Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Oyyy tombik yerim senin masum bakışlarınıııııııııııııııııııııııı
maşallah butundan ısırdım banane işteee

aaaa bu ne yaa şaka gibiii,evet cicileri biraz büyük ama bu kadar da değil cnm :)))))))
anca fırsatım oldu koymaya,giyinmiş resimleri

ay şu sarı kafalara bak yaaaa..
memove ilke deniz çok tatlılar maşallah.
okiiii...
kız ben yerim senin o tombik bacaklarını.
allahım nazarlardan esirgesin..
çok masum görünüyo yaaa..
hepside güle güle giysin cicilerini.
alanların keselerine bereket..

yiğit efe
ömer kaan
mehmet akif
duru okyanus
hem kendılerı hem de cıcılerı tadından yenmez durumda

maasallah hem bebıslere hemde zevkle secılmıs cıcılerıne

hılalcım cok guzel hedıyeler almıs oglusuma
cok cok tesekkır edıyorum

ama dun aksam oglusum cok hasta oldugundan gıydıremedım
en kısa zamanda fotolarla karsınızdayız

oy oyyy çok cici şeyler bunlar yaa ,vallahi bravo ,remedioscum harika şeyler bunlar ..ellerine sağlık..ilke beyde pek keyifli görünüyor ..

karizmaya bak beee ,erkekim benim hırrrrr..şakkıdı behlül halt etmiş senin yanında ..

kızlar buda ıcır ve eylülün zeynep ceylin'ime hediyesi tekrar teşekkür edip yanaklarından öpüyoruz

eymen, yiğit, memo, oki, yağmur, ilke deniz, zeynep ceylin hepsinin cicileri harika
güle güle giysinler kesenize bereket zevkli annelera.s.

denizannem beğenmenize çok sevindim pantalonun büyük geleceğini tahmin etmiştim inşallah bir kaç aya kadar olur
kolyeyi de kendim yaptım, aslında yağız doğunca bütün boncukları korkumdan annemlerin evine götürmüştüm ve çok uzun bir zamandır kolye yapmıyordum şeytanın bacağını kırmış oldum. güle güle kullan canım çam sakızı çoban armağanı.opuyorumnanaktan

sapiş duru okyanus a çok yakışmış cicileri, güle güle kullansın.

mmf, maşallah memoya, gerçekten çok güzel olmuş oğluma bayramlıkları. giydirince iyi bir seçim yaptığımı daha iyi anladım valla:))

kızlar buda ıcır ve eylülün zeynep ceylin'ime hediyesi tekrar teşekkür edip yanaklarından öpüyoruz

oy oy oy bunlar ne böyle yaa 41 kere maşallah subhanallah çok tatlı hepsi birbirinden güzel
anneleri bir kez daha tebrik ediyorum bebişleimizi de kokulu kokulu öpüyorum Şeniz

Kızlar maşallah bu yavrulara.Yiğit Efe, ılke, Memocan, Duru ve Zeynep Ceylin hediyelerini güle güle kullansınlar.Alanların da ellerine sağlık.Çok şık kıyafetler.Mineciğim şu kızını giydir de bi bakalım.Nasıl olmuş Zeynepp hatun.

canım ıcırcım seneye giydiririm diye düşünerek almış 2 yaş çok büyük üzerine böle idare edin artıkopuyorumnanaktan

ya bu kasım annelerinin hepsi ne kadar zevkli bi tanemi kötü bişi çıkmaz ya valla hepsine bayıldım kuzularınızda cicilerinizde harika..

canım ıcırcım seneye giydiririm diye düşünerek almış 2 yaş çok büyük üzerine böle idare edin artıkopuyorumnanaktan

Güle güle giysin Zeynep Ceylin.
Bende üzerinde göörmek istiyordum çok mu büyük ?

Minecim ben bugün okula gitmedim ama eşim uğrayacak ptt ye ve gelmişse alıcak.Gelmemişsede eve getirin diyecek.

Güle güle giysin Zeynep Ceylin.
Bende üzerinde göörmek istiyordum çok mu büyük ?

Minecim ben bugün okula gitmedim ama eşim uğrayacak ptt ye ve gelmişse alıcak.Gelmemişsede eve getirin diyecek.

ay inşallah eşin gittiginde gelmiş olur inşallah ugraşmazsınız valla baya büyük bi ara çekeyim ama sizin için

maşallah kuzulara, saphira, ıcır cicileriniz çok güzel güle güle kullansınlar bebişler

yalnız duruyu bir bütün olarak göremedim, saphira birde küçüğünü koysanda güzel kızımızı daha rahat görsek

Piroşumun hediyeside geldi.:)) Çok teşekkür ederiz teyzesi sen de zevkliymişsinyerimseniben akşama giydirince çekerim fotoları öpüyoruzz sizi . Aklıma geldi de Piroşa gelen hediyeyi görmedimmi ben yaa hatırlayamadımmCADIARZU

ecemimcim canım geldi hedayemiz :))
çok güzel gerçekten emeğine yüreğine sağlık kesenize bereket.
akşam cimcimenin resimlerini çeker koyarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…