Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızz Allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3 Madem terebentin o kadar etkili bir şey, ellerine ensene toplasan 1 dk bile değmiyor, saçlarında 5dk duruyor da, ellerin sürekli saçında olmuyor herhalde, 1dk.da tüylenme yapabilecek güçteyse şimdi hepimizin kaptan mağara adamı gibi olması lazımdı -tatlicadiarzu-

ya ben bişey sorucam Talya markalı çam trabentin aldım ama iğrenç yaa yok böyle bi koku artı okadar sert yapıo ki saçlarımı resmen kazık gibi oluyor daha önce farklı bi marka kullandım o okadar kötü yapmıyodu aldığım yere sordum adam normal bişey oldugunu falan söyledi saçlarım daha da beter dökülmeye başladı başka markada bulamadım heryer anlaşmış sanki hepsi talya markalı satıo napıcam ben yaaa -tatlicadiarzu-

ay cok komik oldu di mi sırnaşık şeysırnaşık şeyrezil oldum şimdi ama ne bilim aklımdan gecti işte:uhm::roflol:neyse kullanalım bakalım insallah işe yarar:içelim:

ben 2 haftadır çamterebenten kullanıyorum saçlarımın dökülmesinde nerdeyse %80 varan azalma oldu...artık saçlarım eskisi kadar dökülmüyo vede daha güçlü bunu hissediyorsunuz:))))

kızlar bu arada çam terebentin şampuanın tüm etkisini öldürüyomuş...kuaförüm ve bu yagı aldığım aktar söyledi ona göre ikinci bi şampuan kullanmayı unutmayın.

çamterabentin uzatmıo mu yani saçları ?

ben de şampuanımın içine terebentin, badem yağı ve bal kattım. zaten şampuanım lavanta ve aloa veralı doğal bir şampuan. saçlarım dökülüyor fena halde, ama uzamasına şaşırıyorum :uhm:

canım benim uzatıyor mu sahi...ne kadar uzatıyo anlatır mısın lütfen....

canım yarım şişe çok fazlaaa, çok kurutur saçlarını sakın ekleme o kadar. şişesinde şöyle yazıyor :

saçlarınızda dökülme varsa bu esansı 2oo gr'Lık bir şampuana 1oo damla = 2 gr damlatıp, şampuanı çalkalayarak her gün bir defa bu şampuanla, köpüğü saç diplerine tarakla yedirerek, masaj halinde uygulayıp kullanınız. 2 defa köpürtünüz. Günde bir defa, pamukla şişeden bir miktar esans alıp saç diplerinize masaj halinde sürünüz.
Bir saat sonra o şampuanla yıkayınız.

Saçlarınızda sadece kepeklenme varsa veya gürleşmesini bakımlı, sağlıklı olmasını istiyorsanız, herhangi bir şampuanın iç kapağını açarak içine %1 oranında çam terebentin esansı damlatıp kapatıp, iyice çalkalayınız. Şampuanın renginin ve akışkanlığının derhal değiştiğini göreceksiniz. Bu şampuanla her gün saçlarınızı yıkayınız. Saçlarınızdaki bu doğal mucizeyi derhal görecek ve yakınlarınıza tavsiye edeceksiniz.

Not: Aynı zamanda Çam terebentin esansına, tatlı badem yağı, susam yağı, çörek otu yağı, defne yağı, fındık yağı, menekşe yağı ile birlikte karıştırarak daha etkili bir saç losyonu elde edebilirsiniz.

Benim saç dökülmem az da olsa azalarak devam ediyor. Uzamasını saç bakım yağlarını karıştırıp kullanmama borçluyum, ama çok az saçım kaldı, onlar da uzasa da çok cansız olduğu için uzamasına sevinemiyorum bile senağlama

bende kulanıyorum hala 2 aydır saç diplerine banyo yapmadan evvel ve saçlarım daha da kalınlaştı neredyse dökülmüyo bile..

fisfisfisya kızlar ben şampuanıma camterebentinle badem yagı koydum ama çok dolaştırıyo keçe gibi yapıyo yıkarken.acaba çok mu koydum ondanmı oldu.az koysam kesin yumusatırmı acaba? şampuanım da bitkisel organicum onla da alakası olabiliirmi acaba?

arkadaşlar aynı zamanda çam esansı olarakda satılıyor ben de burda okuduktan sonra yaklaşık 1 ay oldu şampuanıma ekledim şöyle yapın 200 ml şampuana kendi kapagıyla 1 kapak 400 ml e 2 kapak 600 ml 3 kapak böyle hesaplıyosunuz.ayrıca badem yagıda koydum aynı ölçüde ve normalde parmaklarımı geçiremedim saçımda şimdi saçlarım kayıp gidiyo ve bi kere bile takılmadı bide e vitamin kapsülü vardı 5 adette ondan koydum şuanda saçlarım çok parlak çok canlı ve uzuyo normalde hiç uzamaz paylaşan arkadaşıma sonsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz teşekkürlerimi sunuyorum allah razı olsun artık saçlarımı taramaktan korkmuyorum ve büyük zevk alıyorum.bitkisel sampuan hatta ısırgan özlü şampuan tercih edin dedi aktarım

saçlarım benimde dökülüyo onun içinde yılan yagı kullanacakmışız aynı şekilde bi ara alıpp onuda eklicem

evettt kızlar çamterebentini ilk burda duydum ve aldım..

zeytinburnu oliviumda girişte solda bi kozmetikçi var ordan 5 ytl ye aldım hatta orda ne yağı ararsanız vardı..

gelelim nasıl uyguladığıma

ben direk saçıma uygulamadım bitkisel ama belki çok kurutur tahriş eder vs. diye düşünerek zaten bi aktarda şampuan esansı dedi.hem 1 kez direk saça uyguladım evdekiler kokudan duramadı kaydirigubbakcemile3

şişenin yarısını ipek şampuanlar varya o tam dolu değildi de yarım şişeden fazlaydı onun içine boşalttım ama heralde biraz fazla koymuşum bayağ suluydu..
elinizde 2 çeşit şampuan olsun biri çamterebentinli biride normal. ben önce ipek şampuanla (çamterebentinli) onunla yıkıyodum saç diplerime masaj yapıyodum bi 5 dk falan bekliyodu öyle saçımda.. ee yıkadıktan sonra saçın çam kokuyo doğal olarak vede ben normaldede 2 kez şampuanlarım saçımı.daha sonra elidor şampuanla bi güzel bol köpüklü çam kokusu kalmasın....
hee birde ben sadece 1 kez uyguluyorum okadar çünkü saçlarım zaten çok ince telli çeksen kopucak vede seyrek .. birden saça yüklenmek olmaz bitkiselde olsa zararda verebilir...veeee 1 aydır kullanmam sonucu bile çok etki gösterdi
inanmıycaksınız belki ama saçlarım hiç uzamaz senede taş çatlasa 4 cm ..
şimdi şukadar uzadı diyemiycem çünkü ölçmedim ama saçımdan uzadığını belli ediyo
yani normalde 1,5 cm uzuyosa şimdi 3 yani çok aşırı uzatıyo diyemem ama etkili
hiç yoktan iyidir kaydirigubbakcemile2

Aman Allahım....
Kabus gibi bu çam terebentin.
SAÇLARIM KURUDU GAZELE DÖNDÜ!!!!!!!
Daha çok döküldü daha çok kırıldı... öylesine kurudukiii saçlarım.
kesinlikle tavisye etmiyorum aylardır kendine gelemedi saçlarım
Merak edenlere söyliim pantene marka şampuanın içine verilen ölçü kadar karıştırdım.

ben daha once kullanmıstım ıyı geldı gecen gun yıne aldım ama green olıve yazısını gorunce bıanda vazgectım

işte bende bundan arkadaşlara haftada 1 kullanın diye tavsiye ettim belki saça zarar verebilir diye alla alla sizde neden öyle oldu acaba ?

işte bende bundan arkadaşlara haftada 1 kullanın diye tavsiye ettim belki saça zarar verebilir diye alla alla sizde neden öyle oldu acaba ?

haklısın galiba tatlım. ben 500 gr şampuanın içine dökmüştüm ve yazdı hergün saçlarımı yıkıyordummm
sakın benim gibi yapmayın arkadaşlar.. aman dikkat

arkadaşlar kuru saçlıysanız kullanmanızı önermiyorlar terebentini, eğer normal saçlara sahipseniz söylenen ölçüde terebentin kullanmak saçlarınızı kurutacaktır, bunun için saç kremi, ya da duştan sonra 2-3 damla badem yağını saç uçlarınıza yedirip o şekilde kurutmanız faydalı olacaktır. Yağlı saçlıysanız zaten terebentin kuruttuğu için şikayetçi olacak bir konu söz konusu olmaz umarım a.s Her ürün herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef.

ben de kullandım çok sertleştirmişti saçlarımı belki de fazla koydum şampuana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…