Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben açık mavi kutuda olan ipek şampuanı 250 gramlık şampuan kutusuna koydum.sonra 1 kapak çam terebentin ve 1 kapak da badem yağı kullanarak bu şampuanı haftada sadece bir kere saçıma saç bakım yağı sürdüğüm zaman kullanıyorum.ilk başlarda saçımı sertleştirdi ve biraz döktü.yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok da memnunum.çam terebentin saçları gerçekten hızlı bir şekilde uzatıyor.ayrıca fırsat buldukça turplu su da yapıyorum.onun da saçlarımın uzamasında etkisi var tabi.kullandığım saç bakım yagı da şöyle:mecitefendi saç bakım yağının içine 200 gram saf zeytinyağı,50 gram badem yağı,20 gram yılan yağı.ikişer tane de bemiks, bepanthene ve evigen ampüllerinden koydum.bu karışımı sadece 2 defa kullanmama rağmen gerçekten etkisini gördüm.haftada bir kullanıyorum.tavsiye edilir.

arkadaşlar bu çam terebenti dediğiniz sey aynı zmanda çam esansımı ? ben bugün aktardan aldım aynı sey dedi ama birde size sormak istedim..

yha ben buqün aldım kullancam ilk defa ama saçım normal kurulaştırırmıkii

yha kimse bana yardım etmiycekmi sacımı kurutrmu ki acaba azmı katsamki korkuyorum fisfisfis

eğer saçlarınız kuru ya da normalse, terebentin saçlarınızı kurutur, kurutma etkisini azaltmak için badem yağı kullanınız a.s.

1 kapaktan fazla katma terebentini şampuana, dene bir kere bakalım ne olacak saçlarının durumu. denemeden yorum yapmak doğru olmaz.

benim de saçlarım çok kuru.ilk başlarda kuruttu.ama ben daha sonra küçük boy şampuana 1 kapak çam terebentin+1 kapak badem yağı ekledim.yaklaşık beş aydır kullanıyorum ve çok memnunum.sadece haftada bir kullanıyorum.

arkadaşlar bende dün çam t. denedim sonuç şimdilik güzel yani saçlar yumuşak ve gsl bi parlaklık alıo :KK70: saçı kuruturmu die soran arkadaşlar eğer saçınız normalde kuru ise siz aynı zmnda karışımınıza badem yağı ekleyiniz.. eğer saçınızınn yağlı bi yapısı varsa da zaten çam t. onu düzene sokar :KK66:

bu arada benim de size sorum.. ben 750 ml şampuana 1 kapak çam t. koydum. fakat saçımı hergün yıkıorum bi zararı olur mu acaba??

bu arada benim de size sorum.. ben 750 ml şampuana 1 kapak çam t. koydum. fakat saçımı hergün yıkıorum bi zararı olur mu acaba??

250 ml şampuana kendi kapağıyla bir kapak çam terebentin ve bir kapak da badem yağı koydum.ben saçımı her gün yıkadığımda her seferinde çam terebentinli şampuanla yıkamıyorum.sadece haftada bir bu şampuanla yıkıyorum.

hadi yha :KK43: peki hergün çam t. yıkayınca bi zararı olur mu ki??

ben denemedim ama saçları kuru olanlar saçlarını kuruttuğunu söylüyorlar.

o zmn pek sorun olmaz çünkü benim saçlarımın biras yağlı bi yapısı war anca düzene girer sanırımm :) blgin için tşk cnm..

benim saçlarım normal dün kullandım çam terentini badem yağıyl aberaber kullandım hiç kurutma felan yapmadı güseldi yani kullanmaya devam

X