Sibel cana yerim seni kıs maşallah :) Elbisede çok güzelmiş,bende cerene buna benzer almıştım yazlık,çok tatlı oluyorlar.beyaz melek ve eymenın eylulume hedıyesı
kızımın sıbel can pozu
Olur heralde canım.canım sevindim o zaman pazartesi veririm galiba bir günde gidiyo inşallah salı elinde olur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ıcır maşallah canım minnoşuna,
beyazmelek yoksa eymene denedinmi? daha çok yakıştı diyorsunkaydirigubbakcemile3
Aa ciddimi ulaştı.Hiç umudum yoktu pazartesiden önce.Sevindim beğenmenize.Gönül daha fazlasını istedi inan.Şenizbizimde hediyemiz şimdi elimize ulaştı dark sana ve ceren sultana çok teşekkür ediyoruz güzel kızımıda çok mutlu ettin çok teşekkür ederim bu inceliğin için
resimler akşama ...
Ooo pazartesiye kadar beklicez mi şimdi:1shok:ay kızlaaar bizimde hediyemiz geldihihoyyyt kalimero teyzemize çok teşekkür ederiza.s. çok cici şeyler almış bize artık akşama çekerim resimlerini yarına koyarım diyeceğim ama tüh yarın da tatilim :çok üzgünümazartesi koyabilirim artık aslında şimdi dershanede çekip koyabilirim ama Eymen'in üstünde görebilmeniz pazartesiye kaldı
işte hediyelerimiz;
eylülcüm gerçekten çok zevkli karıymışsın, ben seçsem bu kadar seçemem yani. eş,im de ben de çok beğendik. kızın resimlerini çekmekten bir hal olduk inan. kesenize bereket, çoook teşekkür ederiz.
güzel hediyelerimiz bunlar;
Çok tatlıymış bayıldım.LCW nın ürünlerini bende çok beğeniyorum.Hoş başka alacak yer de yok zaten:roflol:bunlar da zehra şifa hanımın artistik pozları:))
eylülcüm, pantolon dediğin gibi biraz büyük ama olsun, büyüdükçe giyer.
işte bu resim, ben buna bayıldım. inanır mısınız ben gidip hayatta böyle bir saç bandı almam kzıma. takıldığında bu kadar güzel duracağını tahmin edemem yani. pek becerikli değilim bu konularda. ama benim kızıma da bi maşallah değil mi teyzeleri
(Bu arada evin dağınıklığına falan bakmadan resim çekmeye dalmışız kusura bakmayın, şimdi fark ediyorum:)))
dark canım bugün yapacaktım ama son anda misafir geldi malum gs bjk maçı vardı öyle olunca giremedim şimdi gittiler şu anda çok yorgunum ama inşallah yarın resmini koyacağım bu arada kızımı çok mutlu ettin çünkü hep keşke 2001 mayıs anneleride olsaydı sizde çekiliş yapardınız diye geziyordu bu ince davranışın için çok teşekkür ederim bu arada çok beğendik canım
mysevercim biz katılamadık çekilişe bizde birbirimize alalım