Çamaşır makinesine küçük bir evde yer bulmak

Tess of the Durbervilles

😒 köy 🤨 istemez
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
658
1.519
63
Merhaba arkadaşlar,

Sizden bir tavsiye istiyorum. Mutfak ve banyomuz oldukça küçük. Mutfaktaki çamaşır makinesini kaldırıp bulaşık makinesi almak istiyoruz. Evde sadece annem babam yaşıyor.Haklı olarak annem elde bulaşık yıkamak istemiyor. Çamaşır makinesini misafir odasında bir köşeye koyup boydan boya, kapaklı bir dolapla kapatmak istiyoruz. Sizce bu misafirler için çirkin bir görüntü olur mu?

Dolap için örnek bir resim buldum.

camasir-makinesini-saklama-yollari-300x300.jpg

Son düzenleme:
Oturma odasinda sacma olur bana kalirsa. Goruntuyu engellersiniz ama misafir varken calistiginda (ki misafire gerek yok sizi de rahatsiz eder sesi) gurultu illa ki olur, ona nasil engel olacaksiniz? Kapali bir balkon falan varsa orayi dusunebilirsiniz belki?

Örnekteki resim gibi çamaşır makinesi dolabı değil de mobilya benzeri olursa görüntü açısından kötü olmaz bence. Oturma odasına koymayı düşünüyorsunuz ama TV vs varsa veya sürekli bu odada oturuluyorsa sesi rahatsız edici olur

Maalesef banyoda duş kabini koymak için bile yer yok duş başlığı ve su gideri var. Pardon eklememişim TV başka bir odada, bu oda televizyonsuz ve daha çok misafir ağırlamak için olacak. Muhtemelen misafir yokken çamaşır makinesi çalışacak :)) Misafir odası olarak düzelttim.

Maalesef banyoda duş kabini koymak için bile yer yok duş başlığı ve su gideri var. Pardon eklememişim TV başka bir odada, bu oda televizyonsuz ve daha çok misafir ağırlamak için olacak. Muhtemelen misafir yokken çamaşır makinesi çalışacak :)) Misafir odası olarak düzelttim.
O zaman olur. Ama anlamadigim ev zaten kucukse niye ayri misafir odasi var? Benim evimde sadece bir salon var. Misafiri de orada agirliyorum, TV de ayni odada. Ayri bir oturma odam yok.

Merhaba arkadaşlar,

Sizden bir tavsiye istiyorum. Mutfak ve banyomuz oldukça küçük. Mutfaktaki çamaşır makinesini kaldırıp bulaşık makinesi almak istiyoruz. Evde sadece annem babam yaşıyor.Haklı olarak annem elde bulaşık yıkamak istemiyor. Çamaşır makinesini misafir odasında bir köşeye koyup boydan boya, kapaklı bir dolapla kapatmak istiyoruz. Sizce bu misafirler için çirkin bir görüntü olur mu?

Eki Görüntüle 2643915
ya misafire neymiş , bizde de salonda değil de durduğu yerde böyle kapaklı bi dolap içinde duruyo, kapaklarını kapayınca sesi çok çok az geliyo.baya kesiyo sesi eğer kalın kapaklı bir şey olursa ses gider.koyun gitsin canım önemli olan pratikliği, size kullanışlı olması.sonuçta kuru temizleme işletilmiyo evde 7/24 çamaşır da yıkanmıyo.

Tvnin olduğu küçük oturma odası, yanında banyo ve diğer büyük bir oda var( bunların önünde boylu boyunca bir balkon var ama dar ve uzun. Ölçüye göre makine koyulursa, makine kapağını açmaya alan yok. Diğer yandan misafir odası olmasının sebebi erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya geldiğinde hısım akraba da gelince biraz daha yer var, tv odası küçük. Odadan balkona tesisat yapılabilir mi diye düşündüm, bilemedim. Ev kendimize ait. 28 sene önce, dar günlerde alındığı için bütçe 75m2 eve yetmiş.

Benim de aklıma tesisat sorunu geldi.
Bu tamamsa ne olacak, dolabın kapağını kapatınca kötü görünmez.
Yalnız nasıl bir banyo yapmışlar öyle duşakabine bile yer yok.

Merhaba arkadaşlar,

Eki Görüntüle 2643915

Misafir odası yerine çamaşır odası yapın ya da giyinme odası tarzında misafir odası gereksiz ve işlevsiz bence

Back
X