Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
remediosa çokk çok teşekkür ediyoruz, kesenize bereket canım
arkadaşlar ilk resimde görüyorsunuz ne kadar çok şey yollamıi fb li mama önlüğünden tutun bana bir kolyeye kadar herşey vardı valla tekrar teşekkürler, bu arada kartınızda çok zarifti, resimler iyi değil ama dedimya benimkinin eşşek saatine geldi, kuduruk sıpacık bir saniye durmadı
ay denizasnası ben bu ilkeyi yerimde yutarımda maşallah paşama çok tatlı olmuş yaa bizimde altın sarısı saçlarımız uzasa bi hala keltoş duruyo resimlerde bende 1 poz çekebildim kıyafetleriyle onu koyayım yarın tam boy koyarım yeşil biketen pantolonu var onu giytdirip
[/url][/IMG]
[/URL][/IMG]
işte bizim cicilerimiz
çok teşekkür ederim azocum her şey çok uyumlu ve mükemmel kesene bereket
he az büyük ama olsun oğlum onları bu kış dolduracak inş.
gömleğimiz
pantolonumuz
yeleğimiz
çorabımız
ve işte maskot yiğit efeee
remediosa çokk çok teşekkür ediyoruz, kesenize bereket canım
arkadaşlar ilk resimde görüyorsunuz ne kadar çok şey yollamıi fb li mama önlüğünden tutun bana bir kolyeye kadar herşey vardı valla tekrar teşekkürler, bu arada kartınızda çok zarifti, resimler iyi değil ama dedimya benimkinin eşşek saatine geldi, kuduruk sıpacık bir saniye durmadı
ay denizasnası ben bu ilkeyi yerimde yutarımda maşallah paşama çok tatlı olmuş yaa bizimde altın sarısı saçlarımız uzasa bi hala keltoş duruyo resimlerde bende 1 poz çekebildim kıyafetleriyle onu koyayım yarın tam boy koyarım yeşil biketen pantolonu var onu giytdirip
[/url][/IMG]
[/URL][/IMG]
Kızlar maşallah bu yavrulara.Yiğit Efe, İlke, Memocan, Duru ve Zeynep Ceylin hediyelerini güle güle kullansınlar.Alanların da ellerine sağlık.Çok şık kıyafetler.Mineciğim şu kızını giydir de bi bakalım.Nasıl olmuş Zeynepp hatun.
canım ıcırcım seneye giydiririm diye düşünerek almış 2 yaş çok büyük üzerine böle idare edin artıkopuyorumnanaktan
Güle güle giysin Zeynep Ceylin.
Bende üzerinde göörmek istiyordum çok mu büyük ?
Minecim ben bugün okula gitmedim ama eşim uğrayacak ptt ye ve gelmişse alıcak.Gelmemişsede eve getirin diyecek.