Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır makinesi programları(resimli)

pamuklu ekonomik ayarında 60 derece ve 1000 devir yıkamalısın çoğunluğunu

Ya ben neden bunu hiç yasayamiyorum . Ne kadar koyuyorsunuz yumusaticiyi?

bi buçuk kapak yumuşatıcı koyup çamaşırları balkona asmamalısın
güneşte kuruyan çamaşırda konu kalmıyor
ven hep odada kuruturum uzun zaman kokarlar

beyazları 60 ön yıkamalı, açık renklileri,renklileri,koyu renklileri 40 derecede yıkıyorum-pamukluda.

nevresimlerde bile 60 derecede yıkanabilir yazıyor, onları da genelde 60ta yikıyorum.

sentetik bölümünde ön yıkamalı 30 derece perdeleri yıkayabilirsiniz.

diğerleri yazıyor zaten. sadece hassasları 30 derecede yıkiyorum.

yumuşatıcı en çok bingo ve yumoşun konsantreleri kokuyor bence. dışarıya asarsanız kokusu kuruyunca pek kalmaz sokağın kokusu siner.

Merhaba Öncelikle
Ben siyahları narinde ve 50 derecede yıkıyorum ve aynı zamanda sıvı deterjan kullanıyorum misssler gibi de kokuyor.

benim alt esofmanlar hep yağ lekesi çıkmıyo. yemek yaparken sıçrıyo sanırım. önlük kullnamaya alışmadım bi türlü.
herkes yüksek devirlerden bahsetmiş. yüksek devire atarsam çamaşırlar yıprancakmış gibi geliyo yanlış yapıyorum herlde

internette kullanma klavuzunu pdf olarak bulursun. ve asla aletlerin manuel kitapcıklarını atmayın!!! ben oturur okurum. eşimde okur.
öncelikle kesinlikle yanlış yıkıyorsun.
suyun içinde ki kirec bölgesel şehirsel oalrak değişir. ben mugla bölgesinde oturuyorum ve bizim orası feci kirecli. kirec arttıkca deterjan ve yumuşatıcıyı cok koyman gerekir. kirec seviyesi normal bile olsa çamaşırda leke cok ise deterjanı cok koyman gerekir.
makine montajına gelenler az koyun az koyun diyor ama hikaye. çamaşır deterjanının üzerinde ki yıkama talimatına bakarsan okursan gene anlarsın dedigimi.
pamukluyu pamukluda bilmem neyi bilmem nede yıkamak zorunda degilsin. tek olay kirec ve lekesine göre deterjan yumuşa. koymadıgın için bunları yaşıyorsun.
benim camaşırlarım misler gibi kokar. yatak odam, banyom, dolabın içindekiler yumuş yumuş deterjan deterjan kokar ben camaşır mak. önünde cok bekleyemem sıkılıyorum 60 dk lık programda herşeyimi yıkarım bana da yetiyor. perdelerimi yunlu de yıkarım o kadar
birde ariel ve omo yu beyazlarda kullan. rinso alo bingo gibi olanları de renklilerde. persil kokmuyor hiç alma.
bingonun hepsi cok güzel kokuyor cok begeniyorum (deterjanları da yumuşatıcılarıda).

benim eşimin lekelerini kuru temizleyici bile ilk yıkamasında cıkartamaz ben cıkartırım beyaz kalıp sabunu lekeli yerlere sürterim çitilerim. yaglı ise deterjan gözüne veya lekenin üzerine bulaşık deterjanı döküyorum. içinde ki amonyak yagları cözüyor soguk suda bile yıkasam benim tum yag lekelerim cıkar

bulaşık deterjanını deniyim bende, deviri kaç

ben canaşır yıkmayı cok severim ama uzun süre camaşıra dayanmıyorum 2,5 saat beyaz mı yıkanır arkadaş.. elimde yıkamıyorum tabi ama makinanın sesi bile beni yoruyor.
Her şeyi sentetik havlular pamuklu. Başta tüm programları denedim bir fark göremedim
programın önemi bir tek yünlü yıkamasında var. bol su da ven yavaş yavaş cevire cevire yıkar. ötekilerde sorun yok. hepsinde yıkabilirsin.
ben 60 dk lık da heeeerr şeyimi yıkıyorum.
bir de eger makinenen 9 kilo ise tıka tıka asla doldurma. 9 kilo ise 6-7 kg koy. tambur içindeki cıkıntılar camaşırı birbirine vurmak ve sürtünmeyi saglayıp citileme etkisi yaratamak için varlar. bunlar olmasa camaşır aynı koydugun yerde durup sadece boş boş dönüyor.

ne kadar kir olabilirki 70 derecede yıkıyorsunuz ben beyazları da renklileride 40 derecede yıkarım hiç çıkmayan ve abartı bi lekem olmadı
Yok ben 70 derecede yıkamıyorum. O başka arkadaş. 50 de yıkıyorum. Iki küçük çocuğum var. Bizde leke bol. Çikolata lekesi,meyve lekesi vs 30-40 derecede çıkmıyor.

Benim makinede de mix var karışık renklileri onda yıkıyorum, beyaz iç çamaşırlar, her tür havlu bazı pamuklu kıyafetler pamuklular da, sentetiklerde perdeler örtüler vs. Ama siz de mix yok sentetikte normal çamaşırları diğerleri pamuklu da yıkarsınız gömlekler içinde ayrı var bir de siyahları özellikle eşinizin işte giydiği siyah pantolonları diğer siyahları ayrı yıkayın mümkünse siyahlar için olan deterjanla çünkü normal deterjanlar hem ağartıyor hem de diğer çamaşırların tüyü falan yapışıyor.

Canim yumuşatıcı koksun istiyosan yıkadıktan sonra durulamaya al ve yumusaticini o zaman koy.. bi dene.. bide markaj iyi olsun y...Ş gibi. Durulamaya yumuşatıcı koyucaksin mis gibi kokucak... bende geçen sene öğrendim iyikide ogrenmisim

koyu renklileri 40 da açık renklileri 50 de beyazları 80 de yıkıyorum. ve hep D kullanıyorum çıkıyor. :) Bilemedim o yüzden.

Çıkıyor mu lekeler?

Cıkıyr cunku makınaya tıka basa dldırmuyrum ck ınstcı lekelere kosla yapıyrum ama bu da pek nadır olur ayrıca makınamda ck ahım şahım bişi degıl arcelık altus ama memnunum

Renklerde omo beyazlarda alo kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak bingonun kırmızısı. Banyo Havlularını ayrı mutfak ayrı eşimin gömleklerini ayrı bebeğin çamaşırlarını ayrı (dalin deterjan) nevresimleri ayrı yıkarım.
Havlular ve beyazları ve nevresimleri kırk derecede Pamuklular ön yıkamalı yıkarım
Eşimin gömlekleri de 30 derece hafif sıkma
Renkliler de 30 derece hafif sıkma
Sıkma ayarı yok mu ?
Seninki yepyeni makine isimleri ile yazmışlar

Cıkıyr cunku makınaya tıka basa dldırmuyrum ck ınstcı lekelere kosla yapıyrum ama bu da pek nadır olur ayrıca makınamda ck ahım şahım bişi degıl arcelık altus ama memnunum
Ben çok az atıyorum tak tak ses çıkıyor. Servis dedi ki az çamaşır attığın için kazan oynuyor. Biraz fazla at. 8 kg makina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…