He yok artık çok çekmiyor kumaşı kaliteli değilse falan çekiyor.Bana da magazadaki gorevli soylemisti sordugumda.pantolonlardaki beyaz cizginin olmamasi icin tersinden ve dusuk devirde yika demisti. leke ekseri cocuklarin kiyafetinde oluyor.ben oyle oldugu zaman lekenin uzerine cosla ya da asprin dokup elimle citiliyorum.degilse yikanmakla da cikmiyor cunku.camasirda cekme sorununu da ben hem yuksek devirde hem de yuksek derecede yasadim.sen dusuk derecede yikiyorum dedigin icin devirden olabilir mi demistim.
Tamamda oraya su hiç gelmiyor ki yumuşatıcı sırası gelinceye kadar akıp gidemez yaniAyrı evet. Başta o göze koyma geç koy diyor aynı gözü kullandığımız için değil ysni
Pardon yanlis yazmisim yaa. Pantolonlari yuksek devirde degil dusuk devirde sıktır yazacaktim yuksek yazmisim:).gorevli bana hatta sıktırma yapma demisti de ben yine de dusuk devirde sıktırıyorum.Bana da magazadaki gorevli soylemisti sordugumda.pantolonlardaki beyaz cizginin olmamasi icin tersinden ve dusuk devirde yika demisti. leke ekseri cocuklarin kiyafetinde oluyor.ben oyle oldugu zaman lekenin uzerine cosla ya da asprin dokup elimle citiliyorum.degilse yikanmakla da cikmiyor cunku.camasirda cekme sorununu da ben hem yuksek devirde hem de yuksek derecede yasadim.sen dusuk derecede yikiyorum dedigin icin devirden olabilir mi demistim.
Evet evet o aspirin:) bi de ben sunu farkettim dedigin gibi kumas kaliteli degilse hem cekiyor hem de rengi soluyor.kaliteli olan kiyafetlerde hic o sorun yasanmiyor.He yok artık çok çekmiyor kumaşı kaliteli değilse falan çekiyor.
Çünkü isi düşük artık.
Aspirin dediğin şu mutfakta kullandığımız kırmızı fis fis mi?
Valla atlet bizim evde o kadar büyük mesele oluyor ki anlatamam. Bana hep diyor bilerek yapıyorsun anamin evinde niye hiç cekmiyordu bu aletler.Ve cinslerine göre doğru ayır mesala eşinin bikez giydiği gçmleği ekstra süperde yıka gitsi canım 30 derece neredeyse soğuk su beyazlar yıkanmaz sana çekmiş gibi gelir ama her kıyafet ilk yıkandığında özellikle atletler bi toplanır ama sonra hep aynı kalır
Kaliteliyse de bazen çekiyor mağazada yüksek ısı dan olmuş diyor. Üstünde genelde 30 yada 40 yazıyor onların hiç 60 70 yokEvet evet o aspirin:) bi de ben sunu farkettim dedigin gibi kumas kaliteli degilse hem cekiyor hem de rengi soluyor.kaliteli olan kiyafetlerde hic o sorun yasanmiyor.
Siktirma yapmama gibi bir seçenekmi var ?Pardon yanlis yazmisim yaa. Pantolonlari yuksek devirde degil dusuk devirde sıktır yazacaktim yuksek yazmisim:).gorevli bana hatta sıktırma yapma demisti de ben yine de dusuk devirde sıktırıyorum.
Rica ederim ne demek :)Bu mesajı ekran görüntüsü aldım saklicam teşekkür ederim :)
Bebek camasirlarini 90 da yıkıyor o programin derecesi dusurulmuyor . Kullansam herseyi küçülür mü acaba
Eski makinelerde bazen gidiyor daha koyarken ama yenilerde o sorun yok.Tamamda oraya su hiç gelmiyor ki yumuşatıcı sırası gelinceye kadar akıp gidemez yani
Ben sikma iptal tusuna basiyorum o zaman sıktırma yapmiyor.hepsinde vardir sanirimSiktirma yapmama gibi bir seçenekmi var ?
Tabii ki yuksek isida yikanirsa kaliteli olan da ceker.benim demek istedigim uygun sekilde yikandigi halde rengi solan cekme yapan kiyafetler.lcw nin bazi urunlerinde hepsinde degil ama o sorunu ben de yasiyorum.Kaliteliyse de bazen çekiyor mağazada yüksek ısı dan olmuş diyor. Üstünde genelde 30 yada 40 yazıyor onların hiç 60 70 yok
kaliteli degilse zaten kaçarı yok direk çekiyor örneğin lcw :)
2 saati geçiyor o program evet bana uzun.
Pamuklular renkli kıyafetlerdi sanırım. Tüm renklileri bende pamuklu ekonomik de bi deniyim
Evetttt yumuşatıcı yeri ayrı ama durulama da falan su alırken su geliyor yine de.Olurmu canım yumuşatıcı yeri ayrı sizin ki değilmi en son oraya su geliyor ve öyle yıkıyor bazı makinalarda farklımı
Tamamda oraya su hiç gelmiyor ki yumuşatıcı sırası gelinceye kadar akıp gidemez yani
Her şeyi sentetik havlular pamuklu. Başta tüm programları denedim bir fark göremedim
ne kadar kir olabilirki 70 derecede yıkıyorsunuz ben beyazları da renklileride 40 derecede yıkarım hiç çıkmayan ve abartı bi lekem olmadıBeyazların 30 derecede asla Çıkmaz lekesi. Ama çekiyor diyorsun bilemedim valla. Renkli don atlet kullanın :)