Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

ilke deniz yerim ben seni çok tatlısın kuşş çok yakışmış cicilerin
okininkilerde süper
zeynep ceylinin elbiseside çok hoş
memocana da çok yakışmış bayıldım
maişallah hepsine güle güle giysinler
derincim güle güle giysin buğriş inş.beğenmişsinizdir cnm

asortiecim bizim hediye elimize ulaşmadı bi sorun var((
yenibosnaya değilde şirinevlere gitmiş kargo sıcakta gittim postaneye uzak burdakide zor buldum adam şirinevlerden alcaksınız dedi ben ordak, postaneyi bilmiyorum çok karışık orası
nasıl alcam bilmiyorum ptt şirinevleri arıyorum ulaşamıyorum
kaldı galiba piroşumun hediyesi((

ya yapma canım öle şey olur mu sizin ordakine bir daha gitsen onlar arayıp ulaşınlar olmaz mı acep

cnm burdaki, postanede çok uzak bana zaten oruçluyum çok susadım gidemem bidaha akşamada iftarda misafirim var çıkmam telefonla ulaşmaya çalışçam artık napıyım

tüh yaa ,herkese sorunsuz ulaştı ,bir sende sorun çıktı ,keşke konuşsaydın asortie ile kargoya verseydi en azından..

ilke deniz allahım yeşiller ne de yakışmış sarı kafaya buarada gözüm direkt ayağına kaydı nedense tombik ayaklı
memocan iyice büyümüş gömlekle pek bi yakışıklı olmuş
safişş durunun resmini küçül azcık kızımızı daha güsel görelim
zeynep ceylinin de elbisesi çok hoş

h.minecim yeni gördüm cicinizi ,nasıl kaçırdım ben hayret :)) güle güle giysin mavi gözlü meleğin ..

Beğendik canım beğenmezmiyizzopuyorumnanaktan yanlız senin hediyene üzüldüm ya inş. getirirler sorun olmadan.

selam kızlar alıntı yapmak istemiyorum sayfalar alt üst olmuş durumda kimi büyük kimi küçük
resimlerle herkesim hediyesi çok güzel gerçekten
piroş canım bana yazdığın adresin aynısına yolladım valla

bunlarda juliciğiminhediyeleri çook teşekür ederiz canımmopuyorumnanaktan

bu benim hediyem

bu da kitabımızz:lepi:

asortiecim senin yolladığın adreste sorun yok zaten adamlar bana ulaşamayınca yenibosna ptt ye değilde şirinevler ptt ye götürmüşler hangi akla hizmet yaptılarsa bunuklava: neyse ulaştım ptt ye bugün göndercekler bekliyoruz bakalım:))

eylülün cicileri de çok şıkmış güle güle giysin
senden de uygulamalı tarifleri bekliyoruz canımzemuszemus

Asorti güle güle giyinin.Özellikle ayakkabı çok hoş.Bale pabuçları gibi.Renklerde çok hoş.ıyi günlerde kullanın.

bunlarda juliciğiminhediyeleri çook teşekür ederiz canımmopuyorumnanaktan

bu benim hediyem

bu da kitabımızz:lepi:

hepsi çok güzel ,hele o ayakkabılar ,valla bayıldım .çok yakışacak eylüle ..ay juliciğimde pek zevkli hatunmuş yani ,ellerine sağlık canımm

masa örtünde pek cıncıklıymış kokoş hatun..yerimseniben

Son düzenleme:
lelalcim ben o işleri çok iyi beceremiyorum ya,ortasını bir trl tutturamadım,eylülü gzel yapıyor,o yüzden dün de resimleri ona yapıver diye rica ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…