Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde saçlarım çok kabarıyor katlıda olsa aynı... deniyecemmm bakalım sonuç ne olacak...Merwem sen demişsinki saçlarım kabarıyor... Benimde saçlarım katlı ve o kadar pişmanımki kat yaptırdığıma hem saçlarım kısaldı hemde kırpık kırpık oldu ve yıkadıktan sonra çokta kabarıyor.. Eskiden böyle değildi dümdüz ipek gibiydiler senağlama
Ama yinede çam terebenti çok sağlıklı yaptı saçlarımı.. a.s
Merwem sen demişsinki saçlarım kabarıyor... Benimde saçlarım katlı ve o kadar pişmanımki kat yaptırdığıma hem saçlarım kısaldı hemde kırpık kırpık oldu ve yıkadıktan sonra çokta kabarıyor.. Eskiden böyle değildi dümdüz ipek gibiydiler senağlama
Ama yinede çam terebenti çok sağlıklı yaptı saçlarımı.. a.s
kuaföre gittim uçlarından aldırıyım dedim yarısını kestiler ='(
saçalrım uzasın istiyorum hem kuru hem dökülüyo doktor bepanthen deskpantenol verdi ve placenta şampuan kullanıyorum bunun içine çam terebentin yağı eklesem işe yarar mı ?
hem zararından hem yararından bahsetmişsiniz kafam karıştı
şimdi ben çam terebenti ve badem yağı aldım nasıl kullanmam gerekio yazarmısınız??
tugcelim ne kadar koydun çam t. den şampuanın içine? ondan kaynaklanıo olabilir..
canım ben 750ml şampuana çam terebentinin kapağıyla 1,5 koydum a.s