Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

kızlar baka baka doyamadım maşallah cicişlerde bebişlerde süper ötesi Allahım nazarlardan korusun.. kızlar çok cici erkekler çok şeker hepsine tek tek baktım arada canım sıkıldıkçada gelip bakıyorum gülümsüyorum maşallah diyorum

ay şu haatun pek gıcık ,diğer mesajıda burayaydı ,bize bi gıcığı var anlaşılan ,boşverin takılmayın ,bir ekside ben vereyimde iyice kızarsın kaydirigubbakcemile3

asorti bende geri aldım sinirlenme, iyice kızardı:)

lelalin eline sağlık duru okiyi rahat rahat gördümde rahatladımkaydirigubbakcemile3

asorti cicileriniz süper güle güle kullansın eylül, ama içinde eylülle tekrar foto isterim

juli seçimlerin çok güzel aynından banusuyada alsaydın

evettt sabah basetmiştim ececmim bizimde hediyemizi göndermiş
birkez daha çok teşekkür ediyoruz tatlım
kesenize bereket Duru da kocaman öpüyor a.s.

Duru nun üzerindeki pozları da ekliyorum birazdan
yalnız cimcimenin resmini çekmem pek kolay olmadı bu sefer
hem makinanın pili bitiyordu hemde bir saniye yerinde durmadı :))

bu arada bu kız sana ne kadar benziyor :)
teşekkür ederim cnm resimler için iyi olmuş valla,şaşı oluyorduk yoksa kaydirigubbakcemile3 bazen babasına bazen bana çok benzetiyorlar,send ebana benzetenlerden oldun :)))
bizde teşekkür ederiz teyzesiii Şeniz

bu aliye rona mı,ali yer ona mı yoksa yudum mu her ne haltsa klava:dün de ilk mesajını buraya yazmıştı azoya laf atıyordu,şimdi de asortiden göründüler demek,kaile almayın bence arkadaşlar,normal olmadığı belli değil mi mesajlarından laelaelaelaelaebende dünkü mesajına kötü rep vermiştim

ayyyy Duru'ma çok yakışacak yeşiller,güle güle iyi günlerde giysin inşallah kuzuumm :)))

sana ve bebişlerine de maşallah canımm Allahım sağlıklı ve hayırlı doğumlar versin,bebekleirnle evine neşe içinde sağlıkla dönmeyi nasip etsin.Şeniz

işte Duru hanım :))

ayyyy burada dişlerimi sıkmak zorunda kaldım şekerim benim yaaa:) maşalllah duruya annesi, saç modeline , o gülüşüne bittim valla,
yalnız hediyelerde süper, o etek balon etek dimi ? ecemim emeğine sağlık kesene bereket canım

bu arada ben iki duruyuda annelerine benzettim, güzelliklerini nereden aldıkları belli valla

teşekkür ederiz denizanası ..
evet balon etek ve nasıl tatlı durdu .. bende bayıldım çok şeker oldu üstünde .

bu arada iltifatın için de ayrıca teşekkürü bir borç bilirim a.s.

lelalcim çok şeker olmuş duru hele o saç modeli bir harika ya bu arada duru çok değişti yağmur gibi erkek tipi vardı ama siması şimdi çok değişmiş süper olmuş vallaa ecemim seninde kesene bereket canımm

maşallah duruma çok tatlı olmuş
ecemimcimgüzel seçimolmuş tebrik ederim
annesi yüzündeki çizikler duru hanımın marifetlerimi:)

teşekkür ederiz laviş..
evet kesinlikle Duru küçükken resmen erkek gibiydi siması ve aynı babaya benziyordu ..
9. y itibariyle değişmeye hatları daha oturmaya başladı .. allahtan biraz da saçımız da uzadı da o bir tutam saçı şekilde şekile sokuyoruz. :))

ay evet mmf ya hem bugün çizmiş kendini hemde yüzünde ve ensesinde bir kaç benek vardı ..
bişey ısırmış galiba.. annemle başta telaşlandık acaba su çiçeği falan mı diye ama sadece yüzünde ve bir tane de ensede var .. başka yerde yok.. koca yaz ne sinek ısırığı ne de bişey oldu bugün bu halde ..bir de teyzesi kılıklı ufacık bişey olsun kocaman bölge kızarıp kabarıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…