Çamaşır makinesine küçük bir evde yer bulmak

Önemli olan ne biliyor musun? O odaya makine için gider borusu ve makine musluğu yapılması gerekiyor bu dolabın konulacağı yerin arkasındaki duvarda mutfaktaki şimdiki koyulan yer varsa olur ancak. Onun dışında biraz zorlanırsınız.

Haklısınız ama erkek arkadaşımın ailesi ilk kez geldiğinde ve kendi akrabalarım toplandığında geniş alan olsun diye misafir odası olarak düşündük (Bu oda eskiden yatak odamdı).
Senede bir iki defa olacak bir durum. Kapatırsiniz üstünü olur biter.

Daha küçük eni dar çamaşır makineleri var
Belki onlardan alabilirsiniz

kime ne yahu üstüne bir örtü diktirin dolaba hacet yok zaten ev küçük diyorsunuz hem de o dolap Dalan filan masraflı işler

Önemli olan rahatlık
Bizde kurutma makinesi bir odada gayet :))
Ses sıkıntı

Balkon kapalı değil mi, önceki sayfaları okumadım

Balkon açık ama makine yerleşince kapatmak gerekebilir.

Bu güzel kadın, Thomas Hardy'nin romanı Tess of the d'Urbervilles'in (Kaybolan Masumiyet) film uyarlamasındaki baş kadın oyuncu: Nastassja Kinski :)

Ben yerden ziyade dolaba takıldım. Makinenin sağlığı için kapısının açık olması lazım birde dolap olursa o da açık kalmalı kötü görünür. Dolaba gerek yok bence boşa masraf
Oda seçeneğini eledim. Balkonda daha püfür püfür püfer inşallah makine:)

Çok güzel hatunmuş gerçekten de :))
Balkon açıksa oraya koymanızı önermem açıkçası, nasıl bir iklimdesiniz bilmiyorum ama bunun kışı var donu var, kombilerdeki gibi dolapla kapatsanız bile uzun vadede makineye zarar verebilir. Misafir odası gibi kullanıyorsanız bahsettiğiniz odayı bence oraya koyun, dolabın içinde görünmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…