• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çamaşır eşya dağınıklık çok düzenleyemiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
121
0
641
Yozgat
doğru yerei konu açtim bilmiyorum ama düzenli tecrübeli kadınlardan yardım istiyorum evimde çok eşya var küçük küçük çamaşır aynı yataklar koyacak yerim yok bi yerlere koyuncada hiç güzel durmuyo ama evi ne kadar temizlersem temizleyim evde bir kalabalık var hep ne yapabilirmi nasıl yardım edermisiniz çalışıyorum zorlanıyorum

canım nasıl dağınıklık yani,sadece çamasırmı dağınıklık olan.yatak falanda demişsin anlayamadım. evinin resimlerini bir koysan bakardık dolapların falan nasıl,bence öncelikle ihtiyacın olmayan ve sevmediklerinle başla giymediklerini kullanmadıklarınızı elinden çıkar öncelikle,evini görsem belki yardımcı olabilirdim.bende ortalıkta dağınıklık sevmem,o yüzden evime uygun yerlere hep dolaplar yaptırdım,ihtiyacım olmayan ve sıkıldığım hiçbişeyi evimde tutmam.sen bi resim koyabilirsen iyi olur.

canım benim fırsat bulabilirsem koymaya çalışırım ama şöle anlatayım temizken bile dağınık gibi,yatağa geince yorganlar battaniyeler çeyizim ufak battaniyeler bazam almıyo dolaplarımda yok yüklük gibi dolapla ayna arasındaki yere düşünün onlardan tıkıyorum bi odam boş aslında ama yerden ısıtma kiradayım dolap yaptıramam oraya koyayım diyorum ama nasıl anlatabildimi acaba bilemiyorum ama annem hep eşya getiriyo sağolsun sadeliği seviyorum aslında ama minderler yataklar örtüler dolaplar tıklım tıkış böle onları saklaybileceğim ama kirada yapabileceğim bişey istiyorum hemde kötü durmayan mutfağıma da öle umarım biraz anlatabildim:(((

canım benim fırsat bulabilirsem koymaya çalışırım ama şöle anlatayım temizken bile dağınık gibi,yatağa geince yorganlar battaniyeler çeyizim ufak battaniyeler bazam almıyo dolaplarımda yok yüklük gibi dolapla ayna arasındaki yere düşünün onlardan tıkıyorum bi odam boş aslında ama yerden ısıtma kiradayım dolap yaptıramam oraya koyayım diyorum ama nasıl anlatabildimi acaba bilemiyorum ama annem hep eşya getiriyo sağolsun sadeliği seviyorum aslında ama minderler yataklar örtüler dolaplar tıklım tıkış böle onları saklaybileceğim ama kirada yapabileceğim bişey istiyorum hemde kötü durmayan mutfağıma da öle umarım biraz anlatabildim:(((

vakumlu hurçlardan deneyebilirsin..böylelikle az kullandığın eşyaların,içinden havası alınınca küçücük kalır ve az yer kaplar..

boş olan odanda varmış madem bütün kullanmadığın gereksiz eşyaları yatakları herşeyi güzelce oraya koy kapısını kilitle :lepi:hem sen rahatlarsın hemde evin derli toplu olurvereliniortak

bencede boş odana koy bende çekmecelerimi düzenli tutamıyorum birtürlü derliyorum topluyorum kısa bi süre sonra hepsi birbirinde yardımcı olun

boş odana şu yapı marketlerde satılan kumaş gardroplar var ya 1 yada 2 tane onlardan al.çok ucuz zaten birine yorgan falan gibi şeylerini doldur birine de gardrobunu dolduran sık giymediklerini veya montlarını kabanlarını falan koyarsın boş odan varsa düzenli olmak çok zor olmasa gerek canım o boş odayı da düzenli yerleştirmek gerekir tabi.yada artık okadar ucuza gardroplar varki yapı marketlerde kiracı olsamda ben olsam öyle bir gardrop alırdım maddi olarak zorlamıycaksa tabi.100 tl ye dolap gördüm geçende.vakumlu hurçlar da çok kolaylık sağlar bu arada evinde gözünü yoran çiçek böcek ıvır zıvır daha doğrusu ihtiyacın olan ve çok sevdiğin birkaç parça şey dışında herşeyi kaldır ya birine ver yada at.valla ben öyle yapıyom annem gelir bu sehpanın üstü boş bişey koy der ama koymam sade bi çerçeve yada bir mum okadar anneme kalsa çiçek böcek ne varsa doldurur.sende annene söyle bişey getirmesin daha.

aslında beende aynı dertteyim çok eşyem var kullanıyorum çoğunu elimin altında olsun istiyorum ama akşama kadar derle topla sabah kalk yine topla imreniyorum evleri derli toplu bayanlara boş yerim yok zaten dolabımda sadece yatak odasındaki başka yok olsa düzenliyemcemde

Back
X