Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır makinesi programları(resimli)

İlk başta bu dediğinizi yapiyormusum :) servis cagirdim o söyledi. Zaten hiç dikkat etmemisim üstünde 1 2 diye yaziyormus.
zaten artık görüyorum çok kopuruyor makinanin içi

Ön yıkama yapacaksam iki tarafa da koyuyorum. Yapmayacaksam en bastakine deterjan ortaya yumuşatıcı. Yumuşatıcı küçük olan göz zaten dimi

Makina bir ara bitmeye yakin su sesi çıkarıyor o ara mi koymaliyim.
Hep başta koyuyorum.

Başta koyunca canım su alırken yumuşatıcı akıp gidiyor..
Makineni kontrol ederek son durulama var ondan sonra koy.
Son su sesi yumuşatıcı için oluyor daha kısa bir su sesi oluyor.
Yada dakika gösteriyorsa 20dk dan sonra koy.
Benimki arçelik 19. dk da alıyor yuusaticiyi.
Ben 21-20 de koyuyorum.

chiLL evet doğru koyuyormus sıvı deterjan koyarken de sıvı deterjan aparatini kullanıyorsun değil mi? Sana tavsiyem perwol kullan. Ben çok memnunum. Elbiseleri 40da yıkıyorum.

Ön yıkama yapacaksam iki tarafa da koyuyorum. Yapmayacaksam en bastakine deterjan ortaya yumuşatıcı. Yumuşatıcı küçük olan göz zaten dimi

Ön yıkama da deterjan konulan gözün derinliği daha az.
Normal yıkama gözünün derinliği daha fazla.
Orta zaten yumuşatıcı.

Beyazlar 70 de çekmiyor en büyük bölüm ana yıkama için birküçüğü ön yıkama en küçüğü yumuşatıcı ben yapmam ama annem beyezları çalıştırıp ön yıkama sırasında bir müddet durdurur sonra yıkar birde çamşırın renklerine ve c

Ve cinslerine göre doğru ayır mesala eşinin bikez giydiği gçmleği ekstra süperde yıka gitsi canım 30 derece neredeyse soğuk su beyazlar yıkanmaz sana çekmiş gibi gelir ama her kıyafet ilk yıkandığında özellikle atletler bi toplanır ama sonra hep aynı kalır

30 derecede hic bir leke cikmaz ki ! Ben sadece perdeler ve cok narin kazak gibi camasirlari 30 derecede yikiyorum.beyazlari 60 derece on yikama 1000 devirde yikiyorum.acik renklileri 50 derece yine on yikamali 900 1000 devirde yikiyorum.koyu renkli camasirlari bazen on yikamali bazen on yikamasiz duruma gore 40 derece ve 800 900 devirde yikatiyorum.esimin koyu renkli gomlek ve kanvas pantolonlarini her zaman perwol ile dusuk devirde yikatirim.cunku yuksek devirde yikatirsan kanvas pantolonlar beyaz cizgi cizgi oluyor.bi de en onemlisi butun camasirlari tersinden yikarim.bazi lekeler cikmayacak gibi oldugunda ustune asprin ya da leke cikarici ne varsa ondan dokerim.benim makinem 1800 devirli ama en fazla 1000 devirde yikarim degilse cok ceker kuculur camasirlar.belki sen de cok yuksek devirde yikiyorsundur.

Ben yeni evliyken kazakları kurutma makinesine atıp çocuk kazağı haline getirmiştim sonra hepsini öğrendim makinemi çözdüm artık hiç sorun yaşamıyorum. Çözülür üzülmeyin internette vardır detaylı kullanım klavuzu mutlaka okuyun.

Bedede bısuru program var ama hep pamukluda yıkıyrum az kırlılerde hızlandrma tuşu var ona basyrum cok kırlılerde uzun yıkıyr canım brde makınaya az camasr atarsan daha guzel yıkıyr bende bunu yenı kesfettım yumusatcıya gelrse benım komsularım camasr serdgmde cok guzel kokuyr taaa evımıze dldu kokusu dyrlar ama kuruyunca kku kalmıyr bımın yumusatıcısını kullanıyrum kyu renklı camasrlarda detarjandan baska bısı kullanmyrum

Ha bırde hep 30 derecede yıkarım beyazlardada 40 ı gecmem

Beyazlar icin, beyazlar icin olan deterjani kullan. Gercekten beyazlatiyor ve 40°C'de yikiyorum, cekmiyor da. Annem ne farki var ki diye kendisine verdigim beyazlar icin olan deterjani renkliler icin kullanmis ve diyor ki makinedeki herseyin rengi atti Dedim ki ya ne olacagidi...

Buda Beko aynıdır muhtemelen. Bir de senin dediğin gibi deniyeyim yarın bakalım

Yumuşatıcı kokması için içerde kurut canım ama cam veya kapı açık olsun güneş vurunca mis gibi kokmuyor maalesef

Yumusatici kokmuyor demissiniz ya 2sise sirke ve limon tuzu boşaltın makinanin içine kazan temizleme yapın eğer o Prog. Yoksa 90 derecede fln boş olarak calistirin bidr oyle deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…