Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
olabilir canım, biz fazlası daha çok işe yarar diye düşünüyoruz ama terebentinin fazlası saç derisini tahriş ediyor, çok kurutuyor. fayda yerine zarar yani a.s

arkadaşlar gecen hafta aldım çam telebentini sampuanıma kattım 2kere veya 3 kere kulladım ama okadar iğren ki yumusacık saçlarım vardı oldu süpürge sapı gibi ne sekil alıyo ne bişi cok kötü görünüyo ve cildime dokundu suratım sivilce doldu vekıpkırmızı oldu sinirim ve morelim alt üst anlıycanız tavsiye etmiyorum kesinlikle benm saçlarım yağlı olmadıgı için kup kuru kaldı tekrardan bakım ypmak istiyorum önerisi olan varmı?

arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor ve ince telli çam terebentini şampuanıma karıştırıp kullandım..saçları sertleştiriyor ..bende bir işe yaramadı aksine saç derimi kuruttu ama tabi herkeste aynı sonuçları vermiyordur okuduklarıma göre..umarım siz faydasını görürsünüz..

ya allah aşkına arkadaşlar korkutmayın beni...ben bugün aldım ve şampuanıma 1 kapak döktüm 300 ml gr şampuanım aktar 1 kapak dök dedi...ilk defa bugün deniycem ve saçlarım haddinden fazla kuru...bişey olurmu ki (

merhaba
6 aydan beri ben cam terementin yagini kullaniyorum.hem saclarim uzadi hemde hacim kazandi.
dikkat etmeniz gereken birsey soylemek istiyorum size olculerine muntazaman uymaniz gerekiyor.
mutlaka badem yagi ve zeytinyagi ile karistirip kullanin.Ve sampuanin icine cok az miktarda koymaniz gerkiyor.saclarininiz hergun hergun yikamayin.sadece haftada bir kere bunu uygulayin.
hoscakalin

ya arkadaşlar ben bu konu başlığını hep takip ediyorum , okuyorum.
Yalnız ben bu çamterabentinin hiçbir etkisini göremiyorum
Benm saçlarımda uzama adına değişiklik yok.sadece yumuşak ve dolgun yapıo.kepeği giderio.
Ama ben uzamasını istiyorum. 1 ay olmştur kullanmaya başlayalı.
Offffffffff kuaförün gazabına uğraşımdım kesti upuzun saçlarımı :çok üzgünüm:kısa saçtan nefret ediyorum!

eskisi gibi upuzun olsn istyrm. :çok üzgünüm:

çam yağıyla çam terebentin farklı şeylermiş benimde saçlarım dökülüyor bgün aldım yarından itibaren başlıcam etkilerini bildiririm.

saçlarım çok dökülüo bi sürü seyler kullandım çam terebentine başlıcam yarın ampuller falan da kullandım daha fazla döküldü

yaa kıslar evde çam terebentin vardı saçlarımı yıkamadan önce yorumları okudum ve şampuanımın içine 100 ml çok az yarım kapak bile değil çam terebentin koydum yıkandım zaten saçım çok dökülüyor demir eksikliğinden allahım ne dökülme ağlıcaktım resmen ya çam terebentin yapmış olabilir mi yoksa ısırganlıydı kafam 2 gündür o mu döktü acaba

saçlarım çok dökülüo bi sürü seyler kullandım çam terebentine başlıcam yarın ampuller falan da kullandım daha fazla döküldü

canım doktora gittin mi gitmediysen mutlaka git ben 2 ay önce gittim demir eksikliği çıktı hapla tedavi görüyorum gerçi hoş dermatolog hanım pek ilgilenmedi bile ya hapı aldığıma şükrediyorum artık.terebendin kullandım o mu döktü yoksa ısırgan mı döktü kafayı yicem artık ya gerçi halime şükür demeden de geçmek istemiyorum bazı arkadaşlarımızın tepelerinde açılma varmış bende öle bişey yok allah korusun zaten de herelde yeni saç çıkıyor ondan yoksa 7 aydır mümkünatı yok kafam açılırdı.
a.s.

ben bugün denedim bişi olmadı her zamanki gibi geçtiğim yerlere dökülüo kullanmaya devam etcem umarım faydalı olur

gittim kaç defa kan falanda aldılar ama hani bi hastalıktan kaynaklanmıyormuş sinirliyim biraz ve da stresli ondan olur diolar ama eskiden dökülse bile bu kdar az durmuodu 4 5 aydır fena halde sinir oldum çam terebentin yaptım bugun bi faydası olmadı ilerde olur heralde

çam terebeti esansı,susam yağı ve badem yağı ben badem yağı katmadan yapmıştım.her birinden buyukse 1 küçük şişeyse 2 kapak şampuanınıaza katın.karıstırın her dus almada çalkalayıkı üste cıkmasın yağlar karıssın iyice. 1 ayda etkisini göreceksiniz kızlar.ben kullandığım için eşimde kullandı ve 2 ay sonra berberde saç tıraşı olurken (sürekli aynı berbere gider) berber saçların çoğalmış demiş ne kullandın demiş.eve bir geldi nasıl mutlu.bendede çoğalıp çoğalmadığını bilmiyorum ama dökülmesi o kadar cok azaldıkı elime avuc avuç gelirken şimdi 1-2 dal anca geliyor.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.

bu arada sampuanın kapağını açık bırakmayın kullandıktan sonrakı etkisi gitmesin.her zaman kapalı kalsın kapak.birde öyle bir seferde etkilemez sürekli kullanmak gerek.saçınızı çoğaltmasada dökülmesini önlüyor.banada kuaför kursuna giden bir arkadaşım söylemişti.inanmadım önce ama bana gelirken almıs gelmiş o yağlardan bana sormadanda döktü şampuanıma ve etksini gördüm.ve devam ediyorum.şimdi butun yağlar karısık bir formul buldum aktarda ama o kadar etkili değil.bence siz yıne ayrı ayrı alın.çam esansınında kokusu cok keskin evet ama değer.

kızlar eğer kansızlık, demir eksikliği, vitamin eksikliği vs vs şeklinde bir rahatsızlığınız varsa bunu ne ısırgan ne de çam terebentini düzeltebilir. malesef önce vücuttaki sorunu halletmemiz gerekiyor ben bunu anladım. ben 8aydır saç dökülmesi yaşıyorum hem de avuç avuç, sorun B12 vitamininin vücudumda az olmasıymış yeni öğrendim. ben neler denemedim ki, burada okuduğumuz her şeyi denedim saçımda, ama durmadı durmadı durmadı ! şimdi vitamin alıyorum, iğne vuruluyorum ve sonunda saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. lütfen burada duyduklarımızı denemeden önce doktora gidip tedavimizi tamamlayalım. hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil, reklam kızındaki saçlara sahip olmak bile !

ben kokusunu çok sevdim ya oda avantaj oldu yoksa kullanamzdım umarım etkili olur

ben akdeniz ateşi hastasıyım ama doktor bana bu şekilde yan etksinden bahsetmedi bi daha araştırmam gerek içim rahat etmio

hacercim sana kesinlikle kayılıyorum canım aynen senin durumunda olan bir insan olarak 1 yıldır ve son 5 aydır yoğun bir biçimde dökülme yaşadım,ne ısırganlar ne yılan yağları ne tonikler hiçbiri işe yaramadı en son biliyosun doktora gittim ferro sanol demir anemi hapı kullanıyorum ve yanında priorin kullanıyorum ama kesin emin değilim çünkü gittiğim doktor hiç ililenmedi bile.acaba benimde b12 eksikliğim var mı ki priorini bile kullanayım mı diyorum sen bilirsin diyor yani kendim aldım artık kullandım b12 değeri tahlil sonuçlarında ne diye geçiyor canım lütfen bilgilendir beni olmadı bir daha doktora gitcam gerçi hoş kan alınınca direk bayılıyorum amasenağlama napımm.cevabını bekliyorum canım.

şampuana karıştıranlardanım...
hiç bir zararı olmadıgı gibi faydasını da görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…