İlk başta bu dediğinizi yapiyormusum :) servis cagirdim o söyledi. Zaten hiç dikkat etmemisim üstünde 1 2 diye yaziyormus.Sakın deterjan bölümüyle yumuşatıcı bölümünü karıştırıyor olmayasin? Ya da ön yıkama secmedrn sadece ön yıkama bölümüne deterjan koyuyor olmayasin? Çünkü kaynanam aynı durumdan şikayetçiydi megersem yanlış yere koyuyormus :))
Ön yıkama yapacaksam iki tarafa da koyuyorum. Yapmayacaksam en bastakine deterjan ortaya yumuşatıcı. Yumuşatıcı küçük olan göz zaten dimiSakın deterjan bölümüyle yumuşatıcı bölümünü karıştırıyor olmayasin? Ya da ön yıkama secmedrn sadece ön yıkama bölümüne deterjan koyuyor olmayasin? Çünkü kaynanam aynı durumdan şikayetçiydi megersem yanlış yere koyuyormus :))
Hayır neden yapsın yoksa nasıl temizlenecek beyazlar su soğuk olursa beyanların renkleri boğulurBu derecelerde çekme yapar ama
Makina bir ara bitmeye yakin su sesi çıkarıyor o ara mi koymaliyim.
Hep başta koyuyorum.
Ön yıkama yapacaksam iki tarafa da koyuyorum. Yapmayacaksam en bastakine deterjan ortaya yumuşatıcı. Yumuşatıcı küçük olan göz zaten dimi
Çıkmıyor sahiden. O zaman mecbur yüksek derecede yikiyacagim demek kiBeyazların 30 derecede asla Çıkmaz lekesi. Ama çekiyor diyorsun bilemedim valla. Renkli don atlet kullanın :)
Çıkıyor mu lekeler?Ha bırde hep 30 derecede yıkarım beyazlardada 40 ı gecmem
Buda Beko aynıdır muhtemelen. Bir de senin dediğin gibi deniyeyim yarın bakalımBaşta koyunca canım su alırken yumuşatıcı akıp gidiyor..
Makineni kontrol ederek son durulama var ondan sonra koy.
Son su sesi yumuşatıcı için oluyor daha kısa bir su sesi oluyor.
Yada dakika gösteriyorsa 20dk dan sonra koy.
Benimki arçelik 19. dk da alıyor yuusaticiyi.
Ben 21-20 de koyuyorum.
Yumusatici kokmuyor demissiniz ya 2sise sirke ve limon tuzu boşaltın makinanin içine kazan temizleme yapın eğer o Prog. Yoksa 90 derecede fln boş olarak calistirin bidr oyle deneyinMerhaba 3 yıllık makinami iyi yikamiyor diye birine verdim yeni makina aldım. Sansima yeni makinada iyi çıkmadı derken. Verdiğim kişi bu makinayi neden istemedin, hiç bu kadar iyi bir makinam olmamıştı diyince sorunun benden kaynaklandigini anladım.
En iyi bildiğimiz deterjanlari kullanıyorum ve her lekem çıkmıyor. Herkesin üstü yumuşatıcı kokuyor benimki kokmuyor. Nerde hata yapıyorum?
Hangi kıyafetleri hangi programda yikamaliyim. Kullanım Klavuzu yok sanırım lüzumsuz görüp attım.
Sitede bunu anlatan kullanım talimatı yok.
Eşim artık kuru temizlemeye veriyor kıyafetlerini çok canım sıkılıyor.
Dijitaldirde ondan Benmkide boleBi de bunlarin ustunde dereceleri niye yazmiyor ki?