Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

ömer kaaan ve eymen masallah sizlere cok yakismis cicileriniz..

yagmurumuda unutmamak lazim,pamuk sekerim benim masallah ona..

memonun ve okinin cicileride cok güzelmiss güle güle giyerler insl.

gördüm canım diğer pozlarınıda harika hepsi, eşimde bayıldı:)) özellikle bu poza bittik bittik

bende onu yazacaktım sesin çok şekerdi cıvıl cıvıl, resim geçenlerde koymuştum diğer foruma bir sen kaldın sanırım görmeyen, kayınvalidendemi ne kalmıştınya o dönemdeydi sanırım, senin için yine koyacam söz

eymen çok tatlı olmuş maşallah, cicileride çokkk güzelmiş

memonun ve duru okyanusunda cicileri süperde birde içinde görebilseydik

bu arada bugün bizim hediyemizde geldi, remediosa çokkk teşekkür ederim kesenize bereket canım, çok beğendim cicilerimiz, pantolon biraz büyük geldi ama diğerleri daha iyi oldu bu kış giydiririm, fotoğraf çektim birazdan yüklerim inşallah, yalnız benim paşaya giydirdim fotoğraf çektirmedi yaaa eşşek saatine denk geldik:)

merakla bekliyorum canım zemuszemus

işte bizim cicilerimiz
çok teşekkür ederim azocum her şey çok uyumlu ve mükemmel kesene bereket
he az büyük ama olsun oğlum onları bu kış dolduracak inş.

gömleğimiz

pantolonumuz

yeleğimiz

çorabımız

ve işte maskot yiğit efeee

zeynacım gerçekten çok güzel hepsi çok yakışmış yiğite de ya yiğit ne kadar değişmiş uzun zmandır eklememiştin resim çok yakışıklı olmuş üstündekilerle azocum valla çok tatlı kesene bereket canımm

zeyna maşallah yütite çok tatlı olmuş, siması değişmiş yavrunun zeyna hanım resimleri koymayalı:)
kıyafetleride müthiş çok güzel seçimler azonun emeğine sağlık, çorap özellikle dikkatimi çekti altı sert gibi dimi bende alayım oğluma

Kestirmesin zaten yaaaa

Eymene çok yakışmış.Miniğe tekrar tebrikler.

Hadi çekde koyyyyyy

Yağmura pek yakışmış.Kızlara çok yakışyo fuşya.bende çok seviyorum.hele yağmur giyince daha başka güsel olmuş.
denizanası eline sağlık hepsi çok güzel.
O kuklalardan cereninde olsaydı yerdi bi güzel diye düşündüm biran :))))
Masal kitabı çıkardı.Şu karton yapbozlu olanlardan.Önce baktı sayfaları çevirdi.Baktı ekşın yok sonra yemeye çalıştı :)))

Eminim sarı kafa bununla çok cool olcakkkk Banusunun işi zor D
Elifdem güzel seçimlerin için teşekkürler

azocum tanıyor musun bu arkadaşı??
Ahahah ben atlamışım o yorumu

Belki Azonun arkadaşıdır.Ben hiç burda görmedim arkadaşı...
Çok hoş yazmış ama.

kızlar süper cicileriniz nasılda yakışmış bebişlere maşallah hepsine
darkçım bende yolladım kargonu yarın ulaşırmış büyük ihtimalle umarım begenirsiniz
Teşekkürler canım yarın ulaşır o zaman.
Beğeniriz tabiki,manevi değerleri var bunların.

işte bu da derinciğimin safişin kızı oki ye aldığı hediye ,ben şahsen çok beğendim ,çok ta yakışacağına eminim ..güle güle kullanın..

Saphiracım çok güzel ciciniz.Okinin üstündede görmek isteriz.
Derin sana bi kız iyi olur cidden:)

julicimin hediyelerini gittim ve aldım çook beğendim gerçekten en kısa zamanda resim koyucam
ayrıca bir de çocuklar için yemek kitabı göndermiş julicimm teşekür ederiz tekrar
Bol bol yemek yaparsın artık :)

Çok güzel şeyler almış ve yapmışsın.tebrikler

Bizde görelim lütfen Kkda olsun foton.

Haydi koy sende

Ooo Hepsi çok yakışmış,çok tatlı olmuş minnoş
Azocum çok güzel şeyler almışsın kesene bereket canım.

Bu çoraptan bede Cerene aldım :))

Altı kauçuk canım.geçen giydirdim Ceren e ayağı içinde biraz kayıyordu.
deneyimli bir arkadaşım ilk yürüdüklerinde biraz kayıyorda sonra iyi oluyor dedi.

Evde iyi olur kışın.Ayakkabı çok sıcak olur çorapta soğuk olabilir.Malum bu kış yürüyecekler evde oda oda

beğenmenize sevindim kızlar..
evet biraz büyük olmuş ama bunları baharda bile giyebilir yiğit oğlsn..o zamana kadar kocaman adam olur inş.
bu çoraplardan hatta bütün kıyafetlerin aynısından (bi büyük boyunu:)) bende kaan a aldım.
evet çoraplar ilk giydirdiğimizde biraz kaydı ayağı içinde ama sonra alışır diye düşünüyorum bende..

Son düzenleme:
ayy ayy efenin kıyafetleride çok güzel çokta yakışmış maşallah
azocum çok güzel aldıkların
piroşun hediyeside gelmiş ama beni evde bulamamışlar evde olmama rağmen:bbo: sadece 5 dk içinde kargoya gittim oda zaten evimin yan tarafı hemen zaten geldiğimde kağıt filanda yoktu beni bulamadıklarına dair sonradan gelmişler,neyse yarın postaneye gidip alcaz

ayyy çookk güzeller vallahi çok beğendim ,azocum eline sağlık kesene bereket çok tatlı olmuş yiğit maşşallah..
ay bi ben kızımla foto çekmedim büyük diye ,valla yarın bende koyuvam üzerinde fotısunu..
zeyna güle güle eskitsin yiğitcik ..

dark valla allah razı olsun günün özerini yapmışsın yine alıntılarla
valla kızlar çok ama çok zevklisiniz hepiniz
alınanlara bayıldım içindekiler ayrı güzeller zaten onlara hiçbi lafım yok kanatsız melek herbiri ne giyse yakışıyor bunlara
okiyi eylülü ve ilke denizi göremedik sanırım sadece kıyafetleri ile beraber
haydi kızlar sizleri de görelim
bölece bebişlerinde son hallerini görmüş oluyoruz çok zevkli :))

remediosa çokk çok teşekkür ediyoruz, kesenize bereket canım

arkadaşlar ilk resimde görüyorsunuz ne kadar çok şey yollamıi fb li mama önlüğünden tutun bana bir kolyeye kadar herşey vardı valla tekrar teşekkürler, bu arada kartınızda çok zarifti, resimler iyi değil ama dedimya benimkinin eşşek saatine geldi, kuduruk sıpacık bir saniye durmadı

ay denizasnası ben bu ilkeyi yerimde yutarımda maşallah paşama çok tatlı olmuş yaa bizimde altın sarısı saçlarımız uzasa bi hala keltoş duruyo resimlerde bende 1 poz çekebildim kıyafetleriyle onu koyayım yarın tam boy koyarım yeşil biketen pantolonu var onu giytdirip
[/url][/IMG]
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Yerim ben bu iki sarı kafayıda yaaaaacokacimcoook
ikiside birbirinden şeker.

Remedios hepsi çok güzel aldıklarının.Fb li önlükte unutulmamış:))
denizanası güle güle kullanın.Senin hediyenide son anda gördüm:İyi günlerde giyin.Takın :)

Mmfcim sende boydan çek canım.daha çok görelim bu güzellikleri

denizanası bu arada salıncakla,ilk adım arabasınıda gördük.Sağol canım.Çok güzelmiş.Salıncak kıytırıklardan değil.Baya kullanır bunu sıkılmazsa tabi:)) Güle güle sallansın denizimmm

mmmf izin verirsen bende senin sarı kafayı yiyebilirmiyim çokkk tatlı maşallah o dilini severim senin, dediğin gibi saçlarıda uzasın tadından yenmez memocum:) kudurukluğuda gözlerinden okunuyor bu arada

ayrıcanada kıyafetleri çok yakışmış, elif almıştı dimi güzel seçim yapmış

bişii sorcam sen tecrübeli annesinya:) ilkenin saçları gittikçe uzuyor, babası kestirmeyelim diyor ama artık gözlerinin önüne gelmeye başladı ( tepesinde dökülmeyen bir tutam doğum saçı var özellikle onlar) bende kıyamıyorum ama gözlerini falan etiler diyede korkuyorum ne yapsam

darkcım teşekkür ederim özellikle onları seçtim canım diğer tarfta konuşunca belki fikir verir diye, evet dediğin gibi baya kullanır salıncağını ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…