya, kapaklı bir dolapla kapatmak istiyoruz. Sizce bu misafirler için çirkin bir görüntü olur mu?
Dolap için örnek bir resim buldum.
Eki Görüntüle 2643915
Bende en çok bunu merak ettim. Diğer odalara konan makinaların su gideri, Su tesisatı nasıl ayarlanıyorki?Su gideri, su tesisati isini nasil cozeceksiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Sizden bir tavsiye istiyorum. Mutfak ve banyomuz oldukça küçük. Mutfaktaki çamaşır makinesini kaldırıp bulaşık makinesi almak istiyoruz. Evde sadece annem babam yaşıyor.Haklı olarak annem elde bulaşık yıkamak istemiyor. Çamaşır makinesini misafir odasında bir köşeye koyup boydan boya, kapaklı bir dolapla kapatmak istiyoruz. Sizce bu misafirler için çirkin bir görüntü olur mu?
Dolap için örnek bir resim buldum.
Eki Görüntüle 2643915
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?