Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Asortie'cim beğenmene çok sevindim. ınşallah ayakkabıları bir büyüğüyle değişince çok güzel olacak. Bu hediye döneminde çok alıştım bak her gün seninle telefonda konuşmaya, artıkın o güzel sesini duymadan günüm geçmeyecek :)))) Evet masa örtünde ben hoşmuşşş.

Bu arada ben Asortie'den bıcır bıcır bir ses tonu bekliyordum kızlar. Hiç öyle değil, tok bir hanımefendi sesi. Bir görseniz :) yani duysanız şaşarsınız.

asorti eylülün cicileri çok şeker özellikle ayakkabısına bayıldım
güle güle iyi günlerde kullansın eylül.

işte safişcim düzelttim okinin resimlerini :)

Son düzenleme:
:emir_bebek:eymen
:emir_bebek:yağmur
:emir_bebek:yiğit efe
:emir_bebek:ömer kaan
:emir_bebek:mehmet akif
:emir_bebek:ilke deniz
:emir_bebek:duru okyanus
:emir_bebek:zeynep ceylin
:emir_bebek:eylül
ciclerinizi güle güle giyin bıdıklar..opuyorumnanaktan

ay alıntı yaptım kopyaladım felan sonra hepsi gitti.. annelerinede güzel bişeyler yazmıştım ama olmadı kafam döndü resmen..kafamçokkarıştı

emeği geçenlerea.s.
hediye alanlara a.s.
hediye verenlerea.s.
giyip mankenlik yapan kuzularaopuyorumnanaktana.s.
teşekkür ederiz:lepi:

Asorite Eylül güle güle giysin cicilerini canım.

ayakkabıları çok tatlı cidden ya.Juli nap et onu değiştir:) Giysin yazık kuşuma.
seçimin için tebrikler Julicim.

Bütün bebeklere tekrar maşallah, hepsi çok tatlı, bu hediyeler sayesinde hepsinin büyümüş hallerini görmüş olduk.tekrar tekrar maşallah.

asorti nin sesi gıcır gıcır mıymış?
Ayyyyyyyyy. canım canım
çok tatlı

bu arada sen de kimsin, burada çok eski değilim ama kimsenin arkadaşı olduğunu sanmıyorum,
yazdıklarından da pek hoşlandığım söylenemez, şaka yapmak istiyorsan bu kadar güzel ve masum topiği kirletmessen çok güzel olur bence.

Son düzenleme:
asorti nin sesi gıcır gıcır mıymış?
Ayyyyyyyyy. canım canım
çok tatlı

alooo ne oluyor burada??
balıklama dalmışın.. birini işlettiğin bellide hiç hoş olmuyor böyle damdan düşer gibi ortaya laf atman.. gizli gizli girip kıs kıs gülüyorsundur şimdi....:mymeka:

ayy kızlaar ben bun kıza yanlışlıkla rep vermişim yaa
dalga geçen vatandaş var ya nasıl geri alıcammm

Asortie'cim beğenmene çok sevindim. İnşallah ayakkabıları bir büyüğüyle değişince çok güzel olacak. Bu hediye döneminde çok alıştım bak her gün seninle telefonda konuşmaya, artıkın o güzel sesini duymadan günüm geçmeyecek :)))) Evet masa örtünde ben hoşmuşşş.

Bu arada ben Asortie'den bıcır bıcır bir ses tonu bekliyordum kızlar. Hiç öyle değil, tok bir hanımefendi sesi. Bir görseniz :) yani duysanız şaşarsınız.

canım aşkım çook teşekür ederim fıstığım hergün araşırız artık napalımmopuyorumnanaktan

ayyy kıl oldum yaaa neyse aman hiç takılamam
bu arada cicilerimizi beğenen herkese tşk ederiz

X