Çamaşır konusu

Okurken daraldim ne ara dinlenmeye vakit buluyorsunuz yazik degilmi caniniza ya biraz relax olmaya calisin.

İş kıyafetlerımı her gun yıkarım . Eşimde.
ÇArsafları 3 gunde bir değiştiririm.
Evde giydiğim kıyfetlerı haftada 1 falan yıkarım .
İç çamaşırları sadece 1 kere giyilir ve yıkanır.

Yanı toplamda haftada 2 bilemedin 3 ..

Siz baya abartmışşsıınız ..
3 kere çorap değiştirmek falan

Çamaşır makınan kaç kilo yıkıyor ?

Ben haftada 3 e bıle dayanamazken sana helal valla

Bir an dalga geçiyorsun zannettim, heralde sonunda farklı bir şey çıkacak diye bekledim ama gerçekmiş. Ben şok..

Fazla geldi bana kıyafet değiştirmen
Pijama bir gecede kirlenmez, sabah çıkardığında düzgünce katla bırak akşam yatarken tekrar giy
Günde 4 kez iç çamaşır değiştirmenin özel bir sebebi var mı, rahatsızlık falan, öyle değilse o da çok bence
Biraz takıntılı gibisiniz

Evde 5 kişi yaşıyoruz, ben bile günaşırı yıkıyorum çamaşırı. Sizin kıyafetler 1 ayda eskir.. Bir kaç saat giyilen bir giyecek tekrar giyilebilir. İçinize sinmiyorsa evden çıkmadan aşıp havalandırabilirsiniz. Günde 5 kez, 3 kez çamaşır değiştirmek de çok. Pijama günlük değişmez ki.. Üzerine oturulmayan çekyat örtüleri neden haftada bir yıkanıyor onu da anlamadım. Takıntı mı yapıyorsunuz yoksa aileden böyle gördüğünüz için mi böyle?

Yıkanmış ütülenmiş çamaşırın nevresimin ferahlığına bayılıyorum ama bu şekilde çamaşıra adanmış bir hayat da çekilmez giyilme sürelerini uzatman lazım.

Kurutma makinesini mi ayrı alayim yoksa birleşik olunca mi çamaşırlar zarar görüyor

ahaha bu konuda aldığım önlem dahiyane ama anlatamam :)))

okb olabilirsiniz bana takıntı gibi geldi başka temizlik sıkıntılarınız var mı?

ahaha bu konuda aldığım önlem dahiyane ama anlatamam :)))

aaa olmadı bak madem bu kadar anlattın onuda söylemen lazım merak mı edeyim işimdi ben ,

acaba nasıl birşey yapıyor diye düşünürüm , en iyiyisi sen anlat bana , belki o işime yarar bir fikirdir

Bana abartısın, temizlik hastasısın diyor herkes ki ben günde 2 çamaşır, terleme vs yoksa pijama haftada2-3 değiştiririm. İş kıyafeti her gün baştan ayağa değişir belki ceket 2. kez giyilir. Sizinki biraz fazla.

İç çamaşırını günde 4 kez nasıl değiştiriyorsunuz ki? Ne ara yani cidden merak ettim yanlış anlamayın.

Bennnn yoruldum siz anlatırken, Kesinnn bir takıntı bir durum var... Çokkk fazla geldi bunlar banaa

aaa olmadı bak madem bu kadar anlattın onuda söylemen lazım merak mı edeyim işimdi ben ,

acaba nasıl birşey yapıyor diye düşünürüm , en iyiyisi sen anlat bana , belki o işime yarar bir fikirdir

nevresim takimi değil de havlu rahat oluyor bence. Kaldır at makineye.

tabiki biraz abarti olmuş. bende ic çamaşırı ni günde 2-3 kez değiştiririm, günlük havlu, haftalik mevresim degistirim ama 1 saat giyilen tayt da dışarı cikarken kirli sepetine atilmaz ki. ya da ter kokmadiysa hergün pijama degistirmek de gereksiz gibi. kiyafetleri kirli sepetine atmadan önce bi bakın gercekten kirli mi, lekeli mi ya da ter kokuyor mu? tertemiz kiyafeti sürekli yikamak da su ve elektirik israfı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…