- Konu Sahibi renkahenk
olabilir canım, biz fazlası daha çok işe yarar diye düşünüyoruz ama terebentinin fazlası saç derisini tahriş ediyor, çok kurutuyor. fayda yerine zarar yani a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçlarım çok dökülüo bi sürü seyler kullandım çam terebentine başlıcam yarın ampuller falan da kullandım daha fazla döküldü
canım doktora gittin mi gitmediysen mutlaka git ben 2 ay önce gittim demir eksikliği çıktı hapla tedavi görüyorum gerçi hoş dermatolog hanım pek ilgilenmedi bile ya hapı aldığıma şükrediyorum artık.terebendin kullandım o mu döktü yoksa ısırgan mı döktü kafayı yicem artık ya gerçi halime şükür demeden de geçmek istemiyorum bazı arkadaşlarımızın tepelerinde açılma varmış bende öle bişey yok allah korusun zaten de herelde yeni saç çıkıyor ondan yoksa 7 aydır mümkünatı yok kafam açılırdı.
a.s.
kızlar eğer kansızlık, demir eksikliği, vitamin eksikliği vs vs şeklinde bir rahatsızlığınız varsa bunu ne ısırgan ne de çam terebentini düzeltebilir. malesef önce vücuttaki sorunu halletmemiz gerekiyor ben bunu anladım. ben 8aydır saç dökülmesi yaşıyorum hem de avuç avuç, sorun B12 vitamininin vücudumda az olmasıymış yeni öğrendim. ben neler denemedim ki, burada okuduğumuz her şeyi denedim saçımda, ama durmadı durmadı durmadı ! şimdi vitamin alıyorum, iğne vuruluyorum ve sonunda saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. lütfen burada duyduklarımızı denemeden önce doktora gidip tedavimizi tamamlayalım. hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil, reklam kızındaki saçlara sahip olmak bile !