Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

BEYAZMELEK CANIM ÇOK YAKIŞIKLI OLMUŞ MİNİĞİM ZEVKLİYMİŞSİN KESENE BEREKET CANIM ÇOK YAKIŞMIŞ VALLA ÇOOOOKKK

canım bende su an fotolar acılmıyor goremıyorum ama begenmenıze sevındım

hılalcım de bızım hedıyemızı gondermıs aksama bakıcam sabırsılıkla beklıyorum

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

lavişin fıstığı ayy yerimben onuuuu
buyur lavişciğim

MEMOCUM GÜLE GÜLE KULLASIN ANNESı, Alt üst bişey aradım ama kışlık bi alt bulamadım bi türlü. kızıma da çok zor alırım ben alt. neyse iki üst oldu ama kusurumuza bakma artık. aynı ördekten zehra nın da var. güle güle eskitin:))

olsun canım kusurmu olur bende içli dışlı takım aldım yasmine hem daha kullanışlı
oyuncak için ve hediyen için tekrar teşekkürler kesene bereket elifcim

laviş kız bu çok tatlıııııııı
maşallah subhanallah..
allahım yerim ben onuuuuuu..

mmf memonunkilerde çok şık.tam adam kıyafeti.
giydirde bi bakalım nekadar yakışıklı olacak o sarı kafa bunların içinde..

kızlar hepinizin zevkini tebrike eder,keselerine bereket diler başarılarınızın devamını dilerim:)

ay çok güzelmiş vallahi,elifcim eline sağlık çok cici,memoya çok yakışacak eminim ..güle güle kullanın mmmf cim

URL=http://img44.imageshack.us/i/150920091379.jpg/]
[/URL]
ya bunlarda bir harika ,denizanası canım seninde eline sağlık çok cici hepsi,çerçeveye bayıldım ..güle güle kullansın yağmurcum
[/URL][/IMG]

canım diğerleri açılmadı bende sadece bu açıldı

maşşallah kızıma
ay ay ayyy ,eymen bey pek bi erkek olmuş yeni cicileriyle ..maşşallah

:roflol: bu ne yaaa töbe töbeee

cicilerinizi yirim uleyyn tutmayın benii :))))
bizim hedayemizde geldi biraz önce ihihihihi :)))))))))))
resimleri çektim imageshack te hazırlamaya çalışıyorum,ay çok başarılı olamıyorum ama galiba pofff
obaaaa bu kim kızlar,iltifat mı küfür mü ne olduğu belli olmayan bi mesaj yazmış!

Ya kızlar hepsi birbirinden güzel olmuş. Asortie'nin hediyesi gitmedi mi acaba arıyorum telefonla da ulaşamadım.
ışin en güzel tarafı da artık yeni giydiklerini fark etmeye başlayan bebeklerimizin sevinçleri değil mi.

evet julicim bizim oğlan akşam okadar huysuz olmasına rağmen cicileri giyince verdiği pozlara bak:)
maşallah hepsine..

kız valla julii,saçını tarıyom benimkinin ayna karşısında,bi hoşuna gidiyor,bi havalara giriyor anlatamama yerlere yatarsın :roflol:

beyazmeleğim çok yakışmış eymene cicileri
mmmfcim memonun cicileride çok güzel eminim çok yakışçak sarı kafaya güle güle giysin
elifçim çok zevkliymişsin cnm
yağmurum kuşum cicilerin çok güzel nasılda yakışmış prensese üstünde eskisin hepsi:)
denizanası sende çok güzel şeyler seçmişsin cnm emeğine sağlık

yazmış ya canım almaya gidiyorum diye ,kağıdı başka posta kutusuna atmışlar .

kızlar süper cicileriniz nasılda yakışmış bebişlere maşallah hepsine
darkçım bende yolladım kargonu yarın ulaşırmış büyük ihtimalle umarım begenirsiniz

heh derincim geldi biraz önce cnm.ama benim minooş uyuyor o yüzden üstndeyken foto çekip koyamıcam şimdi,ama bayramlıklarını sen almışsın zaten teyzesi,bana bi ayakkabı kalmış,çok teşekkür ederiz canımmmm ayy bayıldımm vallaa,tam küçük hanımefendi kıyafeti :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…