Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benimde dökülmem arttı
bende denemek istiyorum..
kızlar şampuana ne kadar atıyoruz...
bilgilendirirseniz sevinirim!!!!
birde markası falan varmı bunun aktardanmı alacağım?

200 ml şampuaNa kNdi kapaıyLa bir kapak markası fLn öNmLi diiL hpsi ayNı sNçta

kızlar ben de çam terebentin yağı ile ilgili paylaşım yapmak istiyorum.
öncelikle saçlarımdan bahsetmek istiyorum.çok fazla kımyasal işleme maruz kaldığı için uçları feci halde yıpranmıstı ve bılenler bilir bir tür egzamadır,ben de seboreik dermatit vardı.yanı sac derım pul pul oluyor kanıyor ve aşırı kepeklenıyordu. bu arada saçlarım yapısal olarak çok gürdür ama süreklı dökülürdü.ama saçıma bir azalma olmazdı.yaptığım işlemlere gelince;
ben shifta home marka olanını bioblas 400ml içine koydum. tam yarısını koydum.aynı markanın badem yağını da aldım.onun da tam yarısını koydum.iyice çalkaladım.şimdiye dek sadece 3 kez kullandım. inanın ev kurtuldu. ortalık saçtan geçilmez ..hergün süpürürdüm.
saç diplerim çok kuruydu..saçım çok kuruydu.. şimdi pırıl pırıl ve dökülmüyor. ve son bir şey; 3 kullanımda tam bir haftada sacım 1 cm uzadı.dip gelmişti o yüzden ölçebildim.

bundan extra bakım yaptın mı diye bir soru gelebılır evet yaptım. gliss'in repair serisinin şampuan harici bakım ürünlerini kullandım. ve rafine edilmemiş zeytınyagını el yakmayacak kadar ısıtıp sacıma sürdüm.strech filmle sarıp 2 saat kadar bekledim.ve yıkadım.

yaptıklarım bu kadar paylaşmak istedim.

arkadaşlar peki çam terebentini bırakınca saç dökülmesi sorunu yaşayan oldumu.neye bağlayacağımı bilmiyorum şöyle anlatayım
forumda çam terebentinin saçlara çok iyi geldiğini okudum ve hemen aldım bir tane.aslında hiçbir problemim yoktu.şampuanıma minik kapağıyla bir tane döktüm.iyice çalkaladım ve bir şampuanı o şekilde bitirdim.gerçekten yeni saçlar çıkardı gözle görülür derecede hemde.fakat çok kuruttuğu için bıraktım.bırakmamla beraber bir dökülme başladı ki sormayın.yaklaşık iki aydır dökülüyor ve ben yeni yeni dökülmeyi azaltabildim.yine buradan okuduğum ısırganotuna başladım.
neyse işte böyle bir problemle karşılaşan oldumu acaba?

ben de kullanıorum terebentin tamamen dökülmeden kurtulamasamda baya azaldı.avuç avuç gidiodu eskiden.ama sadece terebentin kattım badem yağı koymadım şampuana bu seklde daha mı ii oluomş hemen ekliim bademi deCADIARZUbu arada terebentin kurutuosa içine azck elma sirkesi katılırsa kuruluğu alıomş bende kurulk olmadgı için denemedim ama cok duydum bilmem yalan bilmem doğru

Arkadaşlar 2 yıl önce benimde saçlarım çok dökülüyordu ve çamterabentin kullandım... Evet çok iyi geldi saçlarımın dökülmesi durdu hatta yeni saçlar çıktı amaaaaaaa VÜCUDMDA KILLANDI... Hemde öyle böyle değil. Göbek üstü boyun altı her yermde çıkmaya başladı...

Ayrıca akrabamda koltuk altına lazer epilasyon yaptırmıştı ve çamterabentten sonra yeniden çıkmaya başlamıştı...:umursamaz:

Ben önermiyorum farklı yollar arayın derim...

bende bugn aldm kullanmaya başlıcktm ama nur öle deyince korktum kızlar başka kullanıp da kıllanma sorunu olan var mı ya CADIARZU

Çam terebentinini kullanıyorum iyide gelmeye başladığını düşünüyordum ama bu yazılanlar canımı sıktı,herkeste farklı etkiler gösterir tabiki ama benim gözüm korktu...:gitme:

Bende kullanıyorum çam terebentin iyi geldi aslında bana da içine bi tatlı kasıgı bal da atıyorum şampuanıma..
Arkadasım kıllanma yapıo demiş bende diyorum neden vücudum ve yüzümde kıllar arttı
öff kızdım bak şimdi şampuana öff yaa

Son düzenleme:
arkadaslar bende kullanmaya basladım sampuanıma kattım 3 yıkama oldu ama hala bı deısıklık yok gıbı sankı

bende bugün dalinin 200 ml lik şampuanını aldım.1 kapağa yakım çam terebenti ve 1 kapak tatlı badem yağı ekledim.iyice çalkladım.zor oldu valla karıştırmak ilk başta.kollarım yoruldu çalkala çalkala.deniycem bugün.sonuçlarını yazarım sizlere.

ya kızlar haed and sholdersın içine kattım ama yine döküldü saçlarım neye inanacağımı şaşırdım ya yine badem yağı sürmeye devam ...

Kızlar merak etmeyin, benim de saçıma yağlarla bakım yaparken şakaklarımdan sızan yağlar tüylenme yapmıştı, sonradan nedenini fark edince aklım başımaa geldi. sadece saçınızla temas ettiği sürece sorun yok, başınızı da iyice öne eğerek yıkayın saçınızı banyoda. böylece sadece saçınız gür olur kaydirigubbakcemile3
ben bu şekilde bakım yapıyorum ve tüylenme sorunum da yok.

Normalde hint yağı, badem yağı, susam yağı ve zeytinyağını eşit derecede karıştırıp içine de bir yumurtanın sarısını koyuyordum.
şimdi listeye 2-3 damla çam terebentin esansı ile yılan yağı da eklendi, bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3

yaa bende dun kullanmaya basladım cam terebentını..kıllanma yaptıgını hıc bılmıyordum...sampuanımın ıcıne 20 damla fln attım..cok atmadım aslında..ama bu kıllanma muhabbetıne uyuz oldum...CADIARZU

bende dün aldım çamterebentin yağı ve badem yağıda aldım. çünkü burda okuduğum kadarıyla kuru saçları dahada kurutabiliyomuş badem yağıyla kullanınca dengeliyomuş saçı. bakalım bugün denicem artık. benim fazla dökülmüyoda ben uzamasını çok istiyorum.. inşallah işe yara gelişmeleri paylaşırım... iyi günler..

basimi one egip yikayinca birbirine giriyo btn saclarim(( pff en iisi yeni bı sampuan
aliyim çünkü suan kullandığımda cam terebenti var..sacım iyi olsun diye killarla ugrasamam
yeteri kadar uğraşıyoruz ztn:)))

bende kullanıyorum 3 haftadır aynı zamanda dustan cıkarken ısırgan suyu ile duruluyorum simdilk iraz uzadı saclarım esimde fark etti ve kahküllerim gözüme giriyo bende oradan anladım ama sacımı kazık gibi ya allahtan ev hanımıyım kokuyda tabi tam 2bucuk ay kullanmayı düsünüyorum çünki bitkisel kürler hemen etki vermiyo en az 2ay gecmsi lazım ben de öle yapcam bakalım

ya ben bu yağı ilk kez kullanıcamda şampuana koyup kullanmayı düşünüorum..ben normalde saçıma düzleştiri ütü falan kullanmıyorum saçımı yıkadıktan sonra jole kullanıorum acaba joleyle çamterebentin kullanmamın bi zararı olurmu yardımcı olursanız memnun olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…