Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

yanlış posta kutusuna mı atmışlar:))
nerde eski emektar postacılar, bunların altında bi araba, havalrından geçilmiyo valla:
"şuraya bi imza efendim!" delikafadulden

heh derincim geldi biraz önce cnm.ama benim minooş uyuyor o yüzden üstndeyken foto çekip koyamıcam şimdi,ama bayramlıklarını sen almışsın zaten teyzesi,bana bi ayakkabı kalmış,çok teşekkür ederiz canımmmm ayy bayıldımm vallaa,tam küçük hanımefendi kıyafeti :roflol:

beğendiğine sevindim güle güle kullansınn canımyerimseniben
Bedeni pek kestiremedim aslında malum bendeki danaya hiçbişey olmuyo yaww inş.uygun olur Duru ya.giydirince bize de göster ama oldu muu.

Son düzenleme:
işte bu da derinciğimin safişin kızı oki ye aldığı hediye ,ben şahsen çok beğendim ,çok ta yakışacağına eminim ..güle güle kullanın..

derincim bir erkek annesi olarak çok güzel şeyler seçmişsin çok zevklisin cnm bi tane kız lazım sana:))
oki güle güle giysinopuyorumnanaktan

ay ay okinin ciciside pek güzelmiş.
ama üstündede göreliim...
iyi günlerde giysin kızımız canım..

mercii canlarım:) güle güle eskitsin okicik a.s. Evet Piroş um birde kızım olsa başka ne isterim kizemuszemus .

julicimin hediyelerini gittim ve aldım çook beğendim gerçekten en kısa zamanda resim koyucam
ayrıca bir de çocuklar için yemek kitabı göndermiş julicimm teşekür ederiz tekrar

Hayatım rica ederim canım benim. Ayakkabı küçük dedin hiç içime sinmedi. Salak kafama ki değiştirme kartını unuttum. Şimdi tüm gücümle değiştirme kartı bulmaya çalışıyorum bakalım inşallah başarıcam :))

ay bayıldım Okiciğimin cicilerine merakla giymesini bekliyoruz
çok güzelmiş cidden güle güle giysin tam şeker olacak bunlarla eminim

bayıldım duru okyanusun kıyafetine çok şık canım nasıl da yakışacak kim bilir derincim çok şık bayıldım ben canım yaaa

URL=http://img44.imageshack.us/i/150920091379.jpg/]
150920091379.jpg
[/URL]

çerçeve özel olarak yağmur için tasarlandı:) parmak kuklalarda benim ürünüm yağmur hanım için

[/IMG][/URL][/IMG]
4a6d4db688a5825c9f979d98c221aaba.jpg
[/URL][/IMG]

bu poza bayıldım
tam düşündüğüm gibi çok yakışmış, güle güle kullansın fıstığım

canım başka pozlar da var mmfcim 2 sayfa önde sanırım ayarladı hepsini tek tek..
bu arada tekrar teşekkürler canımmm
ya kızlar denizanasıyla görüştüm nasıl ağır ve tatlı bir ses tonu sesi böyleyse kim bilir kendisi nasıl güzeldir ama hala göremedim ben denizanasının resmini:KK43:(

X