- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
bende geçen sene aynısından aldım.çok memnunum
yüzyılın icadı bence:)
sanki bütün işim yarı yarıya azaldı.yazın kullanmam diyordum ama o rahatlığa alışınca vazgeçmek zor.
mandalların yerini bile unuttum:)
herhangi bir kıyafette küçülme problemi yaşadınız mı?Yazın mandal kullanıyorum çok sıcak olunca çabuk kuruyor :) :)
herhangi bir kıyafette küçülme problemi yaşadınız mı?
aynı makine olduğu için soruyorum
Benım makınem arcelık, uzerıne monte edılemez kombım var uzerınde balkonda bır oda yaptık oradalar. Dıger balkonada kurutma makınesı alsam, suanda trendyolda ındırım var 1700 filan cok mu ucuz olur?
Benim kapali balkonda,orada soba olmadigi icin kisin calistiginda super oluyorkurutmayi odaya da koyabilirsin, suyu deposunda biriktiriyor, sonra her kullanimdan sonra deposunu dokuyorsun.
yatak odasindaydi benim eskiden, cok guzel oluyordu, katla dolaba yerlestir :))
kurutma balkonda enerji kaybina yol acabilir, danismak lazim, bulundugu ortami isitiyor cunku.
evet ilk aldığımızda oldu.Yok hiç yaşamadım .Denedigimizde nasılsa hala aynı şekilde kıyafetler :) :) sizde oldu mu ?
Kurutma makinesi kesinlikle bulaşik ve çamaşir makinesi gibi çok önemli bir ihtiyaç. Evliligimin 3.yılında aldımHayırlı günler hanımlar.
Lütfen konum bir müddet taşınmasın. Çünkü gerçekten aylardır içinden çıkamadığım bir durum. Nasipse yakında 3 çocuğum olacak. Çamaşırlar dağ gibi daha şimdiden. Kış ayı da malum. Çamaşır kurutmak büyük problem.
Artık çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim. Fakat kimi çok memnun kimi değil. Lütfen bana bir fikir verebilir mısınız?
evet ilk aldığımızda oldu.
bir kaç penye tişörtte küçülme oldu.günlk modunda kurutmuştum.sanırım fazla geldi ısısı.bilemiyorum
daha sonra pamuklu modunda kuruttum bir sorun yaşamadım.
ama onun dışında bugün alsam sanırım yine aynı markayı alırım.
ben acaba programı mı yanlış seçtim yoksa kumaşın kalitesiyle mi alakalı diye fikir almak istedim sizden
demekki çok yanlış bir şey yapmamışım günlük programı kullanarak:)Bende günlük programda kurutuyorum genelde ,çünkü çok kalın kıyafetlerimiz olmuyor zamanimda yoksa günlük program 1.40 dakika yetiyor :)
Marka veya model onerebılır mısınız, dedıgım gıbı makınem arcelık. Ön balkonumda onun ıcın yer ayırabılırım , kapalı balkon cam balkonumdaTrendyola kesinlikle güvenmeyin.23 Kasım'da büyük indirim olacak hepsi burada da ordan bakın derim.Ya da büyük mağazaların yıl sonu indirimi oluyor takip edin .
Hayielisiyla alin kucaginiza:)
Yikama kurutma tek makina kullaniuorum, inanilmaz rahat, bende cok memnunum. Benim bir arada oldugu icin size cok fikir veremem muhtemelen ama kurutma makinasi kesinlikle cok onemli bir ihtiyac.
Samsung 8 kilo yikama 5 kilo kurutma, 5 yil oluyor alali. Ben cok memnunum, sadece tek makina oldugunda zaman sorunu oluyor, ayni makinada yikayip kurutmak 4 saat filan suruyor, ve makina biraz dinlenmeden ikinci defa calistirmiyorum. Ama dusunuyorum cikartip asmak ve toplamakla ugrassaydim yine surerdi o kadar...Ben de sizin gibi tek makine düşünüyorum marka model nedir kapasitesi kaç kg ?
Ne kadar zamanda kurutuyor ortalama?
Samsung 8 kilo yikama 5 kilo kurutma, 5 yil oluyor alali. Ben cok memnunum, sadece tek makina oldugunda zaman sorunu oluyor, ayni makinada yikayip kurutmak 4 saat filan suruyor, ve makina biraz dinlenmeden ikinci defa calistirmiyorum. Ama dusunuyorum cikartip asmak ve toplamakla ugrassaydim yine surerdi o kadar...
Ben her gun 1-2 makina yikiyorum en fazla. İki dera calistiracaksam birini gunduz birini de gece yatmadan atiyorum sabah kuru cikariyorum direkt.
Kirli camasir koyup kuru sekilde cikartmak inanilmaz bi rahatlik
Marka veya model onerebılır mısınız, dedıgım gıbı makınem arcelık. Ön balkonumda onun ıcın yer ayırabılırım , kapalı balkon cam balkonumda
Ben gecen sene bosch avantixxx 7 kurutma makinesi aldım cok memnunum.camasırlara zarar vermeden kırıstırmadan kurutuyor ve elektrık tasarruflu.hassas camasırları 2.28 dk da normal sekil 1.59 dakikada kurutuyor.ben genelde hassas programda kullanıyorum gömlekleri ütülememe bile gerek kalmıyor.Hayırlı günler hanımlar.
Lütfen konum bir müddet taşınmasın. Çünkü gerçekten aylardır içinden çıkamadığım bir durum. Nasipse yakında 3 çocuğum olacak. Çamaşırlar dağ gibi daha şimdiden. Kış ayı da malum. Çamaşır kurutmak büyük problem.
Artık çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim. Fakat kimi çok memnun kimi değil. Lütfen bana bir fikir verebilir mısınız?
Ben Profilo’yu çok beğeniyorum bu konuda maden marka veriliyor söyleyeyim :) ama diğer markaları çok bilmiyorum. Dediğim gibi gömlekler bile ütülenmiş gibi. Kazaklar kırışmıyorAnladım. Markaya göre de değişiyor o zaman. Acaba en kalitelisi hangisi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?