Yikama kurutma ayni makina cok memnunum . Carsaflari atiyorum mesela kupkuru alip seriyorum. Hic birseyden fazla fazla almaya gerek kalmiyor .Hayırlı günler hanımlar.
Lütfen konum bir müddet taşınmasın. Çünkü gerçekten aylardır içinden çıkamadığım bir durum. Nasipse yakında 3 çocuğum olacak. Çamaşırlar dağ gibi daha şimdiden. Kış ayı da malum. Çamaşır kurutmak büyük problem.
Artık çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim. Fakat kimi çok memnun kimi değil. Lütfen bana bir fikir verebilir mısınız?
ben memnunum her konuya da yazıyorum
iki ayrı marka kullandım ikisinden de memnunum
şimdi başka konuya da yazdım kaz tüyü mont bile kuruttum
uygun programda kullanılınca hiçbir şey olmuyor çamaşırlara
zaten günümüzde giysileri vitrinde saklasan bile çabuk yıpranıyor ama benim hala kullandığım 20 yıllık kıyafetlerim var
özellikle çocuk kıyafetleri zaten uzun süre giyilemiyor malum çocuk büyüyor
benimkini kıyafetlerini ihtiyacı olanlara veriyorum yeni gibi
hatta ev işleri yapan yardımcım eskileri ayırıp bez yapacak iyileri de ihtiyacı olanlara götürecekti
hepsi iyi bunların dedi de eski bir havlu bulduk bez olsun diye
Ben de cok memnunum 10 senedir kullaniyorum. Markasi beko. Uygun programda kurutursaniz bir sorun yasanmiyor. Ozellikle bebek ve cocuk kiyafetleri tamamen pamuklu olanlarin utulenmesine bile gerek kalmiyor,yumusacik cikiyor kurutmadan, yuksek isida kurutuldugundan mikrop da kalmiyor kili tuyu de haznesinde topluyor tertemiz oluyor her sey.
Ayrica havalandirma ayari da cok kullanisli,disarida giyilen kiyafetleri dolaba kaldirmadan once bu ayarda cevirip sonra tertemiz sekilde yeniden dolaba koyabiliyorum. Cok memnunum herkese de tavsiye ediyorum. Ama imkan ve yer varsa camasir ayri kurutma ayri olursa performans yuksek oluyor bilginiz olsun
Ben de Bosch marka kurutma var 7 sene oldu ve memnunum. Benimki 2 saatte kurutuyor. Nevresim nemli çıkıyor onda da tekrar çalıştırıyorum programı.
Ben nasıl kullandığımı söyleyeyim normal giydiğimiz klasik tişörtler, pijamalar, penye taytlar, alt iç çamaşırı, atlet, body, nevresim, çarşaf, havlu, kot gibi şeyleri atıyorum
Kazakları, saten ya da parlak kumaşlı kıyafetleri, kumaş olmayan eşofman takımlarını, baskısı çok çabuk yıpranacak olanları, üzeri boncuklu pullu kıyafetleri, ipekleri, gömlekleri ve yıpranması beni üzecek değer verdiğim sevdiğim şeyleri kurutmaya atmıyorum:)
Çocuklu evde bence olması avantaj. Çocuk dediğin zaten pamuklu eşofman tarzı alt üst giyiyor genelde. Kızımın kıyafetlerinin %90'ını kurutmaya atıyorum:)
bende geçen sene aynısından aldım.çok memnunumBen geçen sene Arçelik 3886 KT kodlu ürününü aldım .16 program yün ve yorgan içinde programı var.Genelde pamuklu ve kot kurutuyorum .Pamukluyu en kısa 1.40 dakikada kurutuyor ha çamaşır az ise süre 1.20-1.30 dakikada oluyor çok ise süre uzayabilir .Nem sensörü olduğu için süre çamaşırın çokluğuna göre değişiyor ,isi pompali olması sebebiyle elektrik sarfiyatı az faturamda 10-12 TL fark etti ki haftada en az 5 kez çalışır :) :)
Arçelik deyip geçmeyin valla güzel ürün .Çamaşır makinesi Bosch ama arcelikte iyiymiş :)
Satıcı gibi yorum yazmışım fark ettim :)
benim 10-12 tl civarında arttı.Elektrık faturasına etkısı cok mu pekı? Suanda 200 lıra geliyor zaten fatura
hepsini anladim da, gomlekleri niye atmiyorsun?
ben en cok gomlek atmayi seviyorum,
hani kagit gibi giyinmiyorsan direk utulemeden giyilebilir sekilde oluyor. en bir sevdigim, zaten utu her zaman sacma gelmistir bana
Nasıl kategorıze edılıyor pekı. Normalde mesela bebek , buyugun , renklıler, acık renklıler ve beyeazlar yıkanıyor. E cocugun kıyafetlerı arasında ınce agız mendıllerıde oluyor.Şimdiye kadar almadığıma pişman oldum .O kadar çok hayatımı kolaylaştırdı ki anlatamam evin tozu azaldı ,odalara balkona çamaşır asma derdi bitti daha ne olsun .
Çamaşırlari kendi kumasina uygun koyarsan hiç bir sorun olmaz ama sen kotlar ile ince başka bir kumaş kiyafet atarsan ince olan yipranir da yırtılır da
Benım makınem arcelık, uzerıne monte edılemez kombım var uzerınde balkonda bır oda yaptık oradalar. Dıger balkonada kurutma makınesı alsam, suanda trendyolda ındırım var 1700 filan cok mu ucuz olur?benim 10-12 tl civarında arttı.
istediğiniz yere koyabilirsiniz tabiki.mesela benim çamaşır makinemin üzerinde olmasına rağmen su gider borusunu bağlamadık.onun zaten suyu biriktirdiği kabı var.bütün markalarda bu seçenek var mı bilemiyorumBenım makınem arcelık, uzerıne monte edılemez kombım var uzerınde balkonda bır oda yaptık oradalar. Dıger balkonada kurutma makınesı alsam, suanda trendyolda ındırım var 1700 filan cok mu ucuz olur?
Nasıl kategorıze edılıyor pekı. Normalde mesela bebek , buyugun , renklıler, acık renklıler ve beyeazlar yıkanıyor. E cocugun kıyafetlerı arasında ınce agız mendıllerıde oluyor.
Benım makınem arcelık, uzerıne monte edılemez kombım var uzerınde balkonda bır oda yaptık oradalar. Dıger balkonada kurutma makınesı alsam, suanda trendyolda ındırım var 1700 filan cok mu ucuz olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?