Çamaşır Kurutma makinesi

Yikama kurutma ayni makina cok memnunum . Carsaflari atiyorum mesela kupkuru alip seriyorum. Hic birseyden fazla fazla almaya gerek kalmiyor .
Hayirlisi ile alin kucaginiza

Ben geçen sene Arçelik 3886 KT kodlu ürününü aldım .16 program yün ve yorgan içinde programı var.Genelde pamuklu ve kot kurutuyorum .Pamukluyu en kısa 1.40 dakikada kurutuyor ha çamaşır az ise süre 1.20-1.30 dakikada oluyor çok ise süre uzayabilir .Nem sensörü olduğu için süre çamaşırın çokluğuna göre değişiyor ,isi pompali olması sebebiyle elektrik sarfiyatı az faturamda 10-12 TL fark etti ki haftada en az 5 kez çalışır :) :)

Arçelik deyip geçmeyin valla güzel ürün .Çamaşır makinesi Bosch ama arcelikte iyiymiş :)

Satıcı gibi yorum yazmışım fark ettim :)

Hangi marka kurutmanız? Bir de bir makineyi kaç dakikada kurutuyor?

evde en severek kullandigim cihazlardan biri,
ben de herkese tavsiye ediyorum.

kiyafet alirken kurutma makinesinde kurutulabilir ibaresine dikkat etmeye calisiyorum, sorun olmuyor.
cok hassas seyleri atmiyorum veya yunlu kiyafetleri ayrica yun programinda kurutmak gerekiyor mesela, o kadar yunlu kiyafetimiz yok, bir kazak bir hirka anca oluyor bir makinede, o yuzden onlari kurutmuyorum.
Diger her seyi atiyorum, buyuk kolaylik.

ve de cocuklar icin gercekten iyi oluyor,
hem deterjan kokusu kalmiyor, hem de yikandiktan sonra cikmayan tuyleri vs topluyor.

evet ya, sigara icen arkadasim boyle yapiyor,
temiz de olsa kiyafetlerini havanlandirma programina atiyor her gun, hic koku falan kalmiyormus.

ben sadece yikama yapilamayan urunlerde bu ozelligi kullaniyorum, kuru temizlemeye gitme sayisini azaltmak icin

Ben de Bosch marka kurutma var 7 sene oldu ve memnunum. Benimki 2 saatte kurutuyor. Nevresim nemli çıkıyor onda da tekrar çalıştırıyorum programı.

Ben nasıl kullandığımı söyleyeyim normal giydiğimiz klasik tişörtler, pijamalar, penye taytlar, alt iç çamaşırı, atlet, body, nevresim, çarşaf, havlu, kot gibi şeyleri atıyorum

Kazakları, saten ya da parlak kumaşlı kıyafetleri, kumaş olmayan eşofman takımlarını, baskısı çok çabuk yıpranacak olanları, üzeri boncuklu pullu kıyafetleri, ipekleri, gömlekleri ve yıpranması beni üzecek değer verdiğim sevdiğim şeyleri kurutmaya atmıyorum:)

Çocuklu evde bence olması avantaj. Çocuk dediğin zaten pamuklu eşofman tarzı alt üst giyiyor genelde. Kızımın kıyafetlerinin %90'ını kurutmaya atıyorum:)

hepsini anladim da, gomlekleri niye atmiyorsun?
ben en cok gomlek atmayi seviyorum,
hani kagit gibi giyinmiyorsan direk utulemeden giyilebilir sekilde oluyor. en bir sevdigim, zaten utu her zaman sacma gelmistir bana

Ben 3 hafta önce aldım Bosch marka. Yeni çıkan bir modeliymiş. Bu zamana kadar aklım neredeymiş diyorum her kullanışımda. Uygun programda çalıştırılırsa problem olacağını sanmıyorum. Zamandan kazanmayı, kolaylığı filan geçtim benim için en önemlisi tozdan tüyden kurtuldum. İnanılmaz farketti.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Benim kurutma ve yikama bir makinada ve memnunum, yazlari asiyorum ama kiş olunca cok rahat

Elektrık faturasına etkısı cok mu pekı? Suanda 200 lıra geliyor zaten fatura

bende geçen sene aynısından aldım.çok memnunum
yüzyılın icadı bence:)
sanki bütün işim yarı yarıya azaldı.yazın kullanmam diyordum ama o rahatlığa alışınca vazgeçmek zor.
mandalların yerini bile unuttum:)

hepsini anladim da, gomlekleri niye atmiyorsun?
ben en cok gomlek atmayi seviyorum,
hani kagit gibi giyinmiyorsan direk utulemeden giyilebilir sekilde oluyor. en bir sevdigim, zaten utu her zaman sacma gelmistir bana

Gömlekleri atmam markadan markaya değişiyor eşim çok gömlek giymez, 2 markadan alır gömleklerini. Bi markanın yakaları dalga dalga oldu kurutmada diğeri iyi çıkıyor.
Ama kendi gömleklerimi hiç atmıyorum. Gömleklerimin çoğunun kumaş yapısı benzer, benimkileri de kurutma çok kırıştırmıyor ama olan kırışıklar iyice oturuyor onları ütüyle açarken çok zorlanıyorum.

Nasıl kategorıze edılıyor pekı. Normalde mesela bebek , buyugun , renklıler, acık renklıler ve beyeazlar yıkanıyor. E cocugun kıyafetlerı arasında ınce agız mendıllerıde oluyor.

benim 10-12 tl civarında arttı.
Benım makınem arcelık, uzerıne monte edılemez kombım var uzerınde balkonda bır oda yaptık oradalar. Dıger balkonada kurutma makınesı alsam, suanda trendyolda ındırım var 1700 filan cok mu ucuz olur?

Benimde kurutma makinem var. Ve çok iyi oluyor.
Tavsiye ederim. Hemde öneririm.
Evlenmeden eşime dedim ki: boşver bulaşık makınesi kalsın, kurutma makınesi alalım diye. Çünkü iki kişi için bulaşık makıneye mi doldurcaam diye. Misafir olunca da idare ediyordum.
İlk önce onu aldım. Evlendikten 2 yil sonra bulaşik makinesi.
Doğru elektrik gidiyor, ben farkettim, kış aylarında daha fazla veriyoruz.
Ve 1,5 - 2 saate yakın kuruyor. Çok ses yapıyor. Ama çok menmunum.
Tavsiye ediyorum.

Benım makınem arcelık, uzerıne monte edılemez kombım var uzerınde balkonda bır oda yaptık oradalar. Dıger balkonada kurutma makınesı alsam, suanda trendyolda ındırım var 1700 filan cok mu ucuz olur?
istediğiniz yere koyabilirsiniz tabiki.mesela benim çamaşır makinemin üzerinde olmasına rağmen su gider borusunu bağlamadık.onun zaten suyu biriktirdiği kabı var.bütün markalarda bu seçenek var mı bilemiyorum
trendyoldakinin markası ne?garanti sağlıyor mu?

Benim de 3 çocuğum var. İkizlerim var. İki buçuk senedir kullanıyorum inanılmaz memnunum. Hiçbir şeyi de yiprattığını fark etmedim.

Faturada 15 TL fark etti. Benim en çok pamuklu renkli yıkanıyor.1.30 saatte kuruyor.haftada 8-9 kere makinem çalışıyor. İkiz bebeklerim var çünkü. Büyügun de alerjik astımı var. Haftada 2-3 kere nevresim falan değişiyor. Bence büyük kolaylık..

Bosch markası gidere baglatmadik bu arada haznesi ile kullanıyoruz.

Nasıl kategorıze edılıyor pekı. Normalde mesela bebek , buyugun , renklıler, acık renklıler ve beyeazlar yıkanıyor. E cocugun kıyafetlerı arasında ınce agız mendıllerıde oluyor.

Küçük bebeğim yok ama ağız mendili zaten çabuk kuruyan bir şey.Normal kıyafetlerle atmazdim çünkü farkli ısılarda kuruyan şeyler olduğu için zamanla deforme oluyor .

Trendyola kesinlikle güvenmeyin.23 Kasım'da büyük indirim olacak hepsi burada da ordan bakın derim.Ya da büyük mağazaların yıl sonu indirimi oluyor takip edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…