- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Merhaba 3 yıllık makinami iyi yikamiyor diye birine verdim yeni makina aldım. Sansima yeni makinada iyi çıkmadı derken. Verdiğim kişi bu makinayi neden istemedin, hiç bu kadar iyi bir makinam olmamıştı diyince sorunun benden kaynaklandigini anladım.
En iyi bildiğimiz deterjanlari kullanıyorum ve her lekem çıkmıyor. Herkesin üstü yumuşatıcı kokuyor benimki kokmuyor. Nerde hata yapıyorum?
Hangi kıyafetleri hangi programda yikamaliyim. Kullanım Klavuzu yok sanırım lüzumsuz görüp attım.
Sitede bunu anlatan kullanım talimatı yok.
Eşim artık kuru temizlemeye veriyor kıyafetlerini çok canım sıkılıyor.
Ya ben neden bunu hiç yasayamiyorum . Ne kadar koyuyorsunuz yumusaticiyi?
Bende bingo beyaz valla bisuru yumuşatıcı kullandım bingo gibisi yokYumusatici bingo pembe kullaniyorum. Ve makinadan camasirlari cikarinca hic abartmiyorum tum ev mis gibi kokuyor. O guzel koku kiyafetlerin ustunde rahat 3 4 gun cikmiyor
internette kullanma klavuzunu pdf olarak bulursun. ve asla aletlerin manuel kitapcıklarını atmayın!!! ben oturur okurum. eşimde okur.Merhaba 3 yıllık makinami iyi yikamiyor diye birine verdim yeni makina aldım. Sansima yeni makinada iyi çıkmadı derken. Verdiğim kişi bu makinayi neden istemedin, hiç bu kadar iyi bir makinam olmamıştı diyince sorunun benden kaynaklandigini anladım.
En iyi bildiğimiz deterjanlari kullanıyorum ve her lekem çıkmıyor. Herkesin üstü yumuşatıcı kokuyor benimki kokmuyor. Nerde hata yapıyorum?
Hangi kıyafetleri hangi programda yikamaliyim. Kullanım Klavuzu yok sanırım lüzumsuz görüp attım.
kitapcıgında yazıyor veya digital ekranı varsa onda görünür.Bi de bunlarin ustunde dereceleri niye yazmiyor ki?
benim eşimin lekelerini kuru temizleyici bile ilk yıkamasında cıkartamaz ben cıkartırımbenim alt esofmanlar hep yağ lekesi çıkmıyo. yemek yaparken sıçrıyo sanırım. önlük kullnamaya alışmadım bi türlü.
herkes yüksek devirlerden bahsetmiş. yüksek devire atarsam çamaşırlar yıprancakmış gibi geliyo yanlış yapıyorum herlde
bulaşık deterjanını deniyim bende, deviri kaçbenim eşimin lekelerini kuru temizleyici bile ilk yıkamasında cıkartamaz ben cıkartırımbeyaz kalıp sabunu lekeli yerlere sürterim çitilerim. yaglı ise deterjan gözüne veya lekenin üzerine bulaşık deterjanı döküyorum. içinde ki amonyak yagları cözüyor soguk suda bile yıkasam benim tum yag lekelerim cıkar
programın önemi bir tek yünlü yıkamasında var. bol su da ven yavaş yavaş cevire cevire yıkar. ötekilerde sorun yok. hepsinde yıkabilirsin.Her şeyi sentetik havlular pamuklu. Başta tüm programları denedim bir fark göremedim
60 dk 30 derecebulaşık deterjanını deniyim bende, deviri kaç
Yok ben 70 derecede yıkamıyorum. O başka arkadaş. 50 de yıkıyorum. Iki küçük çocuğum var. Bizde leke bol. Çikolata lekesi,meyve lekesi vs 30-40 derecede çıkmıyor.ne kadar kir olabilirki 70 derecede yıkıyorsunuz ben beyazları da renklileride 40 derecede yıkarım hiç çıkmayan ve abartı bi lekem olmadı
ANLADIM CNM 50 DE NORMALYok ben 70 derecede yıkamıyorum. O başka arkadaş. 50 de yıkıyorum. Iki küçük çocuğum var. Bizde leke bol. Çikolata lekesi,meyve lekesi vs 30-40 derecede çıkmıyor.
Canim yumuşatıcı koksun istiyosan yıkadıktan sonra durulamaya al ve yumusaticini o zaman koy.. bi dene.. bide markaj iyi olsun y...Ş gibi. Durulamaya yumuşatıcı koyucaksin mis gibi kokucak... bende geçen sene öğrendim iyikide ogrenmisimMerhaba 3 yıllık makinami iyi yikamiyor diye birine verdim yeni makina aldım. Sansima yeni makinada iyi çıkmadı derken. Verdiğim kişi bu makinayi neden istemedin, hiç bu kadar iyi bir makinam olmamıştı diyince sorunun benden kaynaklandigini anladım.
Çıkıyor mu lekeler?
Ben çok az atıyorum tak tak ses çıkıyor. Servis dedi ki az çamaşır attığın için kazan oynuyor. Biraz fazla at. 8 kg makinaCıkıyr cunku makınaya tıka basa dldırmuyrum ck ınstcı lekelere kosla yapıyrum ama bu da pek nadır olur ayrıca makınamda ck ahım şahım bişi degıl arcelık altus ama memnunum