Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

eylülün elbisesi çok güzelmiş, güle güle kullansın annesi...

Son düzenleme:

canım sevindim o zaman pazartesi veririm galiba bir günde gidiyo inşallah salı elinde olur

ıcırcım maşallah eylüle çok yakışış cicleri sibel can pozunuzada bayıldım süperrr...
beyazmelekcim güzel seçim yapmış..

ıcır maşallah canım minnoşuna,

beyazmelek yoksa eymene denedinmi? daha çok yakıştı diyorsunkaydirigubbakcemile3

ıcırcımmaşallah eylülüme çok yakışmış beyazmelek güzel bir seçimyapmış

bizimde hediyemiz şimdi elimize ulaştı dark sana ve ceren sultana çok teşekkür ediyoruz güzel kızımıda çok mutlu ettin çok teşekkür ederim bu inceliğin için
resimler akşama ...

demek banusuya göz koyacak oldunuz öylemi ,bizde size verilcek kız yok başka kapıya hadeeee kaydirigubbakcemile
beyaz melek ve eymenın eylulume hedıyesı

kızımın sıbel can pozu

ay maşşallah ne tatlı olmuş bu cimcime ,çok yakışmış elbisesi ..güle güle giysin ...

bizimde hediyemiz şimdi elimize ulaştı dark sana ve ceren sultana çok teşekkür ediyoruz güzel kızımıda çok mutlu ettin çok teşekkür ederim bu inceliğin için
resimler akşama ...
bekliyoruz canım ..

ay kızlaaar bizimde hediyemiz geldihihoyyyt kalimero teyzemize çok teşekkür ederiza.s. çok cici şeyler almış bize artık akşama çekerim resimlerini yarına koyarım diyeceğim ama tüh yarın da tatilim :çok üzgünümazartesi koyabilirim artık aslında şimdi dershanede çekip koyabilirim ama Eymen'in üstünde görebilmeniz pazartesiye kaldı

valla PTT kargoya bir kez daha helal olsun cumartesi bile çalıştı 24 saatte elimize teslim etti

ıcır çok tatlı olmuş cimcimen
güle güle iyi günlerde kullansın

kızlarrr masallah bebıslere hedayeler pek bır yakısmıs.gule gule gıysınler.

ıcırcım o sıbel can pozuna bıttım bebısının.yaaa masallah 40bın kere.cok tatlı olmus.

dun bende ogluma bayramlık almaya gıttım ya magazalarda en cok kız cocuk kıyafetı var ayyy cok ıcerledım erkek annesı olarak.gıyım sektoru bayanlara oldugu gıbı kız bebeklere de calısıyo valla.erkeklere bı sey yok.kot tısort yada sweet.sec secebılırsen.bırde cesıdı de az :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…