Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

kanka nereye gitsem arkamdasın hayırdır

eyüle ve zehraya kocaman birer maşallah güzel kıyafetlerinin içinde ne şeker olmuşlar öyle

maşallah elificim zehra şifaya kıyafeti çok yakışmış saç bantınıda çok beğendim..
eylülcüm sende zevkli hatunsun.. kızı annesi oalrak renkelr çok güzel..
valla bende imreniyordum oğlanlara bişey alırken kız kıyafetlerine neyseki bir prensese hediye aldık hevesimiz giderdik..

kızlar hediyelerinize bayıldım bebişlerinizede pek yakışmış masallah güle güle giysinler

beyaz melek ve eymenın eylulume hedıyesı

kızımın sıbel can pozu

Sibel cana yerim seni kıs maşallah :) Elbisede çok güzelmiş,bende cerene buna benzer almıştım yazlık,çok tatlı oluyorlar.

canım sevindim o zaman pazartesi veririm galiba bir günde gidiyo inşallah salı elinde olur
Olur heralde canım.

ıcır maşallah canım minnoşuna,

beyazmelek yoksa eymene denedinmi? daha çok yakıştı diyorsunkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Giydirmiştir kesinkaydirigubbakcemile3

bizimde hediyemiz şimdi elimize ulaştı dark sana ve ceren sultana çok teşekkür ediyoruz güzel kızımıda çok mutlu ettin çok teşekkür ederim bu inceliğin için
resimler akşama ...
Aa ciddimi ulaştı.Hiç umudum yoktu pazartesiden önce.Sevindim beğenmenize.Gönül daha fazlasını istedi inan.Şeniz
Çok büyük değil dimi? Kasıtlı büyük aldım.hemen küçülmesin bizi uzun süre hatırlayınkaydirigubbakcemile5
Yazım çok iğrenç dimi bu arada.yazmayı unutmuşum cidden ya

Ooo pazartesiye kadar beklicez mi şimdi:1shok:
Hemen koysaydın keşke bak demeseydin bari geldi diye

Çok tatlıymış bayıldım.LCW nın ürünlerini bende çok beğeniyorum.Hoş başka alacak yer de yok zaten:roflol:
Kızınada maşallah canım.Büyük olsun Doya doya giyer.

dark canım bugün yapacaktım ama son anda misafir geldi malum gs bjk maçı vardı öyle olunca giremedim şimdi gittiler şu anda çok yorgunum ama inşallah yarın resmini koyacağım bu arada kızımı çok mutlu ettin çünkü hep keşke 2001 mayıs anneleride olsaydı sizde çekiliş yapardınız diye geziyordu bu ince davranışın için çok teşekkür ederim bu arada çok beğendik canım

Walla misafir sabrına hayranım senin :))
Olsun canım yarın koy.belki şimdi ışıktan iyi çıkmaz felan :) Ayy canım ya Kızın öyle mi dedi.Bir nebze olsun mutlu olduysa ne güzel.Öptüm oğlunuda kzınıda çok çok

eylül ve zehra şifa kızalarımız maşallah pek bi güzel olmuşlar.
güle güle giysinler hediyelerini..
bizim hediyemiz sanırım p.tesi anca gelir.
bizde bugün aldık yiğitimin hediyesini p.tesi yollayacağız.

zehra şifa yirim seni ben kız ne tatlı olmuşsun öyle cicilerin çok güzel çok yakışmış güle güle giy
saç bantıda çok yakışmış annen taksın arada:))
bende bugün buğranın hediyesini aldım olur inşallah üstüne ben çok beğendim....

kızlar giyinmiş halleri daha sonra ...ama direk nasıl gösteriyorduk bide onu deneyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…