Çamaşır konusu

kağıt havlu mükemmel bir fikir. Hemen bugün havlu kâğıtlık takıyorum banyoma. Teşekkür ederim.

her gün pijama değiştirilmezki.havlu neden ayrı kullanıyosunuz.evde giydiğin taytı dışarı çıkarken değiştiriyosan eve gelince yine giy gerek yokki hemen kirliye atmaya.4 iç çamaşırıda çok fazla. bunlara dikkat edrsen sorunun çözülür

Benim kuzenimde bir ara böyle takintiliydi. Annesi hep kirli ve yirtik elbiseler giydirmis ona okula giderken. Oda onu icerleyip takinti haline getirdi. Ayni sizin gibi hareket ediyordu. Ayrica ellerine dakikalarca kac kere sabunlayip yikiyordu. Bencede durumunuz siradisi

pet konusunda güvenli mi ? Pet kullansam rahat ederim ama kaşıntı yapıyor bende.

gunluk ped alerji yapiyorsa kullanamazsiniz tabi. En parfumsuz olanindan deneyebilirsiniz belki.

benzer olmuş geçmişlerimiz. Geçmişte arkadaşlarımla güzel kıyafetim olmadığı için gorusemedigim çok oldu. Belki de bundan kaynaklı olabilir. Teşekkür ederim çok fikir açıcı bir görüş olmuş.

kağıt havlu mükemmel bir fikir. Hemen bugün havlu kâğıtlık takıyorum banyoma. Teşekkür ederim.

Ben yüzüme ztn havlu kağıt kullanıyorum çünkü anında kabarıyor ve sivilce gibi oluyor. Eğer dev havlu alırsanız, 6 rulo bir arada olandan size çok uzun süre gider yerde tutmaz. El havlumu da petekte kurutup iki gün 2 havlu 2 şer defa kullanıyorum çünkü banyomda kurumuyor, kapısı da hep açık ama anlamadım.

Bende kendimi abartıyorum sanıyordum siz daha da abartmışsınız iç çamaşırını sık değiştirmek normal ama markete giderken çıkardığın tayti bir daha gitmemek abartı bence ise giderken bende hergun pantolan bluz degistiririm her hafta nevresim yıkarım ama her hafta koltuk örtüsü yıkamam mesela bence biraz dengelemeye çalışın

eşiniz nasıl günde 3 çorap değiştiriyor ben anlamadım...hadi sabah işe giderken giydi bir.... eve geldi değiştirdi giydi 2. akşam yatarkendemi çorap değiştiriyor çoraplarıylamı yatıyor...
Ben de tam bunu soracaktım çok yaşayın :)

anksiyete ve kaygı bozukluğum var ama bipolar miyim bilmiyorum. Değilim herhalde genelde stabildir ruh halim = sabırsız ve stresli

pet konusunda güvenli mi ? Pet kullansam rahat ederim ama kaşıntı yapıyor bende.
o zamn şöyle yapın siz değiştrmekten yorulmuyorsunuz sadece çamaşır kalmıyor ve hergününüz yıkanmışları asmak ve toplamakla geçiyor ise... hafta bir çamaşır gününüz olsun artık kaç posta yıkarsanız ama mutlaka kurutma makinası edinin. haftalık kıyafetlerinizi belirleyin iç çamaşırı dahil olmak üzere. yetmiyorsada alın yapacak birşey yok... ve mutlaka bir psikiyatr ile görüşün bu konuyu bana normal gelmeyen sizin sürekli üstünüzü değiştiriyor olmanız. birşey sizi yoruyorsa, mutsuz ediyorsa o yanlıştır. bu ızdıraptan kurtarın kendinizi...

Bana çok aşırı gelmedi, çünkü pek çok şey benim de o şekildeydi. İç çamaşırı günde 4 değil 2 kere değiştiririm mesela ama eğer akıntım varsa daha fazla olabiliyor.

Havluyu eskiden günlük değiştirirdim şimdi 2 günde bir. Çorap eskiden evdeyken bile gün ortasında değiştirirdim. Şimdi evdeysem günde tek çorap. Sadece dışarı çıkarsam 2-3 oluyor.

Evdeki kıyafetle markete ya da komşuya gitmiyorum ama ayrı eşofman da çıkarmıyorum. Kullanmadığımız bir oda var, oraya kot pantolonumu asıyorum, onu giyiyorum giderken. Gelince çıkarıp yerine asıyorum.

Duş alınca mutlaka değiştiririm kıyafetimi, gün içinde kokusu sinecek yemek yaptıysam ya da ev işi yaptıysam yine değiştiririm.

Pijamayı her gün değiştirmeyebilirsiniz eğer terlemediyseniz ya da gece özel durumlar olmadıysa. 2-3 günde bir değiştirebilirsiniz. Akşamları duş alıp yatıyorsanız zaten kirlenmez sabaha kadar.

Nevresimler haftada bir. Koltuk örtümüz yok.

Bizim bi de çocuk kıyafetleri var. Anaokuluna gittiği için onun da çok çıkıyor. Haftada 10 makine oluyor ortalama.

Kurutmalık 2 tane var yine de yetmiyor. Bana da kurutma makinesi lazım ama hem yer yok hem eşim yanaşmıyor.

gerçekten normal değilsiniz hastalık bu bence tedavi olun hani çamaşırı suyu geçtim insanın ömrü gider markete giderken taytı niye çıkarıyorsun? Hadi çıkardın geri gel giy kirli sepetine atmak ne? Günde o kadar iç çamaşırı niye değişir?ben ev içinde giydiğimi tekrar tekrar giyerim dışarıda değilim toz yok toprak yok ev ya benim mis gibi evim kirlenmiyor ki aynı şey iki defa giyilir neden giyilmesin? Eşiniz de günde 3 çift çorap değiştirdiğine göre oda pek normal değil. Bunların hepsini yaparken ne hissediyorsunuz yani düşündüğünüz nedir çok mu terliyorsunuz ? Kötü bir ten kokunuz mu var

bu hafta nevresim yikamayim diyordum ama dun esim bebek sevdi.bebeğin bütün kokusu nevresim takımına bulaşmış sabah uyandığımda farkettim. Hemen makineye gitti nevresim takimi. Mecbuuur

Siz biraz takıntılısınız. Benim çocuğum var ufak. Ben bu kadar çamaşır yıkamıyorum ki şikayet ederim çok oluyor diye. Günde 4 çamaşır çok fazla eşinizin 3 çorap anlamadım. Benim eşim işten gelir duş alır temizini giyer budur yani en fazla günde ikidir. Ben de günde olsun olsun iki çamaşır kullanırım. Dışarda olduğumda günlük pet kullanırım daha hijyenik. Sabah tayt giyip öğlen dışarı çıktıysam iki üç saat sonra geldiğimde o taytı tekrar giyerim niye kirli olsun. Her gün pijama da değiştirilmez gece uyurken ne olacak ki. Terlediyseniz vs tamam ama yoksa gerek yok bence abartı. Uzman desteği almanızı öneririm.

anksiyete ve kaygı bozukluğum var ama bipolar miyim bilmiyorum. Değilim herhalde genelde stabildir ruh halim = sabırsız ve stresli

Geçmiş olsun, belki onlarla bağlantısı vardır.
Peki tedavi oluyor musunuz? Yani bu durumlar pek iyi değil sizi çok yorar.
Bunları yapmak yerine kendinize başka uğraş bulsanız belki azaltabilirsiniz diye düşünüyorum.
Mesela örgü yapmak gibi,yada başka sizi yerinizde uzun süre tutacak birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…