Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar 200 mlde kapak kullanulıo çamterabentin.750 ml benim şanpuanım şiie küçük zaten

bende uzun zamandır kullanıyorum şampuanıma karıştırdım ama dökülme aynen devam ediyor artık gözle görülür derecede seyreldi saçlarım çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum

bende uzun zamandır kullanıyorum şampuanıma karıştırdım ama dökülme aynen devam ediyor artık gözle görülür derecede seyreldi saçlarım çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum

şekerim turplu su sayfasını okusana ben yapıorum suan süper

Saçlarımda yaklaşık 3 aydır aşırı dökülme başlamıştı.. öyle her duyduğu şeyi yapan biri değilim ama çam terebentini uygulamak istedim.. iyi ki de istemişim, bugün 2. kez kullandım inanın şimdiden etkisini gösterdi. herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama ben çok faydasını göreceğime inanıyorum.. paylaşımlarınız için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar a.s.a.s.

ben direk saç diplerime uyguluyorum ve çok iyi sonuç alıyorum önce şampuanıma katardım ama direk dökmek daha etkili.saçımda hala dökülme var ama çok değil ve yeni saçların çıktığını görebiliyorum süper bişi,çok para döktüm bu saç işine daha 6 ay önce 170 ytl ye revivogen aldım ama çamterebetinin yüzde biri kadar bile etki etmedi bana.ayrıca çam terebentine badem yağı ve ısırganotu yağı katıp güzel bi solüsyon hazırlayabilirsiniz.ipek gibi olur saçlarınız tavsiye ederim.

şampuanınıza mı kattınız siz.

evet şampuan içerisine biraz badem yağı biraz da çam terebentin ekledim öyle kullandım.. deneme için ayrı bir kapta karıştırıp hazırladım bir süre sonra bütün şampuanıma karıştırabilirim

ya arkadaşlar bu çamterebentini şampuanıma attığımdan beri daha çok dökülmeye başladı saçlarım yaw nasıl oluyor bu iş az bişi koydum bide napcam ben yaw

camtelebentının sampuanıda var dırekt onu kullansanız daha faydalı olur bence oyle yagıyla falan ugrasmazdınız ben sampuanını kullanıyorum

2 haftadır kullanıyorum çam terebendi ve badem yağını şampuanımın içinde saçlarım yumuşacık ve o kadar güzel yıkanıyor ki dolaşmıyor ve dökülme de azalmış olabilir onu pek fark etmedim ama şöyle bişey var 5 gün önce boyattım saçlarımı bal rengine kendi saç rengim siyah ve 5 gün olmasına rağmen bağriz bi şekilde yani en azından ben fark ediyorum çıkmaya başladı ilk yaptıgında yoktu bununla bir alakası var mı bu kadar çabuk mu uzatıyor ? seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim:)

Yahu normalde dökmemesi lazım ben 3 aydır kullanıyorum fakat saf camterebenti almadım. İçinde susam yagı badem yagi vs vs bulunan hazır camterebentin şampuanından aldım. Belki saf olarak kullanıldıgında zayıf saçlara agır geldiginden dökülmüş olabilir. Bende yanma veya kasıntı yapmıyor normal sampuan gibi yıkıyorum. Benim saçlarım permadan mahvolmustu ve fena halde dökülüyordu. Çam terebenti sayesinde saçlarımı topladım. Bence zayıf saçlı olan arkadaslar saf halde kullanmasınlar saç derileri kaldırmıyor olabilir. Sağlıklı günler

ya arkadaşlar ben saçımı 3 kere sabunla yıkadım sonra onu bıraktım şampuanımın içine çam terebentğin koydum son 3 kerede öylede yıkadım saçlarımı eczaneye gittim analiz yaptılar inanamadım saç diplerim nasıl tahriş olmuş derilerim kalkmış inanamadım ikisinden biri yaptı kesin ama çamıda herkes kullanıyor herelde sabun yaptı saçlarımı organıcum aldım şimdi inşallah bu saçlarıma iyi gelir kepeklenmesini giderir yaww

sadece bir kez kullanıyorum ben birşy olmuyor...

bende uzun zamandır çamterebentin kullanıyorum çok memnunum bende ama saçlarımda röfle olduğu için biras uçlarını kuruttu onun içinde krem kullanıyorum ama daha gür saçlarım oldu hemde daha çabuk uzamaya başladı :)

Bende takip ediyodum ve uzn zamandan beride kullanıyorum ama sanki kepek yaptı..önceden bende bir tane yoktu kepek.. kuruttuda ama bakım kremi vs odur budur yptktan sonra bi kurulugu kalmıo.. bakalım bi şişe bitnce ne qibi bi sonc alıcam

:CüvCüv:

canım şampuanın içinde badem yağı kattın mı ?
kurutmayı bi nebze düzenler a.s
benim 1 ay oldu çok memnunum hiç bir sıkıntım yok saçlarım da çok uzuyorhihoyyyt

ben de kullanıyorumn çam terebenti ikinci şampuan kutusu oluyor yani ... ama bu sefer ölçüden biraz fazla koymuşum sprun oldu syreltince tekrar normale döndü ..ben tavsiye ediyorum ama herkse aynı etkiyi veremz..beni saçım çok çabuk yağlanıyordu şidi daha uzun süre hacimli ve yağlanmadan duruyor ,dökülmeye çok olmasa da etkisi oldu... herkese geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…