- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
Demek 2 çocuğunuz olsa yandiniz , haftada 15 mak.çamasir yikanir herhalde
Ne zamandan beri böyle yapıyorsunuz. Bunu teteikleyen bir durum mu yaşadınız ergenlik veya genç kızlık zamanlarınızda falan babaevin de de böylemiydiniz.İsterseniz cevaplamayabilirsiniz ama cidden çok merak ettim.
Onlar zararlı doktorlar tavsiye etmiyor.ayrıca günde 4 iç çamaşırı neden... bu kadar muzadrip iseniz akıntı pedi kullanın hem iç çamaşırınız temiz kalmış olur... iç çamaşırınızı atmmak yerine akıntı pedini atarsınız çöpe biter gider... fazla abartmıyor musunuz?
Günlük pedi jinekologlar önermiyor. Sizin de rahat edebileceğinizi düşünmüyorum.Cevap yazan herkese çok tesekkur ederim. Kurutma makinesi alacağım önce, sonra banyoya kağıt havluluk alacağım. Sonra günlük değil üç günlük kıyafet ayarlayacağım dolabimda. Bunlarla başlayacağım inşallah daha az çamaşırım birikir artik. İç çamaşırı ve çorap konusuna çözüm bulamadım henüz. Günlük pedi eczaneye sorayim bi bakalım ne diyecek. Öpüyorum herkesi
Simdi gidip çamaşır katlamam lazim
ped filan kullanmayın onlar zararlı. iç çamaşırınızı değiştirmeye devam edin. bilmiyorun bana normal geldi yaptıklarınız. ben de neredeyse sizin gibiyim.pet konusunda güvenli mi ? Pet kullansam rahat ederim ama kaşıntı yapıyor bende.
bence doktorla görüşün. aklınızda bile kirli diye kodlamışsınız.bunu yapacağım. 3 e ayıracağım kirli kiyafetlerimi. Gece giydiğim, evde giydiğim, markete giderken giydiğim diye. 3 gün boyunca bunları giyeceğim değiştirmeyeceğim. Böylece haftada 6 parça kıyafet çıkar. Bu iş yükümü azaltır bi nebze
2.5 yaşında bir oğlum var o ıslak mendil ve süt kokularını çok çok iyi bilirim. kastettiğiniz eğer kusmuk kokusuysa o olabilir de peki sizin çocuğunuz olduğunda ne yapacaksınız onu da merak ettim.ay o kokuyu alsanız siz de kesin çalıştırırdiniz makineyi. Abartmıyorum gerçekten süt ve ıslak mendil kokuyordu bütün yatak sabah çok midem bulandi
Bir AN ÖNCE TEDAVİ OLArkadaşlar evde iki kişiyiz : eşim ve ben. Ve haftada 6 makine çamaşır yıkıyorum. Artik yıkamaktan asmaktan katlamaktan yerleştirmekten ben biktim eşim de utu yapmaktan bıktı. Bana yol gösterin.
Her gün pijama takimi degistiriyorum. Giydiğim bir kazağı 1 saat bile giysem bir daha giyemiyorum. Günde 4 kere iç çamaşırı degistiriyorum. Öyle ki eğer bir hafta çamaşır yıkamasam temiz iç çamaşırım olmuyor mağdur oluyorum.
Pantalonumu günlük değiştiririm. Sonra evde genelde tayt giyiyorum. Eğer dışarı çıkacak olsam o tayti sepete atıp yeni bir tayt giymek zorunda kalıyorum.
Çorap konusunda da takıntılıyım. Eğer ayakkabının içine girdiyse corabim o kesin kirli sepetine girer. Her gün banyo yapıyorum atletimi de her gün değiştiririm. Bazen kokluyorum kiyafetlerimi ter kokuyorsam bilinçli şekilde degistiriyorum kazagimi falan. Sonra her hafta nevresim takımı koltuk örtüsü yıkıyorum. Onlar zaten bi makine oluyor. Bi de havlu sorunum var. Günlük iki havlu giriyor sepete. Biri eşimin havlusu diğeri benim havlum.
Sizce ben nerde hata yapıyorum ? Normal mi yani 2 kişi için haftalık 6 makine. Bazen çamaşırlarla uğraşacak enerjim olmuyor bi bakmışım bütün gardrobu giymiş kirletmisim. Oturup aglayasim geliyor artik. Hic evim kitap gibi kalmayacak mi benim
Bi de işe giderken giydiğim kıyafet , evde giydiğim , komşuya giderken giydiğim hep farklı oluyor. Ben nasıl bir yöntem uygulamalıyım.
Mesela evde tayt giyiyorum ya, onunla markete gidemem. Mecbur çıkarıp eşofman giyiyorum. Sonra o da ayrı dağınıklık yapıyor.
Eşim konusunda bi şikayetim yok. O sadece günde 3 çorap değiştirir. bir tsortu bir kazağı vardır. Bir de pantalonu vardır. onları askıya asar giyeceği zaman giyer gider. Bazen askıdan alıp onları da sepete atiyorum kirli diye. Ama iki gün giyilmez ki bi tişört diyorum. Boyle dağ gibi çamaşırım var şuan. Başında gözü yaşlı bekliyorum.